Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Easye zawsze szanowałem porządny blacharz

Jeszcze trochę i będzie wielkie reunited z yaczesem w pokoju :obama:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Po co wychodzic na piwo jak mozna nayebac sie z fankiem przez psn :fsg:

Skończyłem z tym :sleep:

Co do Division to wczoraj ok godz 20 miałem 40 osób online i więcej niż połowa w to grała.

Kubson wybieraj tą platforme gdzie będziesz miał z kim grać, kwestia techniczna na obu chyba tak samo ok

Opublikowano

To co łatwy już oficjalnie zasłużył na rangę  błazen FPE ? czy dalej się stara ?

Opublikowano

Oswiecony Krolestwem Niebieskim obejrzalem sobie wczoraj gameplaye z Quantum Fucking Break i Uncharted 4 i niestety z cala sympatia i szacunkiem dla Remedy ale roznica miedzy QB a Uncharted 4 jest taka sama jak miedzy filmem polskim i amerykanskim :obama:

Ale bedzie grane w maju i jeszcze najlepsza konsolowa wersja Dooma :banderas:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Oswiecony Krolestwem Niebieskim obejrzalem sobie wczoraj gameplaye z Quantum Fucking Break i Uncharted 4 i niestety z cala sympatia i szacunkiem dla Remedy ale roznica miedzy QB a Uncharted 4 jest taka sama jak miedzy filmem polskim i amerykanskim :obama:

https://www.youtube.com/watch?v=S8qmuTIqsZk

Ale bedzie grane w maju i jeszcze najlepsza konsolowa wersja Dooma :banderas:

Ja chyba nawet golda nie przedłużam, tyle dobrego na plejstejszon :banderas:

Opublikowano

multi dooma z botami?  :fsg:

Opublikowano

szkoda tylko ze ten pad taki zyebany xd

Opublikowano

kubson jak tam driveclub? najmocniejsze 7/10 ever i 9+/10 po patchach?

Opublikowano

Gierka daje radę o czym już pisałem, póki co robię sobie karierę na spokojnie, otoczenie trochę ssie, ale niektóre trasy sa mega przyjemne tylko czasem pop up psuje odbiór gry, w sumie tylko na dwóch trasach to zauważyłem

Opublikowano

to nie pop up tylko efekt istniejący w rzeczywistosci (odbicie światła słonecznego po mokrej nawierzchni) już mnie szczurek z tego błędu dawno temu wyprowadził

Opublikowano

Gnojenie ubi jak zawsze na propsie :fsg:

Opublikowano

piękny pocisk po nadużywanych przez branżę terminach xd

czekam na wersję na temat terminów experience oraz epic

Opublikowano

Sobie może orać, ale The Division to najlepiej sprzedająca się gra w UK w Q1 od czasów Gran Turismo 4. Swoją drogą mesjasz bijatyk czyli Syf V sprzedał się gorzej niż Naruto na PS4

top kek

Opublikowano

To tylko pokazuje jak smutne są obecnie czasy jeśli chodzi o gierki. No ale tysiące much lecących do góvna nie może się mylić.

To jak z Diablo3 i wieloma innymi przykładami.

Opublikowano

Rocket league pierwsza gra z cross platformowym multi (pc, ps4, xpiard), ciekawe jak to się rozwinie w przyszłości i czy więcej wydawców będzie się decydowało na takie multi. 

Opublikowano

Sobie może orać, ale The Division to najlepiej sprzedająca się gra w UK w Q1 od czasów Gran Turismo 4. Swoją drogą mesjasz bijatyk czyli Syf V sprzedał się gorzej niż Naruto na PS4

top kek

Japa bocie, przeciez nigdzie nie napisali ze SFV sprzedal sie slabo!!! 

^^

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Rocket league pierwsza gra z cross platformowym multi (pc, ps4, xpiard), ciekawe jak to się rozwinie w przyszłości i czy więcej wydawców będzie się decydowało na takie multi. 

Bardzo logiczne będzie wrzucanie graczy pecetowych i konsolowych na jedne serwery, lol. 

Opublikowano

No w Rocket League to akurat spoko, ale fpsy i tpp to bez sensu. Najgorzej będzie jak trafią się haxy. :/

Opublikowano

Nie.

To jest Xbox z PC oraz PS4 z PC.

Opublikowano

Jeżeli sory się zgodzi to będzie PC-PS4-XO. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.