Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

no latanie z kałachem i zrzucanie przeciwników z krawędzi to inna jakość

jedni tez lubia rude kobiet np ;) 

Girsy brytalnoscia stoja stad ich popularnosc w sieci...hamburgery to uwielbiaja flaki krew na ekranie. Pewnie jak zwykle przy najnowszej czesci znowu beda mieli hosta i nie do zayebania ;(

Edytowane przez Szymek_PL_

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

CdM1HieWoAAm3iN.jpg

Czy może być więcej raka w jednym zdjęciu? Dyskutujmy.

(źródło: https://twitter.com/JakubProszynski/status/707967970266488834/photo/1)

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Wystarczy tam dać pada od trashboxa i magnetowid sam w sobie.Ale lepiej tego nie robić bo może to rozgniewać bogów i ściągnąć na Ziemię wszystkie kataklizmy i apokalipsy jednocześnie.

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

Wiecie co jest najgorsze?

Kacperking w odróżnieniu od Daddy'ego czy Yetiego nie trolluje, On naprawdę jest głupi co udowodnił wcześniej temat Fallouta

Opublikowano

CdM1HieWoAAm3iN.jpg

Jeszcze jakiegoś Assasyna brakuje do kompletu :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad:

Opublikowano

Same goty giereczki o co wam chodzi a jak ac chcecie dodać to polecam black flag. Jedna z 20 najlepszych gier ostatniego 20-lecia wg szanowanego magazynu.

Opublikowano

Tego samego magazynu co dał Wolfenstein: New Order ocenę 5?

Żeby nie było to czytam to czasopismo (NIE GAZETA!!!!1!1!1!1!11!1!), ale niektóre rzeczy tam... ludzie

Opublikowano

Jedna z 20 najlepszych gier ostatniego 20-lecia wg szanowanego magazynu.

Każdemu zdarza się popełniać błędy.

Opublikowano

Ocena F4 to również yhm..

Opublikowano

A w psx extreme f4 co dostał :)? Ile felietonów o tej goty giereczce:)

Team CDA. team Ubisoft.

Opublikowano

Niestety u mnie PSX Extreme nie jest tak dostępny jak CDA, to chętnie bym zobaczył tą recenzję F4 [emoji14]

Opublikowano

Znając Zaxa pewnie stanowczo za wysoką ocenę jak na takie niedorobione i mdłe góvno.

Opublikowano

Kruku Siege jest chwalone przez Bunnyhopa także wiesz.

A Dywyżyn przeze mnie :cool:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Znając Zaxa pewnie stanowczo za wysoką ocenę jak na takie niedorobione i mdłe góvno.

9 :yao: zresztą Battlefront w tym samym numerze również  9 :yao:

Opublikowano

Z pism liczy się tylko PIXEL. Recenzja bez oceny liczbowej, ogrom publikacji, fantastyczne wywiady (John Romero). Może młodszym stażem brakuje tam przaśnej atmosfery szmatławca, ale na reszcie mucha nie siada. :banderas:

Żeby nie było, że same plusy: ich recenzje sprzętu wydają się być reklamówką, a nie rzetelnym opisem produktu. Tutaj bezkonkurencyjne zostaje CDA.

Opublikowano

Kruku Siege jest chwalone przez Bunnyhopa także wiesz.

A Dywyżyn przeze mnie :cool:

beka wnusiu

Opublikowano

CdM1HieWoAAm3iN.jpg

(źródło: https://twitter.com/JakubProszynski/status/707967970266488834/photo/1)

Raka widzę tu tylko jednego i jest nim DS4 z rumuńskiego plastiku skrzypiący jak zawiasy wrót  do XVIII-sto wiecznej obory w Klapczycach :reggie:

Opublikowano

Ubi można wiele zarzucić ale jest to jeden z tych wydawców który inwestuje w innowacyjne tytuły AAA. Siege i The Division są najlepszymi przykładami.

Opublikowano

Innowacyjne ahahaha ciebie zeratul już zdrowo popie.rdoliło

Opublikowano

Kłe? Innowacyjne Ubi, jak świetna gra na palstajszyn 4

Opublikowano

co za riposta :obama: 

BTW świetne gry > fullHD dla każdego gracza jest to oczywiste

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.