Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Easye zawsze szanowałem porządny blacharz

Jeszcze trochę i będzie wielkie reunited z yaczesem w pokoju :obama:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Po co wychodzic na piwo jak mozna nayebac sie z fankiem przez psn :fsg:

Skończyłem z tym :sleep:

Co do Division to wczoraj ok godz 20 miałem 40 osób online i więcej niż połowa w to grała.

Kubson wybieraj tą platforme gdzie będziesz miał z kim grać, kwestia techniczna na obu chyba tak samo ok

Opublikowano

To co łatwy już oficjalnie zasłużył na rangę  błazen FPE ? czy dalej się stara ?

Opublikowano

Oswiecony Krolestwem Niebieskim obejrzalem sobie wczoraj gameplaye z Quantum Fucking Break i Uncharted 4 i niestety z cala sympatia i szacunkiem dla Remedy ale roznica miedzy QB a Uncharted 4 jest taka sama jak miedzy filmem polskim i amerykanskim :obama:

Ale bedzie grane w maju i jeszcze najlepsza konsolowa wersja Dooma :banderas:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Oswiecony Krolestwem Niebieskim obejrzalem sobie wczoraj gameplaye z Quantum Fucking Break i Uncharted 4 i niestety z cala sympatia i szacunkiem dla Remedy ale roznica miedzy QB a Uncharted 4 jest taka sama jak miedzy filmem polskim i amerykanskim :obama:

https://www.youtube.com/watch?v=S8qmuTIqsZk

Ale bedzie grane w maju i jeszcze najlepsza konsolowa wersja Dooma :banderas:

Ja chyba nawet golda nie przedłużam, tyle dobrego na plejstejszon :banderas:

Opublikowano

multi dooma z botami?  :fsg:

Opublikowano

szkoda tylko ze ten pad taki zyebany xd

Opublikowano

kubson jak tam driveclub? najmocniejsze 7/10 ever i 9+/10 po patchach?

Opublikowano

Gierka daje radę o czym już pisałem, póki co robię sobie karierę na spokojnie, otoczenie trochę ssie, ale niektóre trasy sa mega przyjemne tylko czasem pop up psuje odbiór gry, w sumie tylko na dwóch trasach to zauważyłem

Opublikowano

to nie pop up tylko efekt istniejący w rzeczywistosci (odbicie światła słonecznego po mokrej nawierzchni) już mnie szczurek z tego błędu dawno temu wyprowadził

Opublikowano

Gnojenie ubi jak zawsze na propsie :fsg:

Opublikowano

piękny pocisk po nadużywanych przez branżę terminach xd

czekam na wersję na temat terminów experience oraz epic

Opublikowano

Sobie może orać, ale The Division to najlepiej sprzedająca się gra w UK w Q1 od czasów Gran Turismo 4. Swoją drogą mesjasz bijatyk czyli Syf V sprzedał się gorzej niż Naruto na PS4

top kek

Opublikowano

To tylko pokazuje jak smutne są obecnie czasy jeśli chodzi o gierki. No ale tysiące much lecących do góvna nie może się mylić.

To jak z Diablo3 i wieloma innymi przykładami.

Opublikowano

Rocket league pierwsza gra z cross platformowym multi (pc, ps4, xpiard), ciekawe jak to się rozwinie w przyszłości i czy więcej wydawców będzie się decydowało na takie multi. 

Opublikowano

Sobie może orać, ale The Division to najlepiej sprzedająca się gra w UK w Q1 od czasów Gran Turismo 4. Swoją drogą mesjasz bijatyk czyli Syf V sprzedał się gorzej niż Naruto na PS4

top kek

Japa bocie, przeciez nigdzie nie napisali ze SFV sprzedal sie slabo!!! 

^^

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Rocket league pierwsza gra z cross platformowym multi (pc, ps4, xpiard), ciekawe jak to się rozwinie w przyszłości i czy więcej wydawców będzie się decydowało na takie multi. 

Bardzo logiczne będzie wrzucanie graczy pecetowych i konsolowych na jedne serwery, lol. 

Opublikowano

No w Rocket League to akurat spoko, ale fpsy i tpp to bez sensu. Najgorzej będzie jak trafią się haxy. :/

Opublikowano

Nie.

To jest Xbox z PC oraz PS4 z PC.

Opublikowano

Jeżeli sory się zgodzi to będzie PC-PS4-XO. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.