Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gears of War 1 Remaster

Featured Replies

Opublikowano

Wczoraj grałem z takim gościem, mapa ratusz, king of the hill. Imo rozpieprzał cała gre, zayebiscie sie gnasherami pykało, cała ekipa na podobnym poziomie,  tylko ten crap-skiller siedział na górze i heady naparzał. 

Rozumiem, umiejetnosci itd, ale wkur,wiaja mnie tacy gracze, bo pozniej tylko latasz za takim lub sam czekasz na snajpe by jej nie dopadł.

tak, zapiekło ;]

Edytowane przez Banny

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 195,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kwintesencja zajebistości   + bonus     xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD czuje się jak w 2008 roku

• https://www.youtube.com/watch?v=6kwyVFQGDLQ   Jak ktoś ma 2 minutki to może sprawdzić

• Wrzucę coś od siebie z dziś:   https://www.youtube.com/watch?v=5jtobfvwHOQ&feature=youtu.be

Opublikowano

Ja moge oddac kody na 1,2 i Judgement bo nie bd potrzebował, a szkoda żeby się zmarnowały. Jak ktoś potrzebuje to zapraszam na PW.

[EDIT]

Został jeszcze kod na Judgement.

[EDIT2]

Już nieaktualne, wszystkie kody rozdane.

Edytowane przez Kondeer

Opublikowano

jak ktoś chce kody na Gearsy 1, 3 i Judgment to niech wali do mnie na PW

Skrzynkę masz chyba zapchaną.  Jestem zainteresowany 3 i Judgement, jeśli jeszcze nie jest za późno.

Opublikowano

Dzieki kolego za kod do jedynki :)

Teraz jeszcze jak by ktoś miał zbędny kod na dwójkę i chciał sie podzielić to zapraszam - z chęcią przygarnę.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Gow 2 w singlu ma chyba z 15 fpsów, będą to jakoś poprawiać? Grać się nie da

Opublikowano

eee nie ? 

Pograłem kilka leveli i spadki były bardzo rzadkie, może ze 3 lub 4 klatki góra (ale tak chyba właśnie było w oryginalne). Nigdy nie spadło do 15 fps'ów.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Aha, no spoko, dawno nie gralem w oryginał ale jak dla mnie to ok 20 klatek na oko, nawet jak się włączy remaster gow 1 to w singlu wydaje się, że śmiga dwa razy lepiej

Opublikowano

Jak ktoś nie ma jeszcze to niech bierze kod na GoW3: RQVKR-HFPDY-4V3CT-G7RXF-QP7QZ lub GoW:J FFCC2-W9JQT-HKYJR-2DXWQ-TM76Z

Opublikowano

Aha, no spoko, dawno nie gralem w oryginał ale jak dla mnie to ok 20 klatek na oko, nawet jak się włączy remaster gow 1 to w singlu wydaje się, że śmiga dwa razy lepiej

Coś u Ciebie jest nie tak. Jeżeli chodzi o ilość klatek to GoW2 i remaster chodzą u mnie tak samo.

Opublikowano

Nie sprawdzałem w singlu, ale w multi split jest. Niestety ilość klatek wtedy spada z 60 do 30.

Opublikowano

Nie wiem co jest nie tak ale w remaster normalnie sie gralo , a w gow 2 mdli od tej animacji

Opublikowano

Ja zgadzam się z kolegą S_600, ale na przykładzie GoW3, zainstalowałem z zapałem że wrócę do multi w Gears'ach (bo jakoś UE mnie nie satysfakcjonuje), a tu tak klatkuje że uj z takim graniem. Na X360 spędziłem setki godzin z tym tytułem, więc wiem o czym mówię i na pewno nie było aż takich spadków.

Opublikowano

Witam, ma ktos jeszcze kody na Gerosy? UE jest w drodze, ale z checia przygarne 2,3 oraz J

Opublikowano

Dzieki za odpowiedz, jeszcze mam pytaie, jak wyglada gra online w GOW UE, tak samo jak w klasyka? ( jak to jest z hostami, dalej trzeba sie ustawiac po meczu aby wybrac 16/16 np. zeby sie dobrac? czy juz mozna zapraszac graczy?) No i jak wiele osob w to gra?, jak z emulacja GOW2/3/J (online) na XONE?

Opublikowano

Gdyby ktoś nie potrzebował kodu na Judgment, to przygarne na PW.