Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

hoho klasyczny bluber, zagotowal sie kalafior i juz zaczyna wrzutki na starych xDDDD

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

hoho klasyczny bluber, zagotowal sie kalafior i juz zaczyna wrzutki na starych xDDDD

no straszna wrzutka na starych XDD

Opublikowano

Easye już jaka złość, że złożył blache za niemałe pieniażki, a tu nowa PS4 z taką samą wydajnością sie szykuje, 12gb ram i 3,52 Tflops :shieeet:

GTX970 ma 3,5Tflops

http://www.benchmark.pl/aktualnosci/nvidia-geforce-gtx-970-980-zestawienie-dostepnych-kart.html

Jak juz Fanek mi do(pipi)al, to musi byc 1 kwietnia !

xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jakie te klapiszcza są uposledzone, jeszcze skaczą z radości, że ktoś ich dyma. Playstatejszyn cztery i pół xD

Opublikowano

3,52 Tflops> ekosystem xD

Opublikowano

Spodziewam się 500€ na start. Dymania ciąg dalszy.

Ja też. Minimalna kwota za ten sprzęt. 

Opublikowano

Sony i kapiszcza gwoździem do trumny naszej branży. [*]

Opublikowano

ja (pipi)e :D zanim ps4k wyjdzie to będziemy na pc w tej samej cenie upgradowac smoki do lepszych kart. przecież już teraz gtx 970 poci się przy najlepszych tytułach ma tylko 30 fps :D  znowy sony wyda zacofany sprzęt a my na pascalach będziemy jechać w przyszłość

Opublikowano

no sony wyda za 600 euro budzetowa wersje konsolowego 970 (bo to konstrukcja amd czyli do prawdziwego smoka bedzie jej sporo brakowac) w tym czasie masterace bedzie juz odfoliowywac pascale z 12tflopami i sclebound w 8k czyli wszyscy beda zadowoleni

Opublikowano

najlepsze że to do 4k nie starczy nawet na 30 fps ledwo to ps4k udźwignie full hd a i pewnie z powodu ważniejszej grafy w 30 fps

Opublikowano

Nie zapominajcie, że dzieki zamknietej architekturze z takiego GTX970 zamknietego w konsoli, da sie uzyskać wiecej niż w przypadku PC :)

Ale to będzie miazga 3,52Tflop!

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Konsolowe flow az wylewa sie z postow fanka.

Opublikowano

Jakie to Sony jest chu.jowe. Przecież mają obecnie sprzęt na rynku, który dobrze się sprzedaje i spokojnie mógłby obsługiwać gry przez najbliższe 2 - 3 lata zanim byłaby potrzeba wejścia nowej generacji. Zamiast skupić się na grach, to wolą wydać nową konsole i dla niepoznaki, by uśpić czujności swoich klientów nie nazywą go ps5 oraz zadeklarują jednakowe wspieranie obu platform. To sie w mojej konsolowej pale nie mieści.

Jakoś Nintendo nie ma problemu z wydawaniem dobrych gier na najsłabszą konsolę w danej generacji. Jakoś nie muszą się ratować tandetą pokroju podmianki sprzętu, bo ludzie za mało pikseli i klatek animacji widzą na ekranach. No ale do tego potrzeba jeszcze robić jakieś sensowne i dobre gry, a z tym Sony ma największy problem i wątpię, by wydanie mocniejszego sprzętu go rozwiązało. Jeśli już, to tylko pogłębi ten marazm gierek Sony, a konsolę i tak sprzedadzą multiplatformy.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Już wiemy kto pierwszy z językiem na brodzie poleci do sklepu :P

Opublikowano

Ajaakkk!

Opublikowano

Jakoś Nintendo nie ma problemu z wydawaniem dobrych gier na najsłabszą konsolę w danej generacji. Jakoś nie muszą się ratować tandetą pokroju podmianki sprzętu, bo ludzie za mało pikseli i klatek animacji widzą na ekranach.

A New 3DS to pies? :P Taki sam rak, a przerzuty poszły bardzo szybko :D

Opublikowano

Moc odpowiednia GTX970. Czyli tak jak mówiłem, takie powinno było być PS4 od początku. Problem w tym, że mamy już 2016, nie 2013 i jak sony wyda tego swojego raka, to pc-towcy znowu już będą lata świetlne do przodu.

Opublikowano

Witam, chciałem tylko napisać.

Remedy>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Naughty Dod (jak to narkomani pisywali w tym temacie)

Quantum FUCKIN 720p 77% Break xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hahaha, kolejny mocarny microsoft ekclusiw ekosystem, 9h do ogrania na laptopie i do żyda. Boty juz się umówiły kto kupuje egzemplarz ze sklepu, przechodzi w dwa wieczory i wysyła dalej? Wszystkie boty z forum ograją tego crapa w dwa tygodnie i możecie puścić dalej w Polskę.

Teraz kiedy jaranko kolejny eksem do ogrania na laptopie? Jesienią czy może na zimę dopiero xDDD. I tak zostaliście z multiplatformami w 900p i 20fps.

NAWET MI WAS NIE ŻAL KARALUCHY :kaz:

Tymczasem w Królestwie Niebieskim

:fsg:

http://gifyu.com/images/AlienationSPLODE.gif

:banderas:

http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/hwmwrc21esfvuztitkh8.gif

:master:

http://i.imgur.com/A2hLzrZ.gif

A w oczekiwaniu na te killery, SFV, Firewatch, Witness czy Sal and Sanctuary (te dwie ostatnie z taką średnią, że QB musiałby dostać jeszcze kilka 10/10 aby do niej dobić).

JAKA PIĘKNA GENERACJA.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Jakoś Nintendo nie ma problemu z wydawaniem dobrych gier na najsłabszą konsolę w danej generacji. Jakoś nie muszą się ratować tandetą pokroju podmianki sprzętu, bo ludzie za mało pikseli i klatek animacji widzą na ekranach.

A New 3DS to pies?[emoji14]Taki sam rak, a przerzuty poszły bardzo szybko :D

No fakt, ale w przypadku ps4k to chyba pierwsza taka sytuacja na rynku konsol stacjonarnych.

Handheldy mnie mało interesują. :dunno:

Opublikowano

Przy takiej duzej roznicy w gpu watpie zeby sie skonczylo tylko na 900/1080p bo to bedzie poprostu marnotrastwo mocy. Przy 3.5tflopach mozna spokojnie doyebac juz mocno oczoyebne efekty, a nie tylko podpic rozdzialke.

Opublikowano

Witam, chciałem tylko napisać.

Remedy>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Naughty Dod (jak to narkomani pisywali w tym temacie)

Quantum FUCKIN 720p 77% Break xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hahaha, kolejny mocarny microsoft ekclusiw ekosystem, 9h do ogrania na laptopie i do żyda. Boty juz się umówiły kto kupuje egzemplarz ze sklepu, przechodzi w dwa wieczory i wysyła dalej? Wszystkie boty z forum ograją tego crapa w dwa tygodnie i możecie puścić dalej w Polskę.

Teraz kiedy jaranko kolejny eksem do ogrania na laptopie? Jesienią czy może na zimę dopiero xDDD. I tak zostaliście z multiplatformami w 900p i 20fps.

NAWET MI WAS NIE ŻAL KARALUCHY :kaz:

Tymczasem w Królestwie Niebieskim

:fsg:

http://gifyu.com/images/AlienationSPLODE.gif

:banderas:

http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/hwmwrc21esfvuztitkh8.gif

:master:

http://i.imgur.com/A2hLzrZ.gif

A w oczekiwaniu na te killery, SFV, Firewatch, Witness czy Sal and Sanctuary (te dwie ostatnie z taką średnią, że QB musiałby dostać jeszcze kilka 10/10 aby do niej dobić).

JAKA PIĘKNA GENERACJA.

Nie zmieniaj tematu klapie

a poza tym do ogrania na laptopie to są te gówna, które wymieniłes, lol, firewatch, to to nawet na youtubie nie jest warte "ogrania"

Edytowane przez gekon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.