Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Was, a nie nas :)

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

MS powinien wypuscic pelnoprawnego Xboksa Two za rok jesli w tym roku wyjdzie ps4 remastered, znowu bylaby masowa migracja fanow multiplatform.

Opublikowano

Don przeciez Microsoft wydymał swoich użytkowników bardziej niż sony w tej generacji...

- Taka sama cena taczera na starcie z ps4, a nawet chyba większa (technologicznie gorszy sprzęt)

- wpychanie przez pierwszy rok niepotrzebnego kinecta

- regres pada w stosunku do x360

- pierwsze multiplatformy chodzili ch patrz bf4.

- nawet exy działały słabo patrz dr3

- widmo blokowania używek

- rok bez exow do momentu premiery h5

- rok pozniej premiera w Polsce

- Wydymanie graczy xboxa zapowiedzią exow na pc

Prawda jest taka, ze to nie Sony stało sie wygrywami dzieki ps4, tylko m€ s(pipi)il, bo chcial wydymac graczy jak nikt nigdy dotąd.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Don przeciez Microsoft wydymał swoich użytkowników bardziej niż sony w tej generacji...

- Taka sama cena taczera na starcie z ps4, a nawet chyba większa (technologicznie gorszy sprzęt)

- pierwsze multiplatformy chodzili ch patrz bf4.

- nawet exy działały słabo patrz dr3

- widmo blokowania używek

- rok bez exow do momentu premiery h5

- rok pozniej premiera w Polsce

- Wydymanie graczy xboxa zapowiedzią exow na pc

Prawda jest taka, ze to nie Sony stało sie wygrywami dzieki ps4, tylko m€ s(pipi)il, bo chcial wydymac graczy jak nikt nigdy dotąd.

:yao:

Ten post jest tak ku,rwa głupi że ręce opadają

Akurat Xbox One na samym początku był dużo lepszym wyborem niż ps4, w sumie dalej jest

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Większość tak ale... część z tego to jest fakt - sam czekałem na konsolę bez kamerki którą nie wiem na (pipi) wpychali żeby ją teraz olać. Super (pipi)a sprawa płacić za coś czego nie chcesz. Czekanie rok na premierę też było (pipi)nią - w PL żeby chociaż coś przygotowali (mieli czas) ale nie było nic. Cena tak samo. Reszty nie skomentuję.

Tylko małe pytanie - pad to regres? :notsure: Przecież to najwygodniejszy pad na rynku w dodatku działający mega długo.

Opublikowano

Pad od 360 jest lepiej wyważony i wygodniejszy w użytkowaniu.

Opublikowano

Yyyyyy nie

Nie wiem co ćpiesz, ale powiedz żonie kolegi, może jeszcze jest dla Ciebie ratunek :yao:

Opublikowano

chyba jak masz dauna

Opublikowano

ktos sie pytal kiedy sony to oficjalnie zapowie - wg mnie najlepiej by bylo zapowiedziec to jak najblizej premiery w sklepie, wtedy jako tako nie wyhamuje sprzedaz ps4, ogloszenie tego dzisiaj z premiera w 2017 to by byl headshot w kolano dla aktualnej sprzedazy starej revizji (np. sam jakbym nie mial ps4 to bym wolal poczekac ten czas i kupic juz ps4k)

pieknie sony zapomnialo o swoim 4theplayers - wydywmali vite, teraz wydymaja aktualna baze uzytkownikow ps4 i definicje konsol byle tylko finanse firmy piely sie w gore, swiete krowy jasna cholera

mocno beton we mnie to skruszylo

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

MS powinien przeczekać premierę PS4.5, rzucić jeszcze drugie tyle dobrych gierek na X1 co dotychczas i doyebać na koniec 2018 (równo po pięciu latach) nowym Xboksem 2x mocniejszym od pół-gena od sony i ostatecznie rozwiązać kwestię klaperską.

Opublikowano

Starh, idź robić Swoje ppe indziej. Takie bzdury piszesz, że aż oczy krwawią.

Opublikowano

4 lata od premiery PS4 przesiadka na PS4K i Bloodborne 2 w 1080/60. Ale będzie grane w 2017 :fsg:

Całe szczęście ze Sony nie idzie droga jaką obralo z PS3, czyli generacja która trwa 8 lat, tylko co 4 lata nowe standardy graficzne i nowe cytaty z DF.

Ale TLoU2 będzie niszczył na PS4K, a boty w 2017 co? Dalej eksy w 720p czy może 900p i spadki do 20fps? Hahaha, jak zwierzęta.

Nie no, tak na serio to mam nadzieję ze Knura się nad wami zlituje i wyda Xboxa1080p :kaz:

Opublikowano

IMO to będzie w najlepszym wypadku średniak na 7.

w temacie o shadow of the beast. Już nawet pokrytywstydem nie wierzy w swoją listę prawdy :(

Opublikowano

idac prawem klatwy yetiego czyli to czym on sie jara okazuje sie slabiakiem to jest nadzieja ze sofb bedzie wymiatalo :P

Opublikowano

Dla mnie tak samo - nie podobaja mi sie nowe trigery, ktore sa za krotkie, albo te strzelajace bumpery.

Opublikowano

Przecież to już jest pewne - za dużo plot i informacji. Teraz pozostaje pytanie jak mocną ps4 wypuszczą w stosunku do aktualnego modelu. Jak rzucą cene 499$ to może być lekko zaporowo w wielu regionach.

Czyli pewno gifaro zakupi swój model na gwiazdkę 2023.

Opublikowano

Pomyśl ile mocarnych eksów wyjdzie do tej pory. Do zliczenia na palcach całej jednej ręki. :obama: Ten Gifaro to nie jest taki dałniak jak się wydawało. Należy tylko pamiętać by nie ograć wszystkiego na raz tylko miedzy grami robić kilkumiesięczne przerwy (Ew. zbudować dom w międzyczasie).

Opublikowano

Dotąd doszedłem. Dalej nie dałem rady czyteć tego steku bzdur.

Opublikowano

Tylko żeby nie popaść w paranoje, kupisz teraz mocarne exy, a później okaże się że dzięki ps4 Turbo i może Taczer full HD, te same gry dostaną wszystkie fiCZery, których do tej pory brakowało.

Opublikowano

ale co procz hmm moze tego pada jest nieprawda? przeciez sukces ps4 to tylko i wylacznie zasluga tego jak przygotowano xone i co sie o nim mowilo i jak to dzialalo chwile przed premiera i zaraz po premierze, przeciez sony w tej generacji nic nie robi (dali tylko mocniejsza konsole) reszte za nich robi microsoft serwujac samoboje (szczegolnie przez pierwszy okres), niby sie teraz ogarneli ale juz jest i tak po zawodach w tej generacji

Opublikowano

Czyli każda porażka Ms, jest kolejną torpedą wspomagającą dla ps4.

Sony wali farmazony o ulepszonej konsoli plus Vr. Ludzie na to lecą, i jak patrzą na obóz Ms, to nie widzą nic co by mogło ich skłonić do zakupu xone.

Opublikowano

no ale juz Ficus nie popadaj ze skrajnosci w skrajnosc. Nie raz sie tutaj rozpisywalem, co zrobilo Sony - z konsola i oprogramowaniem, ktore na poprezdniej generacji bylo gleboko w (pipi)e. Nie wazne, co porownasz - instalacje gier, oprogramowanie, dash, PSN (ktory ciagle nie dziala tylko botom), dodasz do tego przeogromna baze uzytkownikow to jednak czlowiek zdaje sobie sprawe, ze zrobili przeogromny ktok do przodu. 

Edytowane przez easye

Opublikowano

no tak to dziala, tym bardziej ze juz slowo i czyny sie rzekly - exy z loniaka uciekly na pc, multiplatformy na xone w najgorszej jakosci bo juz lepiej dzialaja na ps4, pc a za chwile tez na ps4k, statystyczny gracz nie ma praktycznie powodu by kupic xone

Opublikowano

Jak to dobrze nie być statystycznym Januszem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.