Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ale w ogóle o co chodzi i dlaczego blantuś mnie wywołał z lasu? :notsure: nie jestem jak gifaro i nie wypowiadam się o rzeczach z którymi nie miałem styczność :dog:

Aj bo nie miałem pomysłu na bota a ty się udzielasz dziś dużo :)

I nie nie gram we wszystko na premierę :)

Opublikowano

Ale w ogóle o co chodzi i dlaczego blantuś mnie wywołał z lasu? :notsure: nie jestem jak gifaro i nie wypowiadam się o rzeczach z którymi nie miałem styczność :dog:

Jeszcze parę dni temu pisałeś o tym co jest lepsze, Banjo Kazooie czy Tooie, chociaż w oba nie grałeś. I jeszcze pisałeś to poza CW, kretynie z grzybem na głowie [*]

Opublikowano

Jeszcze parę dni temu pisałeś o tym co jest lepsze, Banjo Kazooie czy Tooie, chociaż w oba nie grałeś. I jeszcze pisałeś to poza CW, kretynie z grzybem na głowie [*]

wtedy zainspirowałem się Tobą fałszywy fagu i klapie sponsorowany przez dziewczynę z roksy  :lapka:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

A strzelanie w Tomb Raiderze jest fajne Bluber?Feeling broni zawsze w Uncharted był słaby, ale gra broniła się milionem innych aspektów.

Dla mnie obie serie mogą nie istnieć taka prawda.

No - typical Bluber / nie gram, nie interesuje mnie ten gatunek, ale dla zasady napisze, ze (pipi)OWE!

xD

Opublikowano

co ty znów majaczysz xd grałem w każde uncharted i tomba z 2013, prawda jest taka, że obie są ch,ujowe jako gry a dobre jako filmy dla januszy konsoli

Opublikowano

Widzę idą ostre rapsy, a jeszcze z miesiąc temu Rayos popełnił faux pas pisząc o Gifaro jako bastionie True gejmingu :P

Tęczowe szambo wybiło ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

serio Ci się chce szukać takich informacji po CW sprzed paru lat? :notsure:

klikasz reputacje i ostatnie strony, easy to kopalnia beczki wiec tak chce mi sie xd

Caly bluber - ja pisze o Uncharted 2, Bluber wkleja posty o 3ce, chociaz 5 minut temu napisalem 

3 jak dla mnie tego nie dzwignela

Wklei posty o Uncharted 2, ok ?!

No ale co strzelanie w u3 jest gorsze niz dwójce? xD

swiezo konczylem trylogie..dla mnie jest duzo gorsze :( bronie strzelaja jakos szybciej i nie maja odrzutu...najlepiej mi sie stzrelalo w pierwszej czesci..ale chyba przez to ze jest najtrudniejsze ;)

Opublikowano

co ten crapcom xD

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

404 Not Found

no nieźle odyebali

Opublikowano

Gejos może sobie na mnie rozładowywać życiowe frustracje bycia ofermą, ale jak oskarża mnie o coś co robię w CW, a sam to czyni poza tym tematem, to jest godne pożałowania :)

Opublikowano

9q5rtrp.png

Myślałem, że wszystko będzie na jednej płycie a tutaj takie konkretne ruchanko. Już się nie mogę doczekać jak wycenią te remastery ;]

Opublikowano

199 za sztuke :kaz:

Opublikowano

404 Not Found

no nieźle odyebali

U mnie działa wszystko kolego. ploty mówią o cenie podobnej do remasterów RE 0 itp koło 80zł beka top, jak to wszystko na PC jest bo zrobią zwykłe porty 1080/60fps a nie coś porządnego.RE 4 HD Project wciągnie to dupom, zal mi ludzi którzy to kupią i wspierają tę ch,ujowatą firme. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Restoration mod RE 4 wciąga to dupom, zal mi ludzi którzy to kupią i wspierają tę ch,ujowatą firme. 

Jedni majaczą coś o dymaniu a nie przeszkadza im to kupować remastera Zeldy za 180 zł kiedy wersja SD jest 3 razy tańsza no i co zrobisz? nic nie zrobisz. :dunno:

Pewnie nawet nie będzie 60 fps. Z kolekcją 0&1 tradycyjnie odczekam rok, ale RE2make został już potwierdzony, więc coś mnie jeszcze z nimi trzyma.

55ba1003b2514.jpg

Robi go koleś zwerbowany przez capcom który niemal ukończył własne RE2. No nie wypada żeby to zyebali.

Opublikowano

Ja się pytam czemu w odwrotnej kolejności ? JAk ktoś pierwszy raz w to gra to czemu ma od 6 zaczynać ? (żeby nie było ja już kiedyś grałem i na pewno nie kupie)

Opublikowano

Jak tam oferta PS+ vs MS$?

Opublikowano

Ja się pytam czemu w odwrotnej kolejności ? JAk ktoś pierwszy raz w to gra to czemu ma od 6 zaczynać ? (żeby nie było ja już kiedyś grałem i na pewno nie kupie)

Wiemy, grales na premiere.

Edytowane przez Mejm

Opublikowano

9q5rtrp.png

Myślałem, że wszystko będzie na jednej płycie a tutaj takie konkretne ruchanko. Już się nie mogę doczekać jak wycenią te remastery ;]

Jedynie nad RE4 warto sie zastanowić jeżeli ktoś nie miał okazji zagrać, resztę można zaorać bo 6 to jedna z najwiekszych sr,ak gejmingowych w jakie dane mi było grać, a piątka jest po prostu słaba

Opublikowano

RE4 - jedna z pięciu najlepszych gier, jakie kiedykolwiek grałem w życiu. Z przyjemnością se odświerzę.

RE5 - syfiaste popłuczyny po czwórce. Jedno z pięciu największych rozczarowań growych w życiu - do zaorania.

RE6 - nie grałem, z obawy z będzie równie syfiasty jak piątka

Opublikowano

Dla mnie git - RE4 Top 3 gier ever, mam na trzech platformach i dla mnie co generacje może wychodzić z troszkę podbitą grafą + 60 klatek. Oczywiście nie wyrucham się i kupie jak będzie promo, ale licze mimo wszystko na pudełko.

Opublikowano

Easye jaki fan uncharted się zrobił. Wczesniej troche mówil, że słabizna ale widzę, że już grzeje się na multi w 900p z yetim pewnie będzie jego totemem. 

R51vVwK.png

no i fajniutka chorągiewka na koniec 

7geLB86.png

ostateczne rozwiązanie kwestii ISIS, barack obama byłby dumny z blubera :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.