Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

One definiują postęp technologiczny w multiplayerze. Dążymy do realizmu.

Przywoływanie tu CS-a to faux pas, gra jest archaiczna, brzydka, i nadająca się tylko do esportu z powodu długiej tradycji. Ale proszę, skoro nie przywołujemy już Ponga jako wykładni multiplayera i konkurenta Fify czy PESa, to nie przywołujmy CS-a w dobie nowoczesnych strzelanin multiplayerowych.

A Unreal to tech demo silnika, więc nigga please...

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 992,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jaka konsola takie multi, wszystkie fanki świata pewnie są wniebowzięte

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Umrzyj baranie. To tzw. "demko" jest lepsze niż 99% exów na peescztery. Przestań się tu udzielać, bo nigdy nic nie wnosisz do tematu, a trollować nie potrafisz.

Opublikowano

dążymy do realizmu dlatego strzelamy do totemów

Opublikowano

Umrzyj baranie. To tzw. "demko" jest lepsze niż 99% exów na peescztery. Przestań się tu udzielać, bo nigdy nic nie wnosisz do tematu, a trollować nie potrafisz.

Czujecie ten zapach ? Czujecie ? 

tumblr_nt1zssaTfe1s02vreo1_400.gif

Opublikowano

Ja tam wolę takie pierdoły jak te doniczki, paski, magazynki itp. niż podbijanie grafy, bo gra zwyczajnie jest wtedy mniej "betonowa", a jak chodzi w 60 FPS, to już w ogóle bajka. Tylko co z tego skoro same założenia Multi są zwyczajnie kiepskie i bliżej temu do CoD'a niż jakiejś poważniejszej rozgrywki.

Opublikowano

Opieranie multika na doniczkach i turlajacych się magazynkach.

Multi pozyje miesiąc i zdechnie jak każdy inny multik w grze dla yanuuszy.

A to że was bili w takich quakech i csach bo kampiliscie na respach i banowali was za bycie lowem to już nie moja wina

Opublikowano

Gra dla 13latkow typu battlefront to logiczne że nie pozyje długo. Ta gra nawet nie ma żadnego community.

No ale yanusze kupiły bo graficzka i można się spuszczac do wiadra bo star warsy pif paf z plastikowych pukawek

Opublikowano

Dobra teraz wazne pytanie, jesli zakupie karte graficzna TITAN X to na ile mi starczy ? Po ilu miesiacach bede musial robic upgrade, zeby nadchodzace  gry dzialaly w PELNYM 1080p i 60 fpsach ? 

Opublikowano

PS4 na premierę nie dało rady ogarnąć 1080/60, no ale dzięki Tytanowi spokojnie jeszcze 2/3 lata wytrzymasz, biorąć pod uwagę jakość gierek na konsolach. Później zdejmiesz cienie z ultra na high i jakoś z tym się pogodzisz.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

mroku chciał być sarkastyczny, ale wyszło jak multi w unczarted4.

jak kupisz titana to spokojnie pograsz do premiery plastajszyn7. 

Opublikowano

Dlaczego miałoby nie byc, skoro konsola przynosi Sony chyba najwieksze dochody ?

Opublikowano

No skoro MS w tak zalosny sposob zamyka interes, Nintendo najblizsze 10 lat nadal ma zamiar stac w miejscu, to i wibratory z logiem Sony beda sie sprzedawac.

Edytowane przez easye

Opublikowano

no to wiele mówi o sytuacji konsol teraz, ten szał jak wyjdzie jedna średnia gra, czy indyk z pcta za 3krtoność ceny. To nieudolne zbliżanie się do pctowych standardów

Opublikowano

No tez sie dziwie, co ten MS wyprawia xD

Forza Apex na PC bez multiplayera, bez mozliwosci obslugiwania kierownic przy premierze, ale za to z miktoplatnosciami xD

Widze, ze po konsolach chca jeszcze zostac posmiewiskiem na rynku PC ^^

Opublikowano

Widze, ze po konsolach chca jeszcze zostac posmiewiskiem na rynku PC ^^

Akurat tym są od dawna.

Opublikowano

Ale 4K, więc klapoblachom powinno się podobać.

Opublikowano

Czyli najpierw "co ten MS, wydaje gry z Xone na PC?", a teraz będzie "co ten MS, czemu te gry nie są takie jak na Xone?".

Mejks sens tu mi  :reggie:

No i pośmiewiskiem na rynku konsol jak na razie cały czas jest Sony w obecnej generacji.

Opublikowano

Widze nadal niektorych piecze dupa, ze QUANTUM FUCKING BREAK!!111JedenJedenJeden w najgorszej wersji na Onie ! xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie wiem o co mnie by miało piec skoro zawsze pisałem, że dla mnie każda gra z Xone może wychodzić day one na PC. Nie ma to dla mnie żadnego znaczenia. Jakby mnie interesowały najlepsze wersje gier, to bym przecież na konsolach nie grał tylko na PC.

No ale to klapy lubią się oszukiwać, że grają w najlepsze wersje gier na PS4, pomijając, że nie tylko nie są najlepsze, ale do tego 2x droższe niż na platformie, na której rzeczywiście są najlepsze.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No chyba sprzedaz konsol tylko to potwierdza - jezeli ktos nie chce wydawac na Peceta, to bierze przewaznie konsole najmocniejsza na rynku, by pozniej nie mylic rozmazanego drzewa z przeciwnikiem w 25 fpsach. Nawet jak ktos napali sie na te pare gier na krzyz na Loniaku, to dawno konsole kupil, dawno ogral i sprzedal - pomijajac fakt, ze niektrore exy pokroju Dead Rising, Ori itp. chodza na 6 letnich laptopach lepiej niz na nextgenie MS.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jedyne co potwierdza, to że strzelasz ślepakami, jak zwykle zresztą :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.