Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Czyli co, do gogli doliczamy cene move'a i nowej konsoli?  :pawel:

nie zapominajmy o kamerce

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Wiadomix że nie będzie 4k ale już widzę te reklamy Sony "juz teraz BB w 60 fps na nowym PS4.5" czyli jak sprzedać nowy sprzęt ta sama gra drugi raz :reggie:

Ogólnie mam wy(pipi)ane na takie praktyki bo nie widzę sensu wymiany jednej sraki na inną srake jak można kupić blachę na której będą pewnie wszystkie exy xboxa i wszystkie indyki które tam mocno promuje Sony, najlepsze wersje multiplatform + nie martwić się o nic przez trzy generację (czyli paradoksalnie jak jeszcze do tej pory z konsolami....)

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Jedyną szansą dla stacjonarek jest w takiej sytuacji, że MS jednak zaciśnie zęby, przeczeka do tak 5 lat Xone na rynku i wypuści nową konsolę, teoretycznie tak z rok/dwa przed PS5.

Opublikowano

Miałem napisać cos bekowo-prześmiewczego ale mi sie smutno zrobiło co za upodlenie konslolowego grania.

M$tez zaraz wyskoczy z xboxem 1.3 albo cos na uj takie konsole no.. 

Opublikowano

PC #nikogo

a klapy są chuyoFi 

he he he

Opublikowano

Różnorodność przeciwników wg zachodniego deva xd

concept_drone_swarm_final.jpg

ah to szufladkowanie typow przeciwnikow odmiennym, ale jednakowym wygladem. w sensie kazdy sniper bedzie mial tak samo zmutowana twarz? aha, cos jak w grach na commodore.

Opublikowano

PC #nikogo

a klapy są chuyoFi 

he he he

tbMXMibY.png

Opublikowano

przeciez to jest oczywista oczywistosc ze jesli bedzie ps4k to bedzie i x1.2, microsoft juz teraz jest niczym w tej generacji, z dwoma modelami czworki na rynku to juz by byl anal terror, musza odpowiedziec albo revizja albo szybka zapowiedzia nextgena

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Nikt nie pisze o grach w 4K, ale jeśli konsola będzie miała podkręcone zegary, to na 99% będą różnice na korzyść PS4K w grach, np. stałe 30 FPS zamiast 20 FPS :P

A w Xboxie One and Half w końcu upragnione 900p w quantum break

:kaz: :kaz:

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

ah to szufladkowanie typow przeciwnikow odmiennym, ale jednakowym wygladem. w sensie kazdy sniper bedzie mial tak samo zmutowana twarz? aha, cos jak w grach na commodore.

To skiny do multi

Opublikowano

Jednak trzeba zainwestować w PC. Sony będąc monopolistą na rynku stacjonarek będzie tylko działało na krzywdę graczy. NX ominąłem celowo, gdyż z przestarzałym na starcie sprzętem (wg. plotek moc mniejsza, niż One) będzie raczej alternatywą, niż konkurentem. 

Opublikowano

Szkoda ze MS tak z(pipi)al z Xbox One :/ bo teraz trzeba użerać sie ze sraka japoncow

Ale wiadomo co złe to Microsoft

Opublikowano

To skiny do multi

aha, no ale to i tak dosyc archaistyczne. dobra, moze nie kazdy ma fetysz customizacji postaci, ale bieganie klonami po multi jest mimo wszystko slabe.

Opublikowano

Szkoda ze MS tak z(pipi)al z Xbox One :/ bo teraz trzeba użerać sie ze sraka japoncow

Ale wiadomo co złe to Microsoft

Zawsze jest :newell: 

Opublikowano

Nie musisz kubson. Wystarczy olac Sony i PS4 :)

Opublikowano

To skiny do multi

aha, no ale to i tak dosyc archaistyczne. dobra, moze nie kazdy ma fetysz customizacji postaci, ale bieganie klonami po multi jest mimo wszystko slabe.

.

Ktoś tu chyba nie rozumie co to są skiny albo nigdy nie grał w zadne multi xdd

Opublikowano

Sorry, gram tylko w gta online, mówiłeś coś o jednakowych skinach?

Zauważyłeś który mamy rok?

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Nie musisz kubson. Wystarczy olac Sony i PS4 :)

Pare fajnych gier i indyków na to wychodzi wiec jestem udu,piony:)

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Ja caly czas nie moge uwierzyc w te nowe rewizje (ooo, juz nawet forum z automatu zamienian slowo rewiz j e na kupy :) ). Najgorsze jest to, ze zaraz bylby zalew starych 4ek na allegro, ludzie pewnie sprzedawaliby konsole za grosze, by kupic ciut lepsza wersje. Dla mnie gaming konsolowy w tym momencie calkowicie sie konczy, bo tak jak pisze Kubson 5 razy lepiej byloby w takim razi zainwestowac ta kase w karte graficzna, ktora starczylaby na dluzej niz konsole nowej generacji, do tego bez durnowatych ograniczen, remasterow, wstecznej kompatybilnosci w 15 fpsach.

Z 2 strony czlowiek w koncu scalakowalby Rainbow Sixa grajac w TerroHunt w 60 fpsach! xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Byłoby sztywniutko gdyby nintendo nie spyerdoliło sprawy. Wyczuwam duże złoża beki na tegorocznym e3.

Opublikowano

7714_1693961304211762_636366579667317599

Opublikowano

Nie mam pojęcia komu finansowo się bardziej opłaca kupić high end PC i co ~2-3 lata go ulepszać niż nową konsolę raz na np. 2 lata.

Opublikowano

Nie mam pojęcia komu finansowo się bardziej opłaca kupić high end PC i co ~2-3 lata go ulepszać niż nową konsolę raz na np. 2 lata.

nowego iphone nie ma problemu kupić co roku za ponad 2 kloce więc co za problem sprzedać kartę za około 800-1000 zł i dokupić nową dorzucając 1k? I tak jak mówi isis, smok nadal zjada dupom wszystkie ps4. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nie mam pojecia po co ulepszac PCeta do dwa lata, skoro wszyscy moi znajomi, ktorzy zlozyli smoki jeszcze za 360tki do dzisiaj graja z lepsza grafa w multiplatformach niz Nextgeny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.