Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No patrząc na to jak upośledzeni są japońce pod względem technologii jest to niepewne. 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ktoś jest bardziej upośledzony pod tym względem :kaz:

Opublikowano

Nie kumam tego jaranka quantum break, przeciez to bedzie samograj na szynach jak Order czy Ryse. Jesli micro sie zdecyduje wydac po jakims czasie na stem to sie ogra za 5 euro w 1080p.

Opublikowano

Flagowy exclusive Xboxa w 720p

beczka-ogrod.jpg

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

daddy jak najarany latal po cw, ze multi uncharted w bekowym 900p, a tu mu jego kochana firma rzuca takiego brazowego klocka pod kolana xDD

no ludzie na serio wierzycie, ze w dobie dymania na kase na kazdym kroku przez oba koncerny nie bedzie revizji konsol? przeciez one sa totalnie uposledzone, a mialy jeszcze te 4 lata wytrzymac do nadejscia nowej generacji?

izi - 60fps nigdy nie bedzie standardem w gierkach na konsole do czasu jak firma matka nie wprowadzilaby rygoru, ze gierka w tylu musi chodzic. Dopóki konsola to bedzie zamknieta architektura to nawet na ps12 z milionem ram kazdy dev bedzie miec ten sam wybor co teraz - brzydka gierka w 60fps, czy ladniejsza w 30fps i sam sie zastanow co wybierze

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

daddy jak najarany latal po cw, ze multi uncharted w bekowym 900p, a tu mu jego kochana firma rzuca takiego brazowego klocka pod kolana xDD

Raczej na kolana.

Opublikowano

Ale to będzie ładna gra na PC. Wybitnie męczy się na Xboxie.

Opublikowano

no ludzie na serio wierzycie, ze w dobie dymania na kase na kazdym kroku przez oba koncerny nie bedzie revizji konsol? przeciez one sa totalnie uposledzone, a mialy jeszcze te 4 lata wytrzymac do nadejscia nowej generacji?

Upośledzony to jest x-taczer, gdzie na PS4 masz takie graficzne perły jak Ratchet, Uncharted 4, Order 1886, Horizon czy DC, a co do DC... 120fps na PS VR :banderas:

To jest słabe?

GLnFnsG.jpg

A może to?

ratchet_and_clank_ps4_preview_b.0.jpg

A może nawdychałeś się za dużo tej sadzy na śląsku i to też?

2886320-aloy_stalking.png

A może zjedz kaszankę i popij zubrem, to przestaniesz wypisywać takie brednie. Co za dominacja, nowe standardy graficzne tylko u Sony, jak to twierdzi Digital Foundry. Beka z koalicji blacho botowskiej :banderas:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

ratchet i uncharted4  filmikach dwie przekosy

driveclub ma najlepszy aktualny bajer graficzny tej generacji czyli silnik odpowiadajacy za warunki atmosferyczne i oswietlenie ale juz otoczenie trasy nie powala na kolana (no ale w kanadzie milion drzew)

order - najbardziej przereklamowana graficznie gierka tej generacji (wiem wiem zaraz wkleisz analize DF) - moze obraz na ekranie jest sliczny ale kosztem totalnej rynny (uncharted, max payne, gyrosy  to przy tym sandboxy), pasow by zaoszczedzic mocy i totalnego braku fizyki, betonowe otoczenie, brak interakcji, nawet silnik nie potrafi przeliczyc jakiegos ciekawego skryptu z rozmachem

horizon ladny na podanym obrazku ale ostatni gameplay z targow to byla mieszanina popupu, spadajacych fps i skal wiszacych w powietrzu

dalej kazda z tych gierek milion lat za taczerem ale te bebechy playa sa za slabe by bez zgryzu ten sprzet zaskaiwal nas przez najblize 4 lata

Opublikowano

japa 720p

Opublikowano

no najlepiej żeby do sprzętu za 400$ wpakowywali bebechy za 1000$, a gry kosztowały coraz mniej i bez płatnych dlc. Halo, tu ziemia.

Halo, tu 2016.

Opublikowano

mazeo coś dziś niewyraźny jesteś. ŁAPIECIE?! xDD

Opublikowano

jakikolwiek ex z zalazkiem grafiki na ekosystem windowsa uposledzony - ryse dusil fps 900p i filmiki mial prerenderowane, quantum fucking break w 720p, strach pomyslec o nowych gyrosach

Opublikowano

Botom już psycha siada, wpierw anulowanie preorder Quantum bo brak napisów pl, teraz anulują, bo nowe IP w jakości HD ready.

Jak się okaże, że w gyrosach w singlu mniej niż 1080 p, to można będzie anulować cały wątek xone na forumku..

Opublikowano

jakikolwiek ex z zalazkiem grafiki na ekosystem windowsa uposledzony - ryse dusil fps 900p i filmiki mial prerenderowane, quantum fucking break w 720p, strach pomyslec o nowych gyrosach

Przecież potwierdzone 1080@60. 

Opublikowano

dalej kazda z tych gierek milion lat za taczerem ale te bebechy playa sa za slabe by bez zgryzu ten sprzet zaskaiwal nas przez najblize 4 lata

Poczekaj jak zobaczysz gameplay Detroit, nowego God of War czy TLoU2. Wówczas stwierdzisz, że się myliłeś. Nie wiem jak można pisać, że PS4 to słaba konsola, skoro otrzymuje tak piękne gry. Jasne, Wiedzmin nie chodzi w 60fps, ale to konsola za 1700zł, a nie pc za blisko 4000tys (na którym i tak próżno szukać np. takiego U4 czy DC).

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Przecież potwierdzone 1080@60.

W halo też było potwierdzone :czesc:

Opublikowano

ale z szacunkiem do internetu dla ubogich poczatku lat 90stych

Opublikowano

Jesli o mnie chodzi to w CW udzielam sie dopiero mniej wiecej od roku, moze nieco dluzej, nie pamietam dokladnie.Temat kiedys nie interesowal mnie wowczas w ogole. Wobec zbiorowego małpiego pohukiwania klapów na okoliczność 720p w Quantum Break nasuwa mi sie pewne pytanie. Czy za czasow poprzedniej generacji boty rowniez krecily beke z powodu zalatujacych obesranym i rozmazanym na kilometr guvnem multiplatform na PS3?

Opublikowano

Jesli o mnie chodzi to w CW udzielam sie dopiero mniej wiecej od roku, moze nieco dluzej, nie pamietam dokladnie.Temat kiedys nie interesowal mnie wowczas w ogole. Wobec zbiorowego małpiego pohukiwania klapów na okoliczność 720p w Quantum Break nasuwa mi sie pewne pytanie. Czy za czasow poprzedniej generacji boty rowniez krecily beke z powodu zalatujacych obesranym i rozmazanym na kilometr guvnem multiplatform na PS3?

Tak. Jeden z głównych powodów beki botów.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Tak. Jeden z głównych powodów beki botów.

Aha, to teraz rozumiem jak i dlaczego klapiszcza chca teraz odreagowac tamte upokorzenia... :daddy:

Opublikowano

Dzisiaj beka jest z xone i jego past genowego 720p :kaz:

Edytowane przez KacperKing

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.