Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

niech mi ktoś znajdzie Dark Cloud 2 z ps2 za mniej niż 6 dyszek w HD to na ręcach będę nosił.

no ale 180 złotóweczek za Zeldę z figurka wilka zamiast 4 razy tańszej płytki z wii już spoko xD 

chodzi o to że nintendo mówi wam wcześniej że kocha?

Nikt Ci nie każe tego kupować. Wii U odtworzy również Zeldę TP z Wii bo od zawsze posiada BC, którym tak się jarają bociki. A o którym klapki mogą pomarzyć ;)

Ah, wybory.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

To dobry pomysł dla mało dostępnych lub drogich gierek.

Ale nimi nie są TP albo seria GTA. :/

Opublikowano

Gifaro najgorszy sort gracza. DARMOWE BC źle, ale kupowanie tego samego na 3 kolejnych platformach za sakiewkę gelda już oki. Balon jakiś czas temu go pięknie podsumował. Cukierkowe pierdzenie największego frustrata ze słabą psychą na forum.

Opublikowano

DriveClub też. 

Najmocniejsze 71 na MC w historii. Pamiętamy. 

Opublikowano

lubię Zeldy ale to co wrzucił figar jakie to brzydkie, puste, denne, nijakie....tfuu!

Zelda WW HD ok ale to gówno obesrane   :dynia:  i kiepskie pożegnanie wiiu przez nintendo tym czymś....tak tak jeszcze star fox z n64 będzie.

Opublikowano

niech mi ktoś znajdzie Dark Cloud 2 z ps2 za mniej niż 6 dyszek w HD to na ręcach będę nosił.

no ale 180 złotóweczek za Zeldę z figurka wilka zamiast 4 razy tańszej płytki z wii już spoko xD 

chodzi o to że nintendo mówi wam wcześniej że kocha?

Nikt Ci nie każe tego kupować. Wii U odtworzy również Zeldę TP z Wii bo od zawsze posiada BC, którym tak się jarają bociki. A o którym klapki mogą pomarzyć ;)

tak szczerze mówiąc, mając do wyboru wsteczną kompatybilność w prehistorycznym SD, oraz odpicowaną wersję i tak wolałbym to drugie. wzorem jest dla mnie dyptyk Metro Redux:

- 1080p/60fps na PS4,

- wszystkie DLC,

- dwie gry w zestawie

Visuals

- Metro 2033 has been rebuilt in the latest and greatest iteration of the 4A Engine,

- advanced lighting,

- dynamic weather,

- more detailed characters with improved animation,

- more dynamic destruction and improved smoke, fire and particle effects,

Improved Gameplay

- advanced enemy AI,

- improved combat and stealth mechanics,

- superior weapon handling,

- more responsive, intuitive controls,

- signature features from Last Light such as the atmospheric ‘mask wipe’ mechanic, weapon customization, and silent kills and takedowns

za 99 zł szanuję mocno. 

Opublikowano

lubię Zeldy ale to co wrzucił figar jakie to brzydkie, puste, denne, nijakie....tfuu!

Zelda WW HD ok ale to gówno obesrane   :dynia:  i kiepskie pożegnanie wiiu przez nintendo tym czymś....tak tak jeszcze star fox z n64 będzie.

Żeby posiadacz Xbox One miał czelność śmiać się z grafiki innych gier... rfpozmEsQkGrhICq5LJW_RP4al5S.png

nobody, nie od dziś wiadomo, że Nintendo się wysoko ceni ;) 

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Przepraszam bardzo, ale z moją psychą wszystko w porządku, chrum chrum.

No nie bardzo

WDgYVC3.gif

Opublikowano

Jaki ból? Niezła nadinterpretacja :)

Wskazuję tylko zależność pomiędzy faktami (w nawiązaniu do sytuacji PS4 opisanej przez Suteq) - Gifaro wielki nintendofag nie potrafił się przez 3 lata samemu zdecydować na zakup WiiU pomimo tego, że niby same super gry tam som. A 2 lata po wyjściu PS4 chce kupić konsolę gdzie sam pisał, że może są 3 dobre gierki.

Tyle.

O Gifato wrócił. Najgorszy sort gracza. Piszący i jarający się gierkami w które nie grał lub/i nie zagra.

Tak w ogóle jakby wszyscy fani Nintendo robili jak Pana kakałko czyli kupowali ich konsolè w ostatatnich latach życia, a gry używki 3 lata po premierze to już pewno Nintendo by nie było. Taki z niego nintendo zboczek.

Najlepsze jest to jak pisze co chwile, że ktoś wylewa swoj frustracje życiowe itp. a sam jest chyba największym na tym forum ciśnieniowcem (pod przykrywką delikatnego, chłopięcego, beztestosteronowca). Co on miał banów, warnów, zawiasów to już chyba system nie zlicza. No i te pe dalskie straszenie ignorami. Ehhh

przypominam tylko ultimate truth o tym gościu

Opublikowano

figaro tez sie przebierasz w nocy za kobiety jak rayos?

Opublikowano

Myślę, że on już za dnia przebrany chodzi.

e3c2824078f6a98eb4931f8f4ca20045,640,0,0

Opublikowano

lepsza z niego dupa niz z gayosa

12666290_994376503942769_540596241_n.jpg

Opublikowano

Tę oceny Firewatch :banderas:

A zielone robaki co tam? Gierki z x360 chodzące na taczerze w 17fps?

Haha, jakie przegrywy życiowe.

Witness, Firewatch, Alienation, U4, Ratchet... dominacja jak za czasów PS2.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Firewatch - kolejny dobry ex PS4.

Chwila, wyszło na PC? :dunno:

Opublikowano

smutny jestes

drugi yeti

Opublikowano

D:

Muszę to zmienić. D:

A właśnie, zrób konkurs z DSJ (wiadomo o co chodzi)

Opublikowano

Boty zapewne czekają na e3 i wielkie zapowiedzi kolejnych gier na wsteczną, bo ich killery przesunięte na 2020.

Gdy szlachta będzie grać w najlepsze gry, oni dalej w czasach HD Ready i jaranie się gierkami z poprzedniej generacji.

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

Boty zapewne czekają na e3 i wielkie zapowiedzi kolejnych gier na wsteczną, bo ich killery przesunięte na 2020.

Gdy szlachta będzie grać w najlepsze gry, oni dalej w czasach HD Ready i jaranie się gierkami z poprzedniej generacji.

Masz rację. Użytkownicy Xboxa będą grać w najlepsze gry w swoich kategoriach gdzie na ps4 będą gry co najwyżej na 7. 

Opublikowano

forza 9, gears of war 4. Kiedy wam się to znudzi?

Opublikowano

Kiedy Figaro się znudzi marian 25 i zelda 18. 

Opublikowano

forza 9, gears of war 4. Kiedy wam się to znudzi?

Tak samo jak nam nie znudzi się Uncharted 4 i Ratchet (chyba 10). 

Opublikowano

Wyszło 5 części Mario w 3D od 1996 roku. Ciężko nazwać to tasiemcem. Forzy wyszlo 10 od 2004 roku.

Opublikowano

Ładnie szufladkujesz. Mario to tylko 3D, ale Forza to wszystkie. xd

Sorry, wszystkie Mariany są takie same i mi nie powiesz, że nie bo GRAŁEM zarówno w 2D jak i 3D i to nie jedną część. 

Miałem po 2DS brać WiiU, ale przez powtarzalność materiału sobie odpuszczę na dosyć długo. Muszę odpocząć od Nintendo po 2DS do czasu aż stworzą coś naprawdę nowego. 

Opublikowano

Wyszło 5 części Mario w 3D od 1996 roku. Ciężko nazwać to tasiemcem. Forzy wyszlo 10 od 2004 roku.

http://www.mariowiki.com/List_of_games :yao:

250+ gier, no żaden gurwa tasiemiec. 

Argument mówiący jedynie o grach 3D w przypadku Mariana jest inwalidą, tak samo jak Twoja głowa.

Edytowane przez Hum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.