Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

:obama: w sumie wole indyki ale nie powiem,  jest to idealnie skrojone pod januszy gejmingu.

Edytowane przez Pawcio

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

to uczucie kiedy wkladasz plyte i po 20 sekundach mozesz grac :banderas:

Opublikowano

No ku.rwa. Co myślę o indie jest pewnie oczywiste po moich krucjatach, ale ta reklama jest fantastyczna. 

Opublikowano

A2Q4nBl.jpg

Co wybieram ? Nic, mi wystarczy, ze serwery Sony dzialaja bardzo dobrze. Te smieszne gierki co daje microsoft, to juz dawno ograne, lub jakies crapy daje guwno warte. Ostatnio cos xbox live ma awarie..

Co to bedzie jak dobija do liczby 36 mil sprzedanych konsol jak Sony..

Czekaj, oni nigdy nie dobija tej liczby bo to martwy szrot :kaz:

Opublikowano

Bs2 lepszy od jedynki XD czego ja dziś jeszcze dowiem z tego tematu

Bioshock 2 jako gra moze jest lepszy od jedynki, moze gorszy. Nie wiem.Jedynka na pewno byla genialna, ale na okolicznosc dwojki popelnilem jeden kardynalny blad: kupilem ja i zaczalem ogrywac na PS3. Wytrwalem moze do trzeciego rozdzialu. Jeden z klapów, wiemy wszyscy o którego chodzi twierdzi, ze multiplatformy na Xone maja o 40% mniej pikseli niz ich odpowiedniki na PS4. No to Bioshock 2 na PS3 mial tak na oko 70% pikseli mniej :taknieco:  Guvno obesrano-rozmazane>B2 na PS3 :[  Jeszcze teraz na wspomnienie o tym chce mi sie...

2h8cky1.gif

Cale szczescie, ze nadchodzi remaster to go sobie ogram na nadkonsoli i trauma minie :banderas:

Opublikowano

nadkonsoli tzn PC ? :D

A blaszarnia to w ogóle konsola jest? A ja myślałem,że maszynka do wordo-excelo-interneta :)

Opublikowano

07 planescape torment - najlepiej napisany rpg w historii. Największa polska polonizacja. Najdojrzalszy RPG w historii. GENIALNA historia, klimat i postacie.

po tym poście przestałem się siebie wstydzić za granie w polską wersję :obama:

Opublikowano

Różnorodność przeciwników wg zachodniego deva xd

według nintendo

0349309.jpg

:problem:

Opublikowano

fajne te projekty demonów z dooma

Opublikowano

A to VR nie będzie też dobrze działać na smartphonach? Tuba już obsługuje podobno

Opublikowano

Różnorodność przeciwników wg zachodniego deva xd

Fujaro..i tak se nie pograsz chyba że kobieta Ci znowu kupi konsole.

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

Figaro woli japońskich developerów ... śmieszne bo tam dla mnie faceta od kobity często odróżnić nie można. Dodatkowo wrogowie w co drugim rpg wyglądają identycznie tak samo jak protagoniści. Ja (pipi)ie w tym i tamtym roku przeszedłem 4 jrpg i z tych 4 tylko w chrono tigger była różnica ale to dlatego że pixele ;)

BTW to są bohaterowie z wymażonej gry figaro

19dfbyjfyl3jdjpg.jpg

Opublikowano

Figaro w ogóle przeszedł jakąś grę z tej gen?

Opublikowano

Na standzie nie dali mu dojść do pierwszego bossa w Bloodborne

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Czy przypadkiem jedną z ulubionych gier Gifaro na WiiU jest Splatoon, gdzie jest chyba dwóch przeciwników na krzyż w całej grze :P

Opublikowano

Za każdym razem jadą po nim jak po suce z cieczką, a ten i tak zawsze wraca, co chwilę wypinając tyłek, gotowy do następnego pocisku.

Jak można być tak chu.jowym jak ten typ, to ja nawet nie wiem. :frog:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Splatoon najbardziej przereklamowana gra tamtego roku. Nie polecam. Po 5 h mi się znudziła. LEpsze multi miało halo 5, gears of war ultimate i black ops 3 w tamtym roku

Opublikowano

e3Hnygp.png

Tak podobno wygląda kontroler nxa xD

Opublikowano

To nawet nie trzeba komentować sam się ten kontroler zaorał:D

BTW przeciętny użytkownik PS4 szuka nawet THPS 5 na pchlim targu. Jeżeli to nie świadczy o guście klapów oraz o ilości gier na tę platforme to już nie wiem jak mam was przekonać :D

Opublikowano
BTW to są bohaterowie z wymażonej gry figaro

Wymazać to ja Ci mogę tego blanta z nicka bo chyba za dużo go używasz :) Ja taką mangą gardzę.

Za każdym razem jadą po nim jak po suce z cieczką, a ten i tak zawsze wraca, co chwilę wypinając tyłek, gotowy do następnego pocisku.

Jak można być tak chu.jowym jak ten typ, to ja nawet nie wiem. :frog:

Może lubię jak mnie tak dojeżdżają, co? Ultimate Nintendo Experience.

Splatoon najbardziej przereklamowana gra tamtego roku. Nie polecam. Po 5 h mi się znudziła. LEpsze multi miało halo 5, gears of war ultimate i black ops 3 w tamtym roku

Chyba Ty.

Ten pad to jeden wielki fejk.

Edytowane przez Figaro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.