Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nowy model PS4 jest pewny niestety, za dużo już tych plotek wypłynęło, żeby nie było czegoś na rzeczy. Pytanie, czy Sony ogłosi go na E3 czy na PlayStation Experience, a może w ogóle zorganizują odrębne wydarzenie, jak przy prezentacji pierwszych szczegółów o PS4. 

Dla mnie powstanie takiego tworu jak PS4K przeczy całej idei konsol i niestety jestem przekonany, że miliony lemmingów poleci do sklepów po nowy sprzęt, jak im odpalą takiego GoWa 4. Oby nie powstało z tego szambo, gdzie nowa konsola będzie wychodzić co 2-3 lata. 

Opublikowano

Czaje się na jakąś konsole nintendo więc myśle nad pawciomario albo nintendozbok95

Pawciosobanintendo

Opublikowano

Nowy model PS4 jest pewny niestety, za dużo już tych plotek wypłynęło, żeby nie było czegoś na rzeczy. Pytanie, czy Sony ogłosi go na E3 czy na PlayStation Experience, a może w ogóle zorganizują odrębne wydarzenie, jak przy prezentacji pierwszych szczegółów o PS4. 

Dla mnie powstanie takiego tworu jak PS4K przeczy całej idei konsol i niestety jestem przekonany, że miliony lemmingów poleci do sklepów po nowy sprzęt, jak im odpalą takiego GoWa 4. Oby nie powstało z tego szambo, gdzie nowa konsola będzie wychodzić co 2-3 lata. 

przecież sam pierwszy polecisz, łopoczący na wietrze

Opublikowano

O jak się teraz wszyscy czają.

Opublikowano

Czyli co? Klapy lecą do sklepu po nowe PS4 które będą wychodzić co 2-3 lata?
Cofamy się do czasów Amigi czy jak?  :sorcerer: 

Opublikowano

Czaje się na jakąś konsole nintendo więc myśle nad pawciomario albo nintendozbok95

Pawciosobanintendo

osobanintendo jest tylko jedna :gayos: 

PawcioZbok brzmi ok

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Jeden chooy Ficek.

Rayos ja akurat nie jestem pewny czy taki shitstorm w ogóle będzie miał miejsce, co najwyżej u tak ogarniętych w temacie jak my. Ciemny lud to łyknie, jak łykają to na innych rynkach. No chyba, że rynek konsol stacjonarnych jest tak specyficzny i będzie na odwrót, hope so.

No właśnie teraz mnie naszła refleksja, że ogarnięci gracze będą hejtować, ale większość rynku, tj. janusze grający raz na tydzień w fifę przy piwku łykną to jak młode pelikany, podobnie jak łyknęli VR :/

hejtowałeś new 3ds Rayos?

Opublikowano

Oglądałem recenzję Super Mario 3D World - jezu ja to chcę <3

Opublikowano

ps4pro-Console-exclusive-1.gif

O, fajnie, że zaczynasz grać w TLoU 2. Ale pamiętaj, bez podsłuchu, na Hardzie i na PS4K z aktywnym Plusem i zgaszonym światłem.

#soon

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Jakie fajne gry planują na 2017? Mógłbym rzucić: kupię Xboxa ale oni pewnie dowalą jakąś przystawkę z dwa razy większym zasilaczem. Co to się wyprawia. Japońce chyba straciły kontakt z rzeczywistością...a może 01.04?

Opublikowano

Meme'owanie z tej wypowiedzi niekochanego to jedyna rzecz w CW o którą się jestem w stanie obrazić.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

przecież sam pierwszy polecisz, łopoczący na wietrze

No oczywiście. Będę pierwszy w kolejce! Podobnie jak Ty, bo PS4 też przecież kupiłeś zaraz jak wyszło. Czemu miałoby być inaczej z PS4K?

Opublikowano

Aż mam ochotę cancelować ostatniego plusa dla Figaro.

Opublikowano

Jeden chooy Ficek.

Rayos ja akurat nie jestem pewny czy taki shitstorm w ogóle będzie miał miejsce, co najwyżej u tak ogarniętych w temacie jak my. Ciemny lud to łyknie, jak łykają to na innych rynkach. No chyba, że rynek konsol stacjonarnych jest tak specyficzny i będzie na odwrót, hope so.

No właśnie teraz mnie naszła refleksja, że ogarnięci gracze będą hejtować, ale większość rynku, tj. janusze grający raz na tydzień w fifę przy piwku łykną to jak młode pelikany, podobnie jak łyknęli VR :/

hejtowałeś new 3ds Rayos?

Tak
Opublikowano

szanuję. mając własny egzemplarz przed premierą wersji new, pewnie też zdrowo bym się w(pipi)ił, a tak... no cóż, nie tylko dzięki fanom regularnej wymiany na lepsze zabawki, ale również nowym w temacie nowe ps4 odniesie podobny sukces.

swoją drogą ciekawe jak im się odbije to na sprzedaży ps5 po premierze pełnoprawnej nowej generacji, gdy za niecałe 3 lata może pojawić się wersja 1.5. jak dla mnie samobój, no ale to pewnie dlatego że nie doceniłem ich marketingu

Opublikowano

ms serio nie glupio to rozwiązał, maja windows10, nowa re.wizja Xboxa pewnie tez by sie chyowo sprzedala, wiec jeśli chcecie exow od ms w 4k to upgradeujcie kompa ale nie musicie niczego zmieniac bo podstawa xboxa jest xbox one

Opublikowano

Jestem ciekawy kiedy sony zapowie to 4.5. Przeciez jak zrobią to na e3 to sami sobie storpedują sprzedaż 4, bo wiele osób będzie wolało zaczekać zamiast kupować stary model.

Opublikowano

Zobaczysz co to prawdziwa konsola gdy odpalisz, a tam w znajomkach tylko 2 aktywnych, heh.

Nie gram online, teraz tak mam na PS3 oraz X360 i jakoś żyję ;).

Opublikowano

a ja się cieszę niech wydają co 2 lata nową konsolę . Chce zobaczyć jak yeti, czeskimaster i fanek to tłumaczą i jak bronią sony :D

Opublikowano

Nie jestem tego typu zwolennikiem, już niech konsole kosztują z 3 tys na starcie ale niech żyją kilka długich lat i mają dosyć mocne bebechy.

Już widzę te gry remastery na ps4 Turbo z 60 klatkami...Sra.M, na takie zachowanie koncernów.

Jeżeli okaże się prawdą, Ms też będzie musiało coś zrobić z taczerem, bo jeżeli teraz przegrywa technologicznie, to co będzie później...

Jest mi przykro, że świat konsol tak nisko upadł i dyma nas w kakaowe oko..

Edytowane przez czeskimaster

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.