Opublikowano 10 lipca 20159 l Walute na profilu moge miec w zlotowkach i samo przeliczy na usd czy jedynie przez karte przejdzie zakup ? Chcialem w pudelku ale jak mam dac stowke wiecej to dziekuje bardzo a gry i tak bym raczej szybko nie sprzedal.
Opublikowano 10 lipca 20159 l Fajnie gdyby dali £25 chociaz pewnie bedzie £29 I tak niezle, ostatnio jak patrzylem to pudelko na Amazonie bylo za £45
Opublikowano 10 lipca 20159 l Pudełko spadło do £27 wiec cyfrówką podejrzewam ze bedzie £29,99 Walute na profilu moge miec w zlotowkach i samo przeliczy na usd czy jedynie przez karte przejdzie zakup ? Chcialem w pudelku ale jak mam dac stowke wiecej to dziekuje bardzo a gry i tak bym raczej szybko nie sprzedal. Paypal lub musisz doładować konto dolarami tak najlepiej bo czasem nie chce przepuścić karty z tego co słyszałem
Opublikowano 10 lipca 20159 l Fajnie gdyby dali £25 chociaz pewnie bedzie £29 I tak niezle, ostatnio jak patrzylem to pudelko na Amazonie bylo za £45 Poebauo. Wezmę, ale tylko jeśli będzie w rozsądnej cenie ca wersję cyfrową. ...chociaż teraz kiedy myślę o zakupie X1 (a wiem, że mają dokładać GoWU do każdej wersji konsoli), to pewnie dostanę grę czy tego chcę czy nie.
Opublikowano 10 lipca 20159 l W polsce nie będą dokładać, ale z tego co pamietam nie mieszkasz w polsce Yap więc luzik.
Opublikowano 12 lipca 20159 l Srogi spoiler dla kogoś kto nie grał. Dzięki, że uprzedziłeś bo już miałem oglądać. To nie jest zwykły remaster - cały silnik graficzny powstał chyba od nowa. Do tego te 60 klatek przy takiej wyrzynie. 28 sierpnia już niebawem - przecież ja się nie oderwę. Zawsze chciałem w to zagrać a teraz jest ku temu najlepsza okazja. Skoro remasterują jedynkę to kwestią czasu jest zapowiedź odświeżenia reszty serii. Król Spencer podniósł Xboxa One z popiołów i w tym roku szykuje się potężne uderzenie. Edytowane 12 lipca 20159 l przez Nemesis
Opublikowano 12 lipca 20159 l Przeciez to zwyczajny remaster, podniesli rozdzialke, dali 60 fps i tyle XD. W dodatku po wydaniu pakieta Mistrza Kuchni remasterowanie pojedynczych gierek jest troche slabe.
Opublikowano 12 lipca 20159 l ale w MCC mamy podkrecona grafikę i nowe tekstury oraz cienie. Możemy tez na bieżąco się przełączać pod selectem. W porównaniu do takiego zwiastunu darksiders II to jednak się przyłożyli.
Opublikowano 13 lipca 20159 l Kiedy jest w końcu ta premiera? 28 czy 25 ? Edytowane 13 lipca 20159 l przez BaNDzi0r25
Opublikowano 13 lipca 20159 l Przeciez to zwyczajny remaster, podniesli rozdzialke, dali 60 fps i tyle XD. W dodatku po wydaniu pakieta Mistrza Kuchni remasterowanie pojedynczych gierek jest troche slabe. No scenki jednak się trochę różnią. Chodzi o wygląd samych postaci np.
Opublikowano 13 lipca 20159 l No to jeszcze lepiej. Zapomniałem o tym, że na 360 scenki rzeczywiście były kompresowane przez rozmiar DVD.
Opublikowano 13 lipca 20159 l Ja cały czas nie wiem, która wersję wybrać. Na X1 mam trochę więcej ludzi do grania, ale na PC lepsza oprawa i zapewne cena. GoW UE będzie w ogóle na Steamie ?
Opublikowano 13 lipca 20159 l Dam pożywkę pod CW, ale dla mnie ta prezentacja wygląda jak robiona na silniku z X360 + FullHD.
Opublikowano 13 lipca 20159 l nie no x1 jedyna opcja do grania w girsy imo, lepsze community i podejrzewam ze mniej bedzie problemow niz z wersja pc