Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

ja tam nie narzekam czy janusz party na ps4 czy xbox one party i nasze co opowe sesje w gearsach , halo i division.  Pełna kulturka w obu przypadkach chociaż natężenie przekleństw w jednej z tych ekip aż uszy bolą :D

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

i znowu zjadł czerwoną pier,dolony farciarski skur,wiel

Opublikowano

Ubi taki rak,a boty i gabenowe smerfy polecialy i kupily The Division. Nawet mi Was nie zal, no ale co zrobic, jesli na tym martwym guwnie od microsoftu nie ma gier... No nadchodzi taki jeden, pif paf korytrzyk dla Januszy. 

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

sprawdź temat the division 3/4 postów to ludzie grający na ps4  :D

Nie powinno się słuchać klapa który codziennie gra w CoD-a, tasiemca, raka ;)

Na metacritic

PS4 User Score: 7.4

XO User Score: 6.8

źródło: http://www.metacritic.com/game/playstation-4/tom-clancys-the-division?ref=hp

Więc wszystko mówi samo za siebie..

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

Dokładnie. To pokazuje, że użytkownicy PS4 to mało wymagający gracze i zadowolą się byle czym o czym świadczy wyższa średnia niż na XO. 

Opublikowano

The Halo 5 effect ;)

Opublikowano

o jezzu no kto by przypuszczał że tak podziała imigracja połowy community x360. jedno zerknięcie jak w euro i usa sprzedawały się gry platynowych i from software na ps360 i człowiek od razu wie od razu wie skąd to zezwierzęcenie na ps4

Opublikowano

ja musze przestac ogladac i czytac o the division bo mam coraz wieksza chcice, mimo stosu zaleglosci, jak juz sie zdecyduje to jedyny problem bedzie z wyborem platformy

Opublikowano

sprawdź temat the division 3/4 postów to ludzie grający na ps4  :D

Ale tak jest z każdą multiplatformą :)

:)

Opublikowano

Nie wiem czy tu było, ale to NALOT DYWANOWY PRAWDY...

https://youtu.be/2cAaNA3NhnI

:dog:

nierealistyczny świat

wow mówimy o grze wideo

pozbawiony sensu

z tak silnym argumentem nie mam nawet siły polemizować 

w dodatku w tle puszczony jakiś custom z małolatem xD masakra, poziom dzienikarstwa growego w Polsce :facepalmz:

Opublikowano

Niebieska januszeria jest po prostu mało wymagająca, poza tym jest na maxa wyposzczona. O ile zielona magnateria ma stały dostęp do najlepszego, najmiodniejszego i najbardziej nastawionego na skilla konsolowego multi ever (Halo 5) to jak niebieskim robakom podzrzucą coś takiego jak the division to klaperia rzuca się na to jak szczerbaty na suchary i propsuje na potęgę  :Coolface:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Przypominam że tfu divison= DON-DRAPER-PUKES.gif

Pozdro raki  8)

Opublikowano

znakomita

Opublikowano

Niebieska januszeria jest po prostu mało wymagająca, poza tym jest na maxa wyposzczona. O ile zielona magnateria ma stały dostęp do najlepszego, najmiodniejszego i najbardziej nastawionego na skilla konsolowego multi ever (Halo 5) to jak niebieskim robakom podzrzucą coś takiego jak the division to klaperia rzuca się na to jak szczerbaty na suchary i propsuje na potęgę :Coolface:

Halo 5 i multi dla 15latkow co mutacji jeszcze nie mieli.

Burgery ostatnio zrobiły event z pula nagród miliony dolarów by konsole się sprzedały gimbazie (że niby esport haha).

A później w cw piszą takie rzeczy ze xbąk ma najlepszy multi. Ciekawe kiedy M$ będzie robił cross platformy z blacha bo serwery świecą pustkami na xlive.

cc860c9457a188fdece9a91fbaad3db3.jpg

Opublikowano

ja musze przestac ogladac i czytac o the division bo mam coraz wieksza chcice, mimo stosu zaleglosci, jak juz sie zdecyduje to jedyny problem bedzie z wyborem platformy

No nie (pipi) jaki problem z wyborem platformy :) jest jedyna prawilna

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Kosz na śmieci?

Opublikowano

Tez nie rozumiem jak im nie wstyd, jeszcze większość hejtowala w swoim czasie Destiny ^^

Opublikowano

Po prostu na tym forum ekspertow gier ubisoft >>> bungie

Opublikowano

Destiny w calej swojej ulomnosci to chociaz ma fajny design swiata i Taken King niby duzo naprawia, a nie wypkowanie siedmiu magazynkow w murzyna bo syfiaste dolary XD. Te gry od Ubi, brakuje pewnie tylko murzyna z biblia xD.

Opublikowano

No ja wiem tylko ze na tej drugiej więcej osób gra w The Division

Chyba musze obczaić digital foundry xD

Opublikowano

Klaperstwo w kubsonie rozwija się w zastraszającym tempie. Jest to chyba nie do uratowania. [*]

Opublikowano

No ja wiem tylko ze na tej drugiej więcej osób gra w The Division

Chyba musze obczaić digital foundry xD

wczoraj kupilem, mam jeszcze niski level, zapraszam do goty coopa
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.