Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

liczyc, ze s3 bedzie mialo grafe na poziomie najlepszych gierek tej generacji xDDDD przeciez wiadomo, ze tak nie bedzie w momencie gdy dowiedzilismy jak powstaje ten tytul w przeciwienstwie do jedynki, w ktora sega wg plotek wpakowala 100mln $

screeny nie odrzucaja, jest mega roznica na korzysc w porownaniu do tego szkaradnego trailera w okolicach e3, ktory chyba powstal w drodze samolotem na targi,  jest solidnie, nie bije z nich tanteda 3d jak z wielu produkcji z kickstartera i to mi pasuje

jak ostateczny produkt bedzie mial poziom oprawy yakuz z ps4 to bede zadowolony

• Odpowiedzi 548
  • Wyświetleń 84,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

czy to podchodzi pod alter?

• Gra niestety bardzo rozczarowuje. Zwłaszcza po tylu latach czekania. Największym problemem jest szczątkowa i mało satysfakcjonująca fabuła. W tej części prawie nic się nie dzieje, a scenariusz sprawia

• Przeciez to było jasne z tym badaniem gruntu. W epoce gdzie zyeby graja w kolejne assasiny wydanie tytułu który dla zwykłego kasuala jest randomowa gierka jest finansowym mega ryzykiem. Sony wybadało

Opublikowano

Mi taki poziom odpowiada. Nie ma szału ale jest w miarę schludnie. Niech dopakują gameplay+animacje i audio, a będzie dobrze.

Opublikowano

a wiesz jak wygladala po 3 miesiacach developingu?

Opublikowano

Yakuza 3 czasem nie prezentowala sie lepiej?

Nie. Oświetlenie i tekstury wyglądają dużo lepiej w Shenmue 3. :reggie::lapka:

Serio... ale ból duuupy mają co niektórzy. A chociaż jeden z was narzekających dał choćby 1$ składki? Czy tylko takie pyer.dolenie o szopenie dla samego pyer.dolenia?

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

wymagania widzę jak od R* czy ND. i to porównanie do interaktywnych filmów, no Heavy Rain wyglądał jeszcze lepiej.

Opublikowano

Oceniam to co widze na ten moment,ale jak sobie radzi z tytułem z 2009 to ok.

Co do tych skladek to zabawne,obejrzales film na laptopie za friko zamiast w kinie i smiesz sie wypowiadac?

Opublikowano

no ale wypadałoby mieć na uwadze że to nie jest duża ekipa z toną kasy. zresztą modele postaci w takim TR, czy Un też wyglądają lepiej niż w GTA V, a jego rozmach jest bez porównania lepszy. wstrzymajcie się z oceną do pierwszych fragmentów gameplayu, prezentacji eksploracji itp. 

Opublikowano

Kibicuje bardzo tej produkcji i przy okazji licze na remaster 1 i 2. Jak gra ma dobra fabule i klimat to jestem w stanie bardzo duzo wybaczyc choc chcialbym zeby wszystko sie zgadzalo.

Opublikowano

Premiera w połowie 2017!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wygląda obiecująco, oby tylko animacja dawała radę, o to boję się najbardziej.

Opublikowano

Screen na świecie odebrany bardzo pozytywnie, a w polskim necie powszechny hejt, jakie "(pipi)". Ludzie chyba nie ogarniają czym było Shenmue i o co chodzi :(

Opublikowano

Wygląda spoko. Pytanie tylko jak to się prezentuje w ruchu, bo animacje mogą trochę zepsuć odbiór całości jeżeli będą kijowe.

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze minimum półtora roku, tak więc długa droga.

Powoli sukcesywnie niech działają. Mam naiwną wiarę w to, że będzie dobrze.

Nawet jak giera będzie na "7", dla mnie najważniejsze będzie, że historia Ryo Hazuki będzie kontynuowana i wreszcie po 15 latach wyjdzie z tej cholernej jaskini i skopie dupe Lan Di

Opublikowano

najgorsze ze bedzie chodzil po wsiach i odwiedzal lepianki :(

Opublikowano

Czez, ważne aby animacja dała radę i nie ważne po czym chodzisz ale jak to robisz, ja tam wierzę w Yu ;)

Opublikowano

no grafe ma niewielkim kosztem - UE4 (pewnie 90% obiektow ctrc ctrlv to defaulty z ue4) wiec animacje moglby zrobic niezla.

Opublikowano

Jesli na koncu gry...

bede mogl obic morde temu obsrancowi Di

To przez cala gre moge nawet zapyrtalac po bagnach w 20 klatkach.

Opublikowano

Wątpliwe :)

Opublikowano

W żaden sposób nie nastawiam się na tą grę, podchodzę do niej z dużą rezerwą i Wam to też radzę. Lepiej mile się zaskoczyć, niż srogo zawieść, gdy wygórowane oczekiwania i nostalgia poprzednich części zderzą się z tym, co dostaniemy w finalnym produkcie.

Pierwsze Shenmue wyznaczało standardy, nie tylko graficzne. Mam nadzieję, że tym razem YS nie będzie chciał tego powtórzyć, a raczej skupi się na dobrym opowiedzeniu OSTATNIEGO rozdziału tej opowieści.  

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Jeszcze ten dorzucili

CZL1MwPWcAIBMso.jpg