Skocz do zawartości

2015 Copa América

Featured Replies

• Odpowiedzi 120
  • Wyświetleń 15,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Copa America będzie transmitowana w TVP, zayebiście. 

• Rok temu kibicowałem czilasom na mundialu i wiadomo, że zawsze się trzyma kciuki za słabszego, ale raz że moje pierwsze świadome futbolowe przebłyski to Claudio Caniggia we Włoszech w 1990, w związku

• Najważniejsze, że minęły czasy, w których przed rozpoczęciem rozgrywek można było spokojnie rozstawić w finale Brazylię i Argentynę. Trochę lipa, że po przesunięciu lata Copa America i Pucharu Concaca

Opublikowano

Straszna nuda ten mecz Argentyna - Kolumbia. Weno Albicelestes strzelcie coś...

Opublikowano

Coś nie chcą dyktować tych jedenastek dla Argentyny

Opublikowano

Brazylia po raz kolejny pokazuje klasę xD A niech odpadają, ARG - BRA w takiej formie to żadna atrakcja

Opublikowano

bazyle za burtą, no do Dunga odbudował potęgę ;D

Opublikowano

Lewonożni to jednak nie powinni strzelać karnych.

Opublikowano

iebany everton ribejro z al-tralalala, siódmej ekipy ligi arabskiej. ja yebe

Opublikowano

Douglas Costa, 35 milionów euro, Bayern Monachium.

Opublikowano

No to co Panowie, zobaczymy dzisiaj Argentynę z półfinału czy raczej tą znaną z MŚ? 

Opublikowano

Argentyna dzisiaj wygrywa i wreszcie możemy uznać, że Messi to najlepszy piłkarz w historii  :fsg:

Opublikowano

jak będzie grał Aguero to tą z finału

Opublikowano

Rok temu kibicowałem czilasom na mundialu i wiadomo, że zawsze się trzyma kciuki za słabszego, ale raz że moje pierwsze świadome futbolowe przebłyski to Claudio Caniggia we Włoszech w 1990, w związku z czym serduszko już na zawsze biało błękitne, a dwa, że kombos cwaniaczek Sanchez, pijaczek Vidal i ten typ od parkowania palców w du/pie skutecznie osłabiają sympatię do tej może i najzdolniejszej w historii, ale jakże buraczanej generacji chilijskiej. Zamorano by ogarnął te piz/deczki raz dwa :[

Opublikowano

Dobry mecz, taki latynoski 

Ciekawe kiedy Chile siądzie, jak to mówią do 20 min każdy zespół gra na 100%

Edytowane przez asax

Opublikowano

Di Maria jakiś pechowy jest. Chile już się chyba wyszumiało.

Opublikowano

chile ładnie cisnęło, ale messi prawie ich znokautował jedną akcją :rotfl: