Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gears of War 1 Remaster

Featured Replies

Opublikowano

juz prawie zapomniałem po tylu latach jakie to multi jest miodne. co najlepsze można sobie fajnie pograć nawet z burgerami co w oryginale ze względu na matchmaking było raczej słabe.

i ten tryb 2vs2 na same gnashery :banderas: 

z niecierpliwościa czekam na wrzucenie do oferty wstecznej kompatybilnosci całej trylogii, nigdy nie miałem okazji sprobowac trybu sieciowego w 3ce a slyszałem, ze rowniez jest zacny

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 195,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kwintesencja zajebistości   + bonus     xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD czuje się jak w 2008 roku

• https://www.youtube.com/watch?v=6kwyVFQGDLQ   Jak ktoś ma 2 minutki to może sprawdzić

• Wrzucę coś od siebie z dziś:   https://www.youtube.com/watch?v=5jtobfvwHOQ&feature=youtu.be

Opublikowano

No są, ale te kody na gierki z remastera Gearsów będą rozsyłać od grudnia dopiero. 

Opublikowano

Musisz zagrać raz przez XBL i to wystarczy. 

Opublikowano

Dzięki za info. Dodatkowa motywacja, żeby zabrać się za multi bo jeszcze go nie odpalałem. 

Opublikowano
  • Autor

juz prawie zapomniałem po tylu latach jakie to multi jest miodne. co najlepsze można sobie fajnie pograć nawet z burgerami co w oryginale ze względu na matchmaking było raczej słabe.

Mnie denerwuje lag na kolesiach z EU, a co dopiero jakbym miał grać z kimś z US :yao:

A właśnie, tak z ciekawości: jaki ping macie na serwerach EU?

Edytowane przez chmurqab

Opublikowano

King of the Hill will be returning this Friday. 

https://gearsofwar.com/en-us/forums/98be6d5e03f642a5b8b561883802d401/threads/playlist-update-announcement-11-16-2015/cd2f8942-b1c0-4178-bb54-9a084afc5ccb/posts

W końcu się ogarnęli :) Oczywiście nie może być za dobrzei KotH będzie w socialu, a Blitz w competetive (powinno być odwrotnie) no ale i tak dobrze.

Edytowane przez Ins

Opublikowano
  • Autor

King of the Hill will be returning this Friday.

https://gearsofwar.com/en-us/forums/98be6d5e03f642a5b8b561883802d401/threads/playlist-update-announcement-11-16-2015/cd2f8942-b1c0-4178-bb54-9a084afc5ccb/posts

W końcu się ogarnęli :) Oczywiście nie może być za dobrzei KotH będzie w socialu, a Blitz w competetive (powinno być odwrotnie) no ale i tak dobrze.

:fsg:

68/72 najczęściej cos koło tego

No to w sumie i tak mam nieźle, bo kręci się w okolicach 50ms. Jak jest dobry dzień to i 30ms.

Edytowane przez chmurqab

Opublikowano

to wina neta pewnie, nie mam za dobrego łącza.

Co oznaczają lvl w kwadratach bądź też z dodatkiem małych trójkątów przy ekranie, w ktorym ludzie dołączaja do drużyny i wybierają mapkę?

Opublikowano
  • Autor

Re-upy - reset levelu, który możesz zrobić po osiągnięciu setnego levelu. Kwadrat oznacza pierwszy re-up, kwadrat z trójkątem drugi.

Opublikowano

Właśnie dostałem kod na GoW 1 i 2 w podziękowaniu za grę w remastera.

Opublikowano

Wiadomość na xbl.

Opublikowano

Dostałem kolejną wiadomość z GoW3 i GoWJ. Także info, że aby je odpalić potrzebny jest nowy dash.

Generalnie mnie to ryra, bo i tak mam wersje pudełkowe, więc na konsoli już poinstalowane, ale fajnie, że wysyłają wcześniej - nie jeden pewnie czeka.

Opublikowano

Ja jeszcze nic nie dostałem, ale dam im czas, potem chętnie sprawdzę pozostałe części GoW :)

EDIT: Kody już przyszły :D

Edytowane przez Vexilium

Opublikowano

Ciekawe czy losowo wybierają osoby czy data odpalenia gry ma jakies znaczenie

Opublikowano

Potwierdzam, tez dostałem :)

Opublikowano

Dostalem kodzik na jedynke i dwojke.

Teraz czekam na Judgement. :obama:

Kodzik na jedynke i trojke moge komus oddac.

Opublikowano

Też dostałem ale jak zwykle u mnie "coś poszło nie tak" przy aktywacji masakra z tym moim kontem