Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Przesadzacie. Praktycznie każda z dedykowanych wersji PS4 prezentuje się solidnie. Mi najbardziej podoba się ta z Vaderem.

maxresdefault.jpg

Jedynie pada bym wyebał. 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Taka sraka to tylko do kibla albo zsypu ;dddd

Opublikowano

Konsola z nadrukowanym 40 letnim facetem.

Xddddddddddd

Opublikowano

zły gierka udostepnia możliwość ogrania we wstecznej kompatybilności RDR, ale mnie wqurwili, wracam do Sony... oh wait :reggie:

No właśnie grałem sobie w BB.  

Asax ja rozumiem, że RDR oficjalnie nie ma w BC, ale skoro wszędzie obwieszczone, że działa to stwierdziłem, że pogram chwilę i podrzucę bratu - nie miał okazji pograć, a leży właśnie chory, to pomyślałem "pożyczę mu x1, od kumpla wezmę RDR'a bo zawsze chciał ograć i sobie akurat przejdzie". 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

gyrosy, to ten klon kill switch?

Wiedźmin klon gothica i 100 GOTY award

xDDDDDDDDDD

No nie mogę z beki.

Dobry mocarz tam macie w mieście.

Co następne, diablo klonem bombermana?

Opublikowano

oFi klonem tomzacza?

Opublikowano

Mieć konsole dedykowane jakiejś grze... To tak jakbym sobie teraz pierwszy poradnik extreme kupił z naklejkami na PSXa. Wiocha w chuy. Tylko i wyłącznie jednolite kolory na konsolkach.

Opublikowano

Te boty to niezłe chojraki. Żeby zapełnić jakoś miejsce w Xboxowym dziale, to albo dają tam tematy z grami multiplatformowymi (Unravel), albo z grami, które nie zostały zapowiedziane (Forza Horizon 3), albo grami, o których nawet ich kochany MS zapomniał (Phantom Dust).

Najlepsze że ostatnio najgorętszym tematem u nich jest temat Wstecznej Kompatybilności :pawel: Jeszcze niedawno robili bekę z klasyków PS2 na czwóreczce, a teraz robią wielki deal bo mogą zagrać znowu w RDR na Łoniaku XDDD Aż taka jest u nich bieda. Aż taka. 

Opublikowano

Piecze pupka, że na nowej konsoli możemy odpalić gierki, które od lat trzymamy na półce, oj piecze.

Opublikowano

Wiem, że jaracie się starociami bo na horyzoncie nie macie nic ciekawego oprócz Scalebound. W 2017.

Opublikowano

Z tym RDR to bym się tak nie zapędzał :potter:

Opublikowano

Wiem, że jaracie się starociami bo na horyzoncie nie macie nic ciekawego oprócz Scalebound. W 2017.

Zrób sobie kakałko, załóż różowe kapcioszki i sprawdź czy nie masz zaległości na nintendon't a i napal w kominku wygrywaj życie :reggie:

Opublikowano

Gurwa, im nawet na starocia z PS2, które w pudełku można wyrwać za grosze każą płacić. Co za przegrywy.

A co robi bot, gdy chce zagrać w gierkę, którą ma na klasycznego Xboxa? Odpala X360 :sir:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Gurwa, im nawet na starocia z PS2, które w pudełku można wyrwać za grosze każą płacić. Co za przegrywy. :sir:

Cieszymy się, że możemy zapłacić należne twórcom tych wszystkich klasyków i pokazać wsparcie. Może nawet zakiełkuje to pomysłem by stworzyć kontynuację. Wy za to szukacie RDR za 10 zł w koszyku promocji Tesco albo w śmietniku, tylko żeby zagrać za darmo w to, co pykaliście 10 lat temu bo nie macie nic ciekawego do roboty na tym zielonym szmelcu.

U nas to tylko przystawka do wielkich, nowoczesnych, high end, 1080p tytułów jak Uncharted 4, Ratchet and Klank oraz The Last Guardian. Wy za to macie Girsy 5 i Forza 9 gdzieś tam pod koniec 2016.

Opublikowano

U nas to tylko przystawka do wielkich, nowoczesnych, high end, 1080p tytułów jak The Last Guardian. 

Tym razem dobry troll, bo ten z nintendo pare stron wczesniej slabiutenki byl

Opublikowano

Wiesiek 2 za free, teraz rdr. Tuż za rogiem premiera mafii 3 więc i m2 też pewnie będzie dodana i ofc qb+Alan

:banderas:

Opublikowano

Cieszymy się, że możemy zapłacić należne twórcom tych wszystkich klasyków i pokazać wsparcie. Może nawet zakiełkuje to pomysłem by stworzyć kontynuację. Wy za to szukacie RDR za 10 zł w koszyku promocji Tesco albo w śmietniku, tylko żeby zagrać za darmo w to, co pykaliście 10 lat temu bo nie macie nic ciekawego do roboty na tym zielonym szmelcu.

Życzę powodzenia w życiu w którym za wszystko z radością na twarzy (błądzącej za rozumem) płacisz dwa razy.

Opublikowano

Konsola z nadrukowanym 40 letnim facetem.

Xddddddddddd

40 letni prawiczek, trafili w swój target

Opublikowano

Ludzie jarajacy się starciami, ludzie grający w stare gry w 2016 roku to najgorszy sort gracza, gardze nimy, potępiam, stawiam na równi z brudnymi uchodźcami z Pakistanu i glupimi lewakami którzy wpuścili ich do Europy, debile, polglowki, gorzej niż zwierzeta....

...prawda Figaro?

Opublikowano

figaro piszacy "u nas" to jak seba jeżdżący cinquecento z doczepionym kółeczkiem mercedesa w czapeczce amg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.