Skocz do zawartości

Gears of War 1 Remaster

Featured Replies

Opublikowano

Fajnie gdyby dali £25 chociaz pewnie bedzie £29

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 186,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kwintesencja zajebistości   + bonus     xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD czuje się jak w 2008 roku

• https://www.youtube.com/watch?v=6kwyVFQGDLQ   Jak ktoś ma 2 minutki to może sprawdzić

• Wrzucę coś od siebie z dziś:   https://www.youtube.com/watch?v=5jtobfvwHOQ&feature=youtu.be

Opublikowano

Walute na profilu moge miec w zlotowkach i samo przeliczy na usd czy jedynie przez karte przejdzie zakup ? Chcialem w pudelku ale jak mam dac stowke wiecej to dziekuje bardzo a gry i tak bym raczej szybko nie sprzedal.

Opublikowano

I tak niezle, ostatnio jak patrzylem to pudelko na Amazonie bylo za £45 :pawel:

Opublikowano

Pudełko spadło do £27 wiec cyfrówką podejrzewam ze bedzie £29,99

Walute na profilu moge miec w zlotowkach i samo przeliczy na usd czy jedynie przez karte przejdzie zakup ? Chcialem w pudelku ale jak mam dac stowke wiecej to dziekuje bardzo a gry i tak bym raczej szybko nie sprzedal.

Paypal lub musisz doładować konto dolarami tak najlepiej bo czasem nie chce przepuścić karty z tego co słyszałem

Opublikowano

Bankowo bedzie 30 funiaczy, wiec biore i bedzie grane :obama:

Opublikowano

I tak niezle, ostatnio jak patrzylem to pudelko na Amazonie bylo za £45 :pawel:

Poebauo. Wezmę, ale tylko jeśli będzie w rozsądnej cenie ca wersję cyfrową.

...chociaż teraz kiedy myślę o zakupie X1 (a wiem, że mają dokładać GoWU do każdej wersji konsoli), to pewnie dostanę grę czy tego chcę czy nie.

Opublikowano

W polsce nie będą dokładać, ale z tego co pamietam nie mieszkasz w polsce Yap więc luzik.

Opublikowano

Srogi spoiler dla kogoś kto nie grał.

Opublikowano

To sie nazywa dobry remaster. Gra wyglada next genowo.

Opublikowano

Srogi spoiler dla kogoś kto nie grał.

Dzięki, że uprzedziłeś bo już miałem oglądać.

To nie jest zwykły remaster - cały silnik graficzny powstał chyba od nowa. Do tego te 60 klatek przy takiej wyrzynie.

28 sierpnia już niebawem - przecież ja się nie oderwę. Zawsze chciałem w to zagrać a teraz jest ku temu najlepsza okazja. Skoro remasterują jedynkę to kwestią czasu jest zapowiedź odświeżenia reszty serii. 

Król Spencer podniósł Xboxa One z popiołów i w tym roku szykuje się potężne uderzenie.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Silnik nie powstał od nowa :facepalmz: przecież to nadal UE.

Opublikowano

Przeciez to zwyczajny remaster, podniesli rozdzialke, dali 60 fps i tyle XD. W dodatku po wydaniu pakieta Mistrza Kuchni remasterowanie pojedynczych gierek jest troche slabe.

Opublikowano

ale w MCC mamy podkrecona grafikę i nowe tekstury oraz cienie. Możemy tez na bieżąco się przełączać pod selectem. W porównaniu do takiego zwiastunu darksiders II to jednak się przyłożyli.

Opublikowano

25

Opublikowano

Przeciez to zwyczajny remaster, podniesli rozdzialke, dali 60 fps i tyle XD. W dodatku po wydaniu pakieta Mistrza Kuchni remasterowanie pojedynczych gierek jest troche slabe.

No scenki jednak się trochę różnią. Chodzi o wygląd samych postaci np.

Opublikowano

No to jeszcze lepiej. Zapomniałem o tym, że na 360 scenki rzeczywiście były kompresowane przez rozmiar DVD.

Opublikowano

Ja oczywiscie lykam jedyna prawilna wersje - dla MASTER RACE :banderas:

Alezzzzzz

Opublikowano

Ja cały czas nie wiem, która wersję wybrać. Na X1 mam trochę więcej ludzi do grania, ale na PC lepsza oprawa i zapewne cena.

GoW UE będzie w ogóle na Steamie ?

Opublikowano

nie no x1 jedyna opcja do grania w girsy imo, lepsze community i podejrzewam ze mniej bedzie problemow niz z wersja pc

Opublikowano

TYLKO MYSZKA S(pipi)ESYNY

Opublikowano

No, ale nie do grania w strzelaniny.