Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ale w ogóle o co chodzi i dlaczego blantuś mnie wywołał z lasu? :notsure: nie jestem jak gifaro i nie wypowiadam się o rzeczach z którymi nie miałem styczność :dog:

Aj bo nie miałem pomysłu na bota a ty się udzielasz dziś dużo :)

I nie nie gram we wszystko na premierę :)

Opublikowano

Ale w ogóle o co chodzi i dlaczego blantuś mnie wywołał z lasu? :notsure: nie jestem jak gifaro i nie wypowiadam się o rzeczach z którymi nie miałem styczność :dog:

Jeszcze parę dni temu pisałeś o tym co jest lepsze, Banjo Kazooie czy Tooie, chociaż w oba nie grałeś. I jeszcze pisałeś to poza CW, kretynie z grzybem na głowie [*]

Opublikowano

Jeszcze parę dni temu pisałeś o tym co jest lepsze, Banjo Kazooie czy Tooie, chociaż w oba nie grałeś. I jeszcze pisałeś to poza CW, kretynie z grzybem na głowie [*]

wtedy zainspirowałem się Tobą fałszywy fagu i klapie sponsorowany przez dziewczynę z roksy  :lapka:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

A strzelanie w Tomb Raiderze jest fajne Bluber?Feeling broni zawsze w Uncharted był słaby, ale gra broniła się milionem innych aspektów.

Dla mnie obie serie mogą nie istnieć taka prawda.

No - typical Bluber / nie gram, nie interesuje mnie ten gatunek, ale dla zasady napisze, ze (pipi)OWE!

xD

Opublikowano

co ty znów majaczysz xd grałem w każde uncharted i tomba z 2013, prawda jest taka, że obie są ch,ujowe jako gry a dobre jako filmy dla januszy konsoli

Opublikowano

Widzę idą ostre rapsy, a jeszcze z miesiąc temu Rayos popełnił faux pas pisząc o Gifaro jako bastionie True gejmingu :P

Tęczowe szambo wybiło ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

serio Ci się chce szukać takich informacji po CW sprzed paru lat? :notsure:

klikasz reputacje i ostatnie strony, easy to kopalnia beczki wiec tak chce mi sie xd

Caly bluber - ja pisze o Uncharted 2, Bluber wkleja posty o 3ce, chociaz 5 minut temu napisalem 

3 jak dla mnie tego nie dzwignela

Wklei posty o Uncharted 2, ok ?!

No ale co strzelanie w u3 jest gorsze niz dwójce? xD

swiezo konczylem trylogie..dla mnie jest duzo gorsze :( bronie strzelaja jakos szybciej i nie maja odrzutu...najlepiej mi sie stzrelalo w pierwszej czesci..ale chyba przez to ze jest najtrudniejsze ;)

Opublikowano

co ten crapcom xD

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

404 Not Found

no nieźle odyebali

Opublikowano

Gejos może sobie na mnie rozładowywać życiowe frustracje bycia ofermą, ale jak oskarża mnie o coś co robię w CW, a sam to czyni poza tym tematem, to jest godne pożałowania :)

Opublikowano

9q5rtrp.png

Myślałem, że wszystko będzie na jednej płycie a tutaj takie konkretne ruchanko. Już się nie mogę doczekać jak wycenią te remastery ;]

Opublikowano

199 za sztuke :kaz:

Opublikowano

404 Not Found

no nieźle odyebali

U mnie działa wszystko kolego. ploty mówią o cenie podobnej do remasterów RE 0 itp koło 80zł beka top, jak to wszystko na PC jest bo zrobią zwykłe porty 1080/60fps a nie coś porządnego.RE 4 HD Project wciągnie to dupom, zal mi ludzi którzy to kupią i wspierają tę ch,ujowatą firme. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Restoration mod RE 4 wciąga to dupom, zal mi ludzi którzy to kupią i wspierają tę ch,ujowatą firme. 

Jedni majaczą coś o dymaniu a nie przeszkadza im to kupować remastera Zeldy za 180 zł kiedy wersja SD jest 3 razy tańsza no i co zrobisz? nic nie zrobisz. :dunno:

Pewnie nawet nie będzie 60 fps. Z kolekcją 0&1 tradycyjnie odczekam rok, ale RE2make został już potwierdzony, więc coś mnie jeszcze z nimi trzyma.

55ba1003b2514.jpg

Robi go koleś zwerbowany przez capcom który niemal ukończył własne RE2. No nie wypada żeby to zyebali.

Opublikowano

Ja się pytam czemu w odwrotnej kolejności ? JAk ktoś pierwszy raz w to gra to czemu ma od 6 zaczynać ? (żeby nie było ja już kiedyś grałem i na pewno nie kupie)

Opublikowano

Jak tam oferta PS+ vs MS$?

Opublikowano

Ja się pytam czemu w odwrotnej kolejności ? JAk ktoś pierwszy raz w to gra to czemu ma od 6 zaczynać ? (żeby nie było ja już kiedyś grałem i na pewno nie kupie)

Wiemy, grales na premiere.

Edytowane przez Mejm

Opublikowano

9q5rtrp.png

Myślałem, że wszystko będzie na jednej płycie a tutaj takie konkretne ruchanko. Już się nie mogę doczekać jak wycenią te remastery ;]

Jedynie nad RE4 warto sie zastanowić jeżeli ktoś nie miał okazji zagrać, resztę można zaorać bo 6 to jedna z najwiekszych sr,ak gejmingowych w jakie dane mi było grać, a piątka jest po prostu słaba

Opublikowano

RE4 - jedna z pięciu najlepszych gier, jakie kiedykolwiek grałem w życiu. Z przyjemnością se odświerzę.

RE5 - syfiaste popłuczyny po czwórce. Jedno z pięciu największych rozczarowań growych w życiu - do zaorania.

RE6 - nie grałem, z obawy z będzie równie syfiasty jak piątka

Opublikowano

Dla mnie git - RE4 Top 3 gier ever, mam na trzech platformach i dla mnie co generacje może wychodzić z troszkę podbitą grafą + 60 klatek. Oczywiście nie wyrucham się i kupie jak będzie promo, ale licze mimo wszystko na pudełko.

Opublikowano

Easye jaki fan uncharted się zrobił. Wczesniej troche mówil, że słabizna ale widzę, że już grzeje się na multi w 900p z yetim pewnie będzie jego totemem. 

R51vVwK.png

no i fajniutka chorągiewka na koniec 

7geLB86.png

ostateczne rozwiązanie kwestii ISIS, barack obama byłby dumny z blubera :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.