Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

beka, nie potrafi angielskiego, widac ze klap se se se se se

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

beka, nie potrafi angielskiego, widac ze klap se se se se se

żeś trafił  jak kula w w płot:) Ot Ciekawi mnie jakie wytłumaczenie ma MS . Przy Sony  to wygląda ciut blado:)

Opublikowano

Demage kontrol już w trybie aktywnym:

W sumie lepsze to niż całkowicie zlokalizowana gra wg MS, czyli polski dash = WSZYSTKO po polsku (dubb i podpisy). Nie trzeba będzie zmieniać regionu na UK/US za każdym razem gdy będzie się chciało odpalić grę.

Ci to zawsze znajdą jakiś pozytyw w złej nowinie :yao:

Współczuję osobom nie znającym angielskiego :reggie:

No tak. Wytłumaczenie bota w najlepszym wydaniu. 

Opublikowano

Mówię biegle po angielsku i po włosku, więc rzeczywiście mam powód do płaczu, że nie ma polskiego :yao:

Za to serio współczuję nieznającym angielskiego, bo ominie ich jedna z najgorętszych premier tego roku. BTW Nie masz w co grać? Ja zaraz zasiadam do najbardziej skillowego FPSa na konsolach. Przede mną nowy update :obama:

Opublikowano

Ale dla mnie to naprawdę jest plus Figaro. Wiesz jak mnie kur.wica strzela jak za każdym razem jak odpalam Halo 5 muszę zmieniać region by nie słyszeć tego żałosnego dubbingu. Oczywiście prostym rozwiązaniem jest po prostu wrzucenie do gry opcji ze zmianą języka tak jak to np. jest w Rise of the Tomb Raider, no ale Majkrosoft nie ogarnia ...

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ja też wole wybór  Znam i rozumiem angielski  , zresztą jako ,że gram importy lub stare gry to wersji PL nie ma:)  Ale sam fakt ,że nie ma PL jest zastanawiający  aż boje się jakie wyniki  ma MS w Polsce. Casuale nie  chcą  gier po angielsku  więc wybiorą  Sony i PS4 .Szkoda, bo wojna  o klienta zawsze ma  jednego  wygranego : Graczy :)

Opublikowano

Ex konsolowy wg Sony

Street-Fighter-V2.jpg

Ex konsolowy wg Xboxa

Cave.jpg

Beka wnuśku.

A tak serio to ten Super Hot wydaję się osom.

Po pierwsze te gry z obrazka to zupełnie inny gatunek i trzeba być ulungiem aby je porównywać. No ale jak już bym miał wybierać to oczywiście Oxenfree bo lubię gry z głębią, nietuzinkowe , oryginalne, klimatyczne i z dobrą fabułą. Oczywiście ty wolisz prostacką bijatykę bo za dużo dialogów po angielsku to kali nie rozumieć. Pewnie też dlatgeo lubisz mariany i zeldy bo tam wszyscy milczą :D

Co nie zmienia faktu że obie serie są superb

Opublikowano

No, albo po prostu, gdy już gra w grę, to chce w nią grać, a nie zajmować czas jakimiś popierdółkami z, hehe, głębią.

Inna sprawa, że chodziło o to, że konsolowe eksy, które wychodzą na PS4, wyglądają jak gry AAA, a te xboksowe nie. Czaisz, taki żarcik.

Opublikowano

Boty coś tam znów mamroczą?

W szał wpadli, po tym jak zobaczyli masakratora graficznego na całą galaktyke.

Zajmijcie się swoimi pif paf w Afryce plus Forza horizon dlc plus killer moda na sukces instynkt. Dostali wybrakowana bijatyke bez postaci, chyba że trzeba zapłacić żeby mieć zawodnika haha, teraz się jaraja bo dostaną od 10 lat zawodnika za free, tak was kocha wasz MS.

Ps4 jeszcze bardziej dominuje rynek growy, najlepsza konsola, najlepsze doznania.

Pełna i zasłużona dominacja i penetracja. Śmietana z kiełbasą.

Opublikowano

Wszystko ze mną ok, z rana herbata, śniadanie i kawa.

Tych ludzików juras, iras, Lem nie kojarzę.

Bądź co bądź takiego Alana Wake 2 bym zagrał, bo jakieś ploty były że się pojawi.

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

Jest embargo do marca.

Tak, 1 marca na pewno będzie Forza na PC, bo teraz jest embargo XD

Opublikowano

Nie, mówię, że cokolwiek wyjawili na tym evencie, jest to objęte embargiem do marca. Wypij kawę.

Opublikowano

No, albo po prostu, gdy już gra w grę, to chce w nią grać, a nie zajmować czas jakimiś popierdółkami z, hehe, głębią.

Inna sprawa, że chodziło o to, że konsolowe eksy, które wychodzą na PS4, wyglądają jak gry AAA, a te xboksowe nie. Czaisz, taki żarcik.

No w SFV sobie tak pograsz, że o ho ho. xD

Opublikowano

To do tej gry klapy uskuteczniały swego czasu zbiorową branzlerkę swoich siurków:

http://www.pssite.com/gry/6861/shenmue-iii/34182/galeria.html

Tymczasem koń jest taki a nie inny. Wszystko czarno na białym. Nawet - jak to klapy mówią - Afryka Halo to przy tym gra z następnej generacji konsol.. :yao: :yao: :yao:

Opublikowano

ale jak to? gra z budżetem z kickstartera nie będzie wyglądać jak blockbuster za 60 mln $? nie rozumiem... 

Opublikowano

ale jak to? gra z budżetem z kickstartera nie będzie wyglądać jak blockbuster za 60 mln $? nie rozumiem... 

Ja też tego nie pojmuję :dunno: Klapy tak się zachowywały, jakby to blockbuster właśnie był...

Opublikowano

klapersy podniecają się shenmue tak jak wiedźminem i też zaczną od trzeciej części

Opublikowano

nie widziałem tam za bardzo takich wpisów. za to śmieszkowano trochę z autyzmu typu czemu to nie wygląda jak powinno wyglądać? dodam że w większości nie były to wpisy osób na które liczysz 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.