Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Czyli co, do gogli doliczamy cene move'a i nowej konsoli?  :pawel:

nie zapominajmy o kamerce

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Wiadomix że nie będzie 4k ale już widzę te reklamy Sony "juz teraz BB w 60 fps na nowym PS4.5" czyli jak sprzedać nowy sprzęt ta sama gra drugi raz :reggie:

Ogólnie mam wy(pipi)ane na takie praktyki bo nie widzę sensu wymiany jednej sraki na inną srake jak można kupić blachę na której będą pewnie wszystkie exy xboxa i wszystkie indyki które tam mocno promuje Sony, najlepsze wersje multiplatform + nie martwić się o nic przez trzy generację (czyli paradoksalnie jak jeszcze do tej pory z konsolami....)

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Jedyną szansą dla stacjonarek jest w takiej sytuacji, że MS jednak zaciśnie zęby, przeczeka do tak 5 lat Xone na rynku i wypuści nową konsolę, teoretycznie tak z rok/dwa przed PS5.

Opublikowano

Miałem napisać cos bekowo-prześmiewczego ale mi sie smutno zrobiło co za upodlenie konslolowego grania.

M$tez zaraz wyskoczy z xboxem 1.3 albo cos na uj takie konsole no.. 

Opublikowano

PC #nikogo

a klapy są chuyoFi 

he he he

Opublikowano

Różnorodność przeciwników wg zachodniego deva xd

concept_drone_swarm_final.jpg

ah to szufladkowanie typow przeciwnikow odmiennym, ale jednakowym wygladem. w sensie kazdy sniper bedzie mial tak samo zmutowana twarz? aha, cos jak w grach na commodore.

Opublikowano

PC #nikogo

a klapy są chuyoFi 

he he he

tbMXMibY.png

Opublikowano

przeciez to jest oczywista oczywistosc ze jesli bedzie ps4k to bedzie i x1.2, microsoft juz teraz jest niczym w tej generacji, z dwoma modelami czworki na rynku to juz by byl anal terror, musza odpowiedziec albo revizja albo szybka zapowiedzia nextgena

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Nikt nie pisze o grach w 4K, ale jeśli konsola będzie miała podkręcone zegary, to na 99% będą różnice na korzyść PS4K w grach, np. stałe 30 FPS zamiast 20 FPS :P

A w Xboxie One and Half w końcu upragnione 900p w quantum break

:kaz: :kaz:

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

ah to szufladkowanie typow przeciwnikow odmiennym, ale jednakowym wygladem. w sensie kazdy sniper bedzie mial tak samo zmutowana twarz? aha, cos jak w grach na commodore.

To skiny do multi

Opublikowano

Jednak trzeba zainwestować w PC. Sony będąc monopolistą na rynku stacjonarek będzie tylko działało na krzywdę graczy. NX ominąłem celowo, gdyż z przestarzałym na starcie sprzętem (wg. plotek moc mniejsza, niż One) będzie raczej alternatywą, niż konkurentem. 

Opublikowano

Szkoda ze MS tak z(pipi)al z Xbox One :/ bo teraz trzeba użerać sie ze sraka japoncow

Ale wiadomo co złe to Microsoft

Opublikowano

To skiny do multi

aha, no ale to i tak dosyc archaistyczne. dobra, moze nie kazdy ma fetysz customizacji postaci, ale bieganie klonami po multi jest mimo wszystko slabe.

Opublikowano

Szkoda ze MS tak z(pipi)al z Xbox One :/ bo teraz trzeba użerać sie ze sraka japoncow

Ale wiadomo co złe to Microsoft

Zawsze jest :newell: 

Opublikowano

Nie musisz kubson. Wystarczy olac Sony i PS4 :)

Opublikowano

To skiny do multi

aha, no ale to i tak dosyc archaistyczne. dobra, moze nie kazdy ma fetysz customizacji postaci, ale bieganie klonami po multi jest mimo wszystko slabe.

.

Ktoś tu chyba nie rozumie co to są skiny albo nigdy nie grał w zadne multi xdd

Opublikowano

Sorry, gram tylko w gta online, mówiłeś coś o jednakowych skinach?

Zauważyłeś który mamy rok?

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Nie musisz kubson. Wystarczy olac Sony i PS4 :)

Pare fajnych gier i indyków na to wychodzi wiec jestem udu,piony:)

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Ja caly czas nie moge uwierzyc w te nowe rewizje (ooo, juz nawet forum z automatu zamienian slowo rewiz j e na kupy :) ). Najgorsze jest to, ze zaraz bylby zalew starych 4ek na allegro, ludzie pewnie sprzedawaliby konsole za grosze, by kupic ciut lepsza wersje. Dla mnie gaming konsolowy w tym momencie calkowicie sie konczy, bo tak jak pisze Kubson 5 razy lepiej byloby w takim razi zainwestowac ta kase w karte graficzna, ktora starczylaby na dluzej niz konsole nowej generacji, do tego bez durnowatych ograniczen, remasterow, wstecznej kompatybilnosci w 15 fpsach.

Z 2 strony czlowiek w koncu scalakowalby Rainbow Sixa grajac w TerroHunt w 60 fpsach! xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Byłoby sztywniutko gdyby nintendo nie spyerdoliło sprawy. Wyczuwam duże złoża beki na tegorocznym e3.

Opublikowano

7714_1693961304211762_636366579667317599

Opublikowano

Nie mam pojęcia komu finansowo się bardziej opłaca kupić high end PC i co ~2-3 lata go ulepszać niż nową konsolę raz na np. 2 lata.

Opublikowano

Nie mam pojęcia komu finansowo się bardziej opłaca kupić high end PC i co ~2-3 lata go ulepszać niż nową konsolę raz na np. 2 lata.

nowego iphone nie ma problemu kupić co roku za ponad 2 kloce więc co za problem sprzedać kartę za około 800-1000 zł i dokupić nową dorzucając 1k? I tak jak mówi isis, smok nadal zjada dupom wszystkie ps4. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nie mam pojecia po co ulepszac PCeta do dwa lata, skoro wszyscy moi znajomi, ktorzy zlozyli smoki jeszcze za 360tki do dzisiaj graja z lepsza grafa w multiplatformach niz Nextgeny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.