Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No Ryse ma ostre spadki klatek. W małych miejscówkach takich jak całe The Order chodzi w 30-32 fps, a podczas zadymy 26-28-30. Pomijam już, że The Order chodzi też w jakiejś rozdziałce 9XXp no ale Ficek pewnie nie bierze pod uwagę pasów bo oczy mrużył i miał FHD :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ale serio uważasz ze Ryse to ten sam poziom graficzny co Order?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

A tak na marginesie, to Crytek w ogóle jeszcze robi jakieś gry? :P

Opublikowano

Ograłem i Order i Ryse, oba takie same samograje na szynach z  ładna grafa. Kłótnia o to które (pipi) bardziej smierdzi.

Opublikowano

40mln kacperkingów z ps4, division ze średnią powyżej 90, od chuya remasterów i średniaków. No pięknie branża idzie na dno. 

To nawet Ori nie dobiło do średniej 90 bo coś tam gdzieś jakiś kamień mógł być ładniej namalowany, a tu kolejny FPS takie noty :) Może i świetna gra akcji, ale i tak beka z branży.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

40mln kacperkingów z ps4, division ze średnią powyżej 90, od chuya remasterów i średniaków. No pięknie branża idzie na dno. 

To nawet Ori nie dobiło do średniej 90 bo coś tam gdzieś jakiś kamień mógł być ładniej namalowany, a tu kolejny FPS takie noty :) Może i świetna gra akcji, ale i tak beka z branży.

I to jest właśnie chore oraz obrazuje jak mocną pozycje mają niektóre firmy.

Opublikowano

Albo nie odróżniasz designu od grafiki ;)

No wiem przecież, że Ci chodzi o grafikę w technicznym znaczeniu tego słowa i dalej nie rozumiem co w niej jest złego poza może aliasingiem, ale komu normalnemu przeszkadza aliasing. Nigdy w zasadzie nie rozumiałem narzekania na techniczną grafikę. Zresztą od Half-Life 2 nie było żadnego przeskoku w tym aspekcie w grach video, ewolucja tak - oczywiście, ale przez ostatnie 12 lat nie gry nie wyszły na poziom wyżej w kwestii technicznej strony grafiki przez malejącą użyteczność krańcową zwiększania ilości polygonów.

Opublikowano

Kilka recenzji, same nołnejmy, spadnie.

Opublikowano

nabrali się na forumkowy trolling po prostu

Opublikowano

ubi dostarcza kolejnego mesjasza, oceny nie kłamią :banderas: 

Opublikowano

pierwszy był Wash Dogs

Opublikowano

Kolejnego?

po R6

Opublikowano

i pamietajcie o pe-ta-rdzie FAR CRY PRIMAL :potter:

Opublikowano

Watch Dogs, FC Primal, AC Unity, gurva mać sztos za sztosem ubi wypluwa na nas a my się cieszymy, bo jest z czego :fsg:

Jak ubi zrobie gierke to nie ma uja we wsi :banderas:

Opublikowano

Śmiejcie się dalej a ja ogrywam drugą giereczkę w ciągu miesiąca od Ubisoftu i obie są kozackie :D  I proszę mi tu primala z unity i watch dogsami nie porównywać.

UBISOFT KRUL! 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.