Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Jeden chooy Ficek.

Rayos ja akurat nie jestem pewny czy taki shitstorm w ogóle będzie miał miejsce, co najwyżej u tak ogarniętych w temacie jak my. Ciemny lud to łyknie, jak łykają to na innych rynkach. No chyba, że rynek konsol stacjonarnych jest tak specyficzny i będzie na odwrót, hope so.

Edytowane przez MYSZa7

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jeden chooy Ficek.

Rayos ja akurat nie jestem pewny czy taki shitstorm w ogóle będzie miał miejsce, co najwyżej u tak ogarniętych w temacie jak my. Ciemny lud to łyknie, jak łykają to na innych rynkach. No chyba, że rynek konsol stacjonarnych jest tak specyficzny i będzie na odwrót, hope so.

No właśnie teraz mnie naszła refleksja, że ogarnięci gracze będą hejtować, ale większość rynku, tj. janusze grający raz na tydzień w fifę przy piwku łykną to jak młode pelikany, podobnie jak łyknęli VR :/ 

Opublikowano

oczywiscie ze rynek lyknie, tak jak lykaja smarfony, tak jak wydaja majatki na gierki mmo, pay to win itp

przeciez ps4 tez sie sprzedaje glownie dlatego ze to najmocniejsza konsola na rynku w cenie konkurencji, dowala ps4k, podkresla po chamsku roznice to ludzie to kupia

O tym, że MS nic podobnego nie szykował najlepiej świadczy ich zwrot w kierunku PC. To tam szukają zwiększenia chłonności dla swojej platformy obok samego Xbox'a. Nie mówiąc już że gdyby oni z takim czymś wyjechali, to sonowskie media jechałyby po nich 24h/7 z nowymi artykułami jak to MS zabił gejming co drugi dzień.

ja na miejscu m$ w sytuacji gdy serio nie maja w kieszeni szykowanej revizji xone mocno zastanowil sie by po prostu w 2017 nie zapowiedziec net gena z premiera w 2018 i tyle

choc kogo ja chce oklamywac..jesli bajer z ps4k sie sprzeda (a sprzeda) to juz rynek nigdy zobaczy stacjonarki z cyklem zycia 5letnim, ewentualnie juz na dzien dobry beda wychodzic konsole z portami do przyszlej rozbudowy

Opublikowano

oczywiscie ze rynek lyknie, tak jak lykaja smarfony, tak jak wydaja majatki na gierki mmo, pay to win itp

przeciez ps4 tez sie sprzedaje glownie dlatego ze to najmocniejsza konsola na rynku w cenie konkurencji, dowala ps4k, podkresla po chamsku roznice to ludzie to kupia

O tym, że MS nic podobnego nie szykował najlepiej świadczy ich zwrot w kierunku PC. To tam szukają zwiększenia chłonności dla swojej platformy obok samego Xbox'a. Nie mówiąc już że gdyby oni z takim czymś wyjechali, to sonowskie media jechałyby po nich 24h/7 z nowymi artykułami jak to MS zabił gejming co drugi dzień.

ja na miejscu m$ w sytuacji gdy serio nie maja w kieszeni szykowanej revizji xone mocno zastanowil sie by po prostu w 2017 nie zapowiedziec net gena z premiera w 2018 i tyle

choc kogo ja chce oklamywac..jesli bajer z ps4k sie sprzeda (a sprzeda) to juz rynek nigdy zobaczy stacjonarki z cyklem zycia 5letnim, ewentualnie juz na dzien dobry beda wychodzic konsole z portami do przyszlej rozbudowy

porty do rozbudowy to jeszcze zrozumiem i nawet bym się z tym pogodził, ale nowa konsola co rok, dwa... dziękuję, zostanę przy starych generacjach.

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Lykna i to bardzo szybko. Sony wszystko uchodzi na sucho. Za dwa lata bedzie pisanie, ze to tak naprawde wina MS bo Sony balo sie ze nowa konsole wypuszcza. Tak bedzie :P

Opublikowano

Akurat będzie najs - sprzedam PS4 i kupię Wii U, oraz DSa. A te pajace niech się pier.dolą.

Kup new 3dsa jak już

Opublikowano

A nie macie wrażenia, że jakby wyszła taka mocniejsza PS4.5 od normalnej, to mogło by to zachamować sprzedaż gdyż ludzie zaczeli by sie zastanawiać czy za rok nie wyjdzie PS4.6 itd itd. ?   Sony na pewno bierze to też pod uwage

I kim jest w ogóle ten typ z gafa? mieli "meeting" XDDDD

3i1o3HP.jpg

Trzy poprosze :sir:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Akurat będzie najs - sprzedam PS4 i kupię Wii U, oraz DSa. A te pajace niech się pier.dolą.

Kup new 3dsa jak już

Wii U jest priorytetem.

Opublikowano

Jeśli MS przeczeka to może znowu przejąć koszulkę lidera na rynku. Wypuszczenie w 2018 next gena z bebechami mocniejszymi od PS4K, reklama z hasłami typu "prawdziwy next-gen", " najmocniejsza konsola na rynku" itp. mogłoby być strzałem w dziesiątkę. Oczywiście bez żadnych niejasności czy innych niedomówień jak to ostatnio miało w zwyczaju MS. Jak zostawią One w spokoju do wyjścia pełnoprawnego następcy to ja mogę grać w tych 720p do końca tej "generacji".

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Sony obesralo sie, ze jak NX bedzie troche mocniejszy od ps4 to ludzie przestana kupowac to (pipi), bo na ps4 sa tylko multiplatformy, wiec nie moga pozwolic sobje zeby byly troche ladniejsze na NX :dynia:

Opublikowano

No ale nie kupuj zwykłego ds bo to bez sensu

Opublikowano

Co wy z tym Wii U. Kupiłem Wii U i nagle Hum chce, raven chce, pawcio chce, Rozi chce. :obama: 

Opublikowano

A nie macie wrażenia, że jakby wyszła taka mocniejsza PS4.5 od normalnej, to mogło by to zachamować sprzedaż gdyż ludzie zaczeli by sie zastanawiać czy za rok nie wyjdzie PS4.6 itd itd. ?   Sony na pewno bierze to też pod uwage

I kim jest w ogóle ten typ z gafa? mieli "meeting" XDDDD

3i1o3HP.jpg

Trzy poprosze :sir:

hahahha fanek już negacja :D

Opublikowano

zerknalem przed chwila na gameonly, jesli nawet tam hejtuja ps4k to wiedz, ze cos sie dzieje xDDD

btw nawet zielarz tam pisze, ze nowy model ps4 to prawda, a koles z tego co pamietam u jakiegos deva pracuje

Co wy z tym Wii U. Kupiłem Wii U i nagle Hum chce, raven chce, pawcio chce, Rozi chce. :obama:

ejjj ale ja ponoc drugi po kims w kolejce na twoje wii u

Opublikowano

No ale nie kupuj zwykłego ds bo to bez sensu

Wiem Bartolinio.

Opublikowano

Każdy chciał, tylko każdy się wstydził przyznać, przełamałeś lody 

Opublikowano

Oni tylko chcą, ja za to kupię. :lapka:

Opublikowano

Zobaczysz co to prawdziwa konsola gdy odpalisz, a tam w znajomkach tylko 2 aktywnych, heh.

Opublikowano

I tak więcej grania niż na ps4

Opublikowano

Gram w singla nie potrzebuje znajomych na konsoli.

Opublikowano

Czaje się na jakąś konsole nintendo więc myśle nad pawciomario albo nintendozbok95

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.