Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Teraz do kwietnia SFV a pozniej Quantum>Ratchet>Dark Souls III>Doom <3 Good Times tzn my gracze bo np. Figaro to stuleja i 10k postow w CW

O nie! Nie kupię zepsutych gierek na premierę za 245 zł?!?! Spokojnie, w kwietniu to ja będę ogrywał zaległości, a gdy wskoczę na PS4kowy wagon, to pyknę we wszystkie wymienione tytuły, już z patchami i bez problemów.

Beka z ruch.ania was w dupę za 245 zł zepsutymi grami na premierę xD Jedyna firma, której można ufać w kwestii premier, to Nintendo. Dlatego im daję pieniądze day one. Trzeba wspierać lekarstwo, nie raka.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Mam nadzieje ze do kwietnia to zlapiesz jeszcze jednego warna i cie juz nigdy na tym forum nie zobacze.

Opublikowano

stopią się to za dwa miesiące klapy, z bólu tyłka, bo wyjdzie Quantum Break który na konsoli z gpu za czysta zuotych wciąga dupom wszystko co do tej pory wyszło (wg. opinii serwisów growych) :xboss:

Całe 3 tygodnie chwały.
Opublikowano

Jedyna firma, której można ufać w kwestii premier, to Nintendo. Dlatego im daję pieniądze day one. Trzeba wspierać lekarstwo, nie raka.

Jakbyś grał na Nintendo to wiedziałbyś, że to już nie jest prawda i czasem bez day 1 patchów jest ciężko.

Opublikowano

Jedyna firma, której można ufać w kwestii premier, to Nintendo. Dlatego im daję pieniądze day one. Trzeba wspierać lekarstwo, nie raka.

Jakbyś grał na Nintendo to wiedziałbyś, że to już nie jest prawda i czasem bez day 1 patchów jest ciężko.

A Ty jakbyś czytał ze zrozumieniem... świat byłby lepszy. 

Nic nie piszę o patchach. Tylko o zepsutych grach na premierę. To teraz wymieniaj te gry Nintendo, które były zepsute w dniu premiery.

Opublikowano

Podobno SS było coś zepsute i trzeba było zainstalować aplikację w Wii Shop.

Opublikowano

Nom, Skyward Sword. Z 2012 roku bodajże. Jeden bug. Chciałbym żeby gry na next genach miały taką liczbę poważnych bugów.

Jeszcze jakieś Pokemony z 3DSa...

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Tak, od teraz tylko Xbox z grami dla prawdziwych mężczyzn, z prawdziwymi broniami na prawdziwych wojnach. Nie jakieś Splatoony dla bachorów z tfu, kolorami.

Opublikowano

Ktoś już Ci mówił, że jesteś nasłabszym trollem na tym forum ? No dobra, jedynie mraku  jest trochę gorszym sortem.

Opublikowano

A to spoko, ale i tak warto przypomnieć.

Opublikowano

PS4? To ta konsola, która traci klatki w SFV?

xDDDDDDDDDDDDDD

beka ze szrota, zresztą kogo jakieś chujowizny w postaci SFV....2 osoby na forum? 

KI S3  :obama:  ale będzie grane

Opublikowano

No jak jest sie (pipi)owym w bijatyki to sie gra w KI jak jest sie (pipi)owym w FPS to gra sie w CoD albo Battlefront.

Temat SFV ma 10 stron wiecej a gra jeszcze nie wyszla plus jako bonus strony w KI to festiwal postow Dona xDDD

Daddy i Mraku sa gorsi niz Figaro ale ten zajmuje stabilne 3 miejsce :D

Opublikowano

Willy, tak Cię boli że te dwie osoby grające na forum w KI to i tak o 100% więcej niż w XRcośtam?  :reggie:  Nie peniaj, w SFV będziesz mógł pograć z Jetim, bo chyba najbardziej podjarany jest z klapków, heh.

Opublikowano

KI to festiwal postow Dona xDDD

chujowizna SFV to festiwal postów yeti  xDDDD  ale zapiekło mokrego, w końcu kupił sticka z bazaru do SF by sam ze sobą grać a później szukać w całej Polsce frajera który to kupi jak było z GGX ''no proszę kupcie to ode mnie bo fajna gierka i przyciski''  :dynia:

No i to co crapcom serwuje na premierę w SFV, nowy poziom ruchańska, jaki target takie bieda gierki :)

Opublikowano

Wymazałbym z tej linii czasowej każdą część zyebanego strit fajtera w zamian za nową część Virtua Fighter. Cholera, zadowoliłbym się remasterem/wsteczną kompatybilnością VF5 nawet. Tak czy inaczej yebać to gvwno od capcomu.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Nie no co Ty. Mokrego nic nie piecze, to że jego co 3 post to jakiś dociny do mnie i KI to czysty przypadek ;) Czekam tylko jak założy temat "Kijowe bijatyki" i będzie sam ze sobą pisał jakie to KI jest słabe :P Nie wiem, jak mi się jakaś gra nie podoba, to nie czuję potrzeby żeby latać po forum jak Jeti piszący o grach w które nie gra.

Pieczywus Maximus over 9000!!! :)

Opublikowano

Don nic mnie nie boli a ciebie wspominam bo mowiac o KI myslisz Don do kogo innego mial bym to adresowac? :dynia:

Spoko z Yetim duzo gral nie bede bo nie mam zamiaru sie uwsteczniac ;f

Opublikowano

No widać XD

Opublikowano

Co nie :dynia:

Najgorsze jest to ze myslisz sie z Daddym bo oboje macie cool zabe w Avku roznica taka ze ciebie lubie a nim stara chyba o podloge hyc zrobila jak byl maly :/

Opublikowano

KI jest tak xhujowe ze nawet mazzeo wolal grac w mkx i go calakowac

Opublikowano

MaZZeo przestał grać po traumie ze starcia ze mną, już Ci to tłumaczył  :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.