Daffy 10 541 Opublikowano 29 października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 października 2015 jihad na forach i twiterze - miesiac czekania na patcha z transferami i jak sie okazuje nie obejmuje on wszystkich i dalej niektorych brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza
picek 12 Opublikowano 30 października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 października 2015 SKANDAL! Wczoraj pojawił się patch - poprawiający rozgrywkę oraz dodający twarze, stroje i aktualne transfery. Włączam konsolę - ściąga się. Odpalam giereczkę. Są wiadomości co tam w tym patchu, a tam napisane jest, że składy są uaktualnione na... UWAGA! 30-08-2015 o_O?!?!?!Ściaga się automatycznie Data Pack, implementuje się pobrana zawartość. Ok, wszystko szybko i w ogóle. No to wchodzę w składy i sprawdzam czy oni tam się z datami (pipi)*eli czy co. Sprawdzam Inter. Okazuje się, że nie! Transferów z ostatniego dnia okienka nie ma! SKANDAL! A co lepsze, twórcy dodali trochę nowych drużyn, np. Galatasaray. Ostatniego dnia okienka z Galatasaray do Interu przeszli Melo i Telles. Sprawdzam czy są w Galatasaray - nie ma. Dlaczego? Bo Galatasaray jest ze składem bieżącym, absolutnie aktualnym, nie z 30-08-2015! W Interze ich też nie ma! W ogóle nie ma ich w grze! Ku*wa... jak można prawie 1,5 miesiąca po premierze dawać patch (zapowiedziany prawie MIESIĄC WCZEŚNIEJ!), patch który jest niekompletny?! Sprawdzam ich oficjalnego twittera, a tam taka bezczelność: SKANDAL! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 389 Opublikowano 30 października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 października 2015 Dobrze dobrze niech walą takie babole, będą musieli przepraszać i dawać GP za darmo do my club ;p Zauważyłem, że niektóre reprezentacje oprócz braku oryginalnych stroi mają wymyślonych piłkarzy - całe składy! Walia... Chorwacja... Są tam grajki o statsach Bale'a czy Modric'a ale mają inne nazwy i jakieś randomowe ryje - brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 października 2015 Przecież motyw z randomami to od czasów ISS 98 jest xD Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 389 Opublikowano 30 października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 października 2015 (edytowane) Wiem, ale kurde o ile pamiętam to przecież w 2015 to taka Walia miała Bale'a - czy nie!?!? Polska ma nieoryginalne koszulki ale oryginalne nazwiska, a twarze to różnie... patrząc na Milika na przykład to chyba totolotek. A Walia czy Chorwacja to zombie zombie zombie. Edytowane 30 października 2015 przez michu86- Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 października 2015 Pewnie nie dostali licencji na użycie tych reprezentacji i tyle, w którejś Fifie pamietam, że holandia nie miała licencji i biegałeś Netherland 1, Netherland 2, lol. Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 389 Opublikowano 30 października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 października 2015 (edytowane) Zresztą po co ja to piszę w ogóle, ważne, że po kilku latach poprawli bRaszczykowskiego. Edit: ej przypomniało mi się, że w jakimś starym WE był skład najlepszych z Europy i Edgar Davids był biały - ale dredy miał, GOTY opcja. Edytowane 30 października 2015 przez michu86- Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 października 2015 No mówie, nie ma co się spinać tam pracują jacyś niedoje.bani ludzie przecież Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 541 Opublikowano 30 października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 października 2015 konami do mnie moglo by juz umrzec, pes2016 i ogary przy nim pracujace maja chyba budzet rowny bylej dniowki kojimy Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 30 października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 października 2015 Stroje wyglądają świetnie. Bonus z trybun. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 października 2015 Mam pytanie. Czy te paczki, które można ściągnąć i wgrać, to są tylko stroje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 30 października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 października 2015 Są jeszcze emblematy klubów, turniejów, lig, zdjęcia trenerów. Cytuj Odnośnik do komentarza
kiko 1 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 lagi, lagi i jeszcze raz lagi. Co za (pipi)a irytacja, grać się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza
polson 7 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 PES RIP Czekam na cyfrowa promocje fify:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
TrueGrand 14 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 (edytowane) Np, ta gra to najgorszy syf w jaki grałem ( OnLINE) na kanapie z kumplem gra jest dobra. Edytowane 9 listopada 2015 przez TrueGrand Cytuj Odnośnik do komentarza
kiko 1 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 można reklamować grę i żądać zwrotu kasy, jeśli błędy online uniemożliwiają normalną rozgrywkę? Cytuj Odnośnik do komentarza
TrueGrand 14 Opublikowano 10 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2015 Dobre pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Croc 79 Opublikowano 11 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2015 Mozna, wszystko mozna:) Mnie rozwalana ludzie ktorzy pisza jak to pes jest zje.bany, a mimo to w niego graja. I tak w koło macieju. Najlepsze jest forum ps3site gdzie takich durni jest na pęczki. Cytuj Odnośnik do komentarza
TrueGrand 14 Opublikowano 11 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2015 (edytowane) Mozna, wszystko mozna:) Mnie rozwalana ludzie ktorzy pisza jak to pes jest zje.bany, a mimo to w niego graja. I tak w koło macieju. Najlepsze jest forum ps3site gdzie takich durni jest na pęczki. Bo gra jest młoda, każdy ma nadzieję na zmiany. A zmiany gameplayowe Konami nie wprowadza tylko z paczami (ten pewnie jeszcze się pojawi) ale oni też bawią się suwakami w czwartki gdy mają konserwację serwerów. Piłka nożna/ wyścigi/ są to gry dla których kupuje się konsole,.wiekszosc tych ludzi a w tym ja nie ma ochoty biegać i zrywać źdźbła trawy w FarCry czy kampic w COD. Na dzień dzisiejszy mamy dwie słabe arkadowe piłki i nie dziw się ludziom, że wyczekują zmian, co jakiś czas zagrają mecz aby zobaczyć co się dzieje/zmienia. PES był średni to od tygodnia jest zdewastowany i juz jutro gameplay może być inny. Wiec kolego nie nazywaj tych ludzi durniami. Edytowane 11 listopada 2015 przez TrueGrand Cytuj Odnośnik do komentarza
Croc 79 Opublikowano 15 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2015 No np ciebie czytac sie nie da. Zakumaj typie ze nie musisz powtarzac tego samego raz po raz po raz. Starczy raz. Juz cie nawet jada za to na ps3site, a skoro nawet w tym debillandzie sie wkur.wili to sobie pomysl A sobie mlotkiem w czerep przywal bo jak ci sie gra nie podoba to nie graj w nia bo po co sie meczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2015 Po (prawie) dwóch miesiącach muszę stwierdzić: najlepsza piła od lat. Tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
_White_ 79 Opublikowano 15 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2015 Świetnie się w to gra z kumplem na kanapie obok. Online mi nie podeszło, większość ludzi gra na wspomaganiu podawania/strzelania. Mi taki automatyzm nie przypada do gustu, a jestem zbyt cienki żeby mieć szansę online na manualu, więc zostaje mi offline. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 469 Opublikowano 15 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2015 (edytowane) Ja kupiłem wczoraj i nie mogę się oderwać,dużo rzeczy z 15 poprawionych, w online żadnych lagów wszystko chodzi jak w singlu. Edytowane 15 listopada 2015 przez KarolJanuszGejmingu Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 15 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2015 No ja kupiłem tego PESa tak trochę ryzykownie, bo od paru lat gram tylko w FIFĘ Byłem zdecydowany na FIFĘ 16 od dawna. Teraz jej już nie kupię pewno Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2015 Po (prawie) dwóch miesiącach muszę stwierdzić: najlepsza piła od lat. Tyle w temacie. haha no na pewno xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi