Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call Of Duty: Black Ops 3

Featured Replies

Opublikowano

Zazwyczaj o zombies nic nie gadali aż do premiery gry :P

Będzie dobrze ;D

Ładna gadka, a wyjdzie jak zawsze sznurek na 4 godziny -_-

• Odpowiedzi 770
  • Wyświetleń 115,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ty Nemesis oglądałeś w ogóle te snapy co są pokazane na tych filmikach z youtube co dałem w pierwszym poście ? Przecież ewidentnie widać, że to przeszłość jest (2 wojna światowa i lata 70/80). Acti ni

• Na plus paint it black na minus wszystko.

• KarolJanuszGejmingu
    KarolJanuszGejmingu

cod jak wojna nigdy sie nie zmiena. Ten sam syf,zero swiezosci i innowacji,praktycznie wszytsko to samo. 3 strzaly w klate ded,gra na hostach,headglitche na kazdym kroku. Bo3 bedzie moglo walczyc o

Opublikowano

Theme dla osob ktore braly udzial w becie. Chyba jeden z lepszych na ps4.

Opublikowano

Pytanie do fanów COD'a, kupić Advanced Warfare czy wstrzymać się i zainwestować w BO III? Zaznaczę że miałem z COD'em styczność za czasów PS 3, a BF 4 już mnie zmęczył i szukam czegoś innego :)

Opublikowano

Czekac na Bo3

Opublikowano

czekaj na BO3, AW jest mocno sredni jezeli chodzi o multi 

Opublikowano

Jak pobrać ten darmowy theme? Szukałem i znaleźć nie mogłem.

Opublikowano

Jak pobrać ten darmowy theme? Szukałem i znaleźć nie mogłem.

Na chwile obecna jest tylko w USA.

Opublikowano

Pytanie do fanów COD'a, kupić Advanced Warfare czy wstrzymać się i zainwestować w BO III? Zaznaczę że miałem z COD'em styczność za czasów PS 3, a BF 4 już mnie zmęczył i szukam czegoś innego :)

Bezwzględnie czekać...
Opublikowano

Widział ktoś ten gameplay z shadow of evil co podobno wyciekł ?

edit: https://vid.me/PRP7Mam wrażenie ,że zombiaki zachowują się tak samo jak w poprzednich Black Ops, animacja rzucania granatem również identyczna ale jak mamy red screen to ekran jest dużo bardziej czerwony. Startowa broń nazywa się Bloodhound i jest to 6 strzałowy rewolwer

edit2: kolejny filmik jaki udało mi się znaleźć - https://instagram.com/p/9JCd3oBSig/?taken-by=jaimesalazar28 .

Edytowane przez BuRRRza

Opublikowano

Zamówiłem sobie preordera w tym playergames.pl i tak się zastanawiam, jak wygląda sprawa z Nuketown. W jaki sposób będzie ta mapa do pobrania? Powinien być kod w pudełku, czy jak?

Opublikowano

Zawsze w pudelku miałem ( 1 i 2 BO ).

Opublikowano

Zamówiłem sobie preordera w tym playergames.pl i tak się zastanawiam, jak wygląda sprawa z Nuketown. W jaki sposób będzie ta mapa do pobrania? Powinien być kod w pudełku, czy jak?

No właśnie też tam wziąłem i mam nadzieję ,że dostanę grę na 100% na premierę wraz z kodem. Skoro wysyłają 5 listopada to kurierem powinienem mieć na 6 spokojnie ale z tym kodem nic nie było napisane ale myślę ,że wszystkie edycje w dniu wysyłki będą mieli przedpremierowe czyli te zawierające kod. W BO2 kod był w pudełku i samo pudełko różniło się trochę od normalnego ze względu na informacje o Nuketwon 2025. Kod na 100% jest w pudełku

Opublikowano

[*] dla Nuketown

Opublikowano

''Kampania'' ? Cos w stylu Mob of the Dead z drugiego DLC do BO II, czy cos lepszego.. Przekonamy sie w piatek :)

U mnie sprzedaja napoje Monster Energy z Double XP(15min) do trybu Zombies.

12132839_1644415482483782_1417950320_n.j

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Mapa wyciekla

oEKTzSu.gif

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

trailery zawsze mają za(pipi)iste szkoda że gra nigdy nie dorównuje :)

Tym razem dorówna. Treyarch to zdecydowanie najbardziej utalentowane studio z tych, które się CoD-em zajmują...