Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

ME goty setting, kosmos, shepard, prawilny, homoseksualny związek z niebieskim kosmitą, świetne zakońńczenie trylogii, ależ będzie sztosik na NXie :banderas:

No w 720p :sorcerer:

:xboss:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

ME goty setting, kosmos, shepard, prawilny, homoseksualny związek z niebieskim kosmitą, świetne zakońńczenie trylogii, ależ będzie sztosik na NXie  :banderas:

No w 720p  :sorcerer:

No na niedomagającym Xtaczerze i PS4 to tak, potem będzie na PS4K w 1080p w 30 fps, a na NX zarówno na handehldowej wersji jak i stacjonarnej rock solid 1080p 60fps, z najlepszą grafiką, sterowaniem i powtórze - MOBILNŚCIĄ. Bierzesz do kieszeni i grasz dalej  :fsg:
dominacja jak za Game Boya i NESa

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

ME goty setting, kosmos, shepard, prawilny, homoseksualny związek z niebieskim kosmitą, świetne zakońńczenie trylogii, ależ będzie sztosik na NXie  :banderas:

No w 720p  :sorcerer:

No na niedomagającym Xtaczerze i PS4 to tak, potem będzie na PS4K w 1080p w 30 fps, a na NX zarówno na handehldowej wersji jak i stacjonarnej rock solid 1080p 60fps, z najlepszą grafiką, sterowaniem i powtórze - MOBILNŚCIĄ. Bierzesz do kieszeni i grasz dalej   :fsg:
dominacja jak za Game Boya i NESa

Już widzę jak Ninny będzie się chciało bawić w techniczny wyścig zbrojeń. Firma podąża od zawsze własną drogą. 

Opublikowano

Prawilnie to tylko na X360 w 20 FPS + grain filter ;)

Opublikowano

No no, tak se tłumacz Rayos, jak NX będzie zbliżone mocą do XO to będzie można to uznać za sukces nintendon't :yao: a i nie zdziwiłbym się jak znowu by wyszło z rok opóźnione względem reszty platform :kaz::xboss:

Opublikowano

Prawilnie to tylko na X360 w 20 FPS + grain filter ;)

Grałem we wstecznej i musiałem to wyłączyć bo myślałem że się porzygam :bad:

Opublikowano

Heavy Rain, przypomniało mi się jaki to był kupsztal :obama: Order 1886 minionej generacji, takie gry ino u Sony

Jej kupsztalowatość polegała na konstrukcji fabuły. Byłem w połowie jej przechodzenia i nawet tak źle nie było, ale w momencie kiedy jakiś CHUY zaspoilerował mi w e-mailu nazwicho Origami Killera to gra straciła kompletnie swój urok i sens jej dokończenia...

Rzecz ciemna skonczylem ja, ale zupelnie bez przyjemnosci...

Opublikowano

Battle Theme z IV xD

Opublikowano

Heavy rain mi sie bardzo podobał. Ale wtedy to był moj pierwszy raz  z gra tak zrobiona. Klimat i fabuła mi sie podobała i spokojnie grze dałbym mocna ósemke. Oczywiscie spoilera tez dostałem tu na forum. A co do Beyond to chyba najgorszy ex na ps3.

Opublikowano

słyszysz śmiech Evana i śmiejesz się z nie ważne co pokazują na ekranie

Opublikowano

Heavy Rain, przypomniało mi się jaki to był kupsztal :obama: Order 1886 minionej generacji, takie gry ino u Sony

Jej kupsztalowatość polegała na konstrukcji fabuły. Byłem w połowie jej przechodzenia i nawet tak źle nie było, ale w momencie kiedy jakiś CHUY zaspoilerował mi w e-mailu nazwicho Origami Killera to gra straciła kompletnie swój urok i sens jej dokończenia...

Rzecz ciemna skonczylem ja, ale zupelnie bez przyjemnosci...

To raczej na konstrukcji fabuły I GAMEPLAJA skoro wystarczyło się dowiedzieć kto to, co to i gra lądowała w koszu. Takie gry tylko u sony

Opublikowano

Until Dawn jako interaktywny film wypada duzo gorzej od HR.

W HR bylo z 19 zakonczen z czego polowa z tego calkowicie rozna bez wariacji typu plansza. Klimat, muza przywodzące na mysl Se7en, a w 2010 byla to swieza rzecz chyba,ze ktos emocjonowal sie wczesniej gow.nami od Telltale jak Jurassic Park.

Wracajac do UD to oprocz wplywu na smierc lub nie bohaterow to nie ma tam zbyt wielu nowych scen, to jakies ledwie widoczne niuanse w przeciwienstwie do HR.

Opublikowano

Widzę knur nadal w akcji :

Wsteczna nadal gubi klatki, względem oryginału.

Na pc port gyrosów zawalony

Na pc, killer dostaje jakiegoś kopa lub zamula

Quantum zapewne też będzie zwalony pod względem technicznym na blachę.

Ms, dyma was już we wszystkie możliwe dziury, a i dziur niedługo zabraknie..

Pełna, zasłużona, Dominacja przez konsolę ze stajni Mustangów Sony...

Opublikowano

Na pc, killer dostaje jakiegoś kopa lub zamula

Chyba mózg ci zamula bo ktoś dał ci kopa. 

KI to świetny port. Chodzi pięknie na słabym sprzętach nawet. Jedynie Windows 10 Store ogranicza.

Opublikowano

KI na PC to GOTy port, ale ulungi co PC nie umieją używać zawsze znajdą problemy xD no ale fakt faktem, trochę schrzanili sprawę z odświeżaniem ekranu, ale niedługo bedzie fix i wszyscy będą happy. Oby więcej takich dobrych portów :cool:

Opublikowano

Granie na PC w gry, które można ograć na konsoli XD

Opublikowano

no pewnie - zdecydowanie lepiej ogrywac te same gierki na Xkorkim w 720p, cnie ?! xD

Opublikowano

Nie kur.wa, lepiej zmienić się w pustego blacharza jak Izi.

Opublikowano

Ladnie dupa piecze, ze ktos moze ogrywac wszystko na co ma ochote, w rozdzielczosci, ktora nie uwlacza ludziom w 2016r.

Opublikowano

Skończyłeś? To won na pc lab chorągiewko.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Teraz się zacznie, jak bociarnia będziecie emigrowac na pc, bo tam nie trzeba brać leków i grać jak zwierzę. Można już odliczać dni, jak xone stanie się typowym dekoderem z funkcją gier dla mało wymagających graficznie.

Nawet nie trzeba kupować tv full HD, bo w zupełności HD ready wystarczy.

Opublikowano

Predzej kupie plejstejszyn 4 niz wroce do grania na pc.

Opublikowano

no Ty to tam pewnie robiles mature z ta instalacja gierek z torrentow.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.