Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

(pipi)isz koleś. Podaj choć jeden normalny powód dlaczego Lara bije na głowę najlepsze trzy gry na PS3

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 993,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

najlepsze trzy gry na PS3

xD chyba ktoś tu ps3 nie miał.

Opublikowano

Skoro Lara jest lepsza od Uncharted to czemu jej ocena na MC jest gorsza nawet od crapowatej jedynki?

Opublikowano

Pawcio, PS3 miałem, ale ogrywałem wszystko na szybko, tak wiem że nie ogralem potencjalnych hitów ale co ja poradzę, wtedy jakoś wychodził dl na którego miałem parcie więc sprzedałem i kupiłem ps4

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

Pawcio, PS3 miałem, ale ogrywałem wszystko na szybko, tak wiem że nie ogralem potencjalnych hitów ale co ja poradzę, wtedy jakoś wychodził dl na którego miałem parcie więc sprzedałem i kupiłem ps4

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Co to dl? dying light? Kupić konsole dla dying light? xDD

Opublikowano

Skoro można kupować xboxa dla tych crapow co tam są to można też kupić konsole dla dl,chyba nawet mniejszy wstyd będzie :)

Opublikowano

Skoro można kupować xboxa dla tych crapow co tam są to można też kupić konsole dla dl,chyba nawet mniejszy wstyd będzie :)

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

nexus 4 xD

polifoniczne dzwonki już tam masz? a może true tone?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

KUPIC PS3 DLA MULTIPLATFORMY JA PERDOLE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Sprzedaż tygodniowa do 26 marca:

bVKG6tk.jpg?1

Xboxów sprzedało sie tylko 93k pomimo dużej premiery Quantum Break, gry na którą wszyscy czekali, pierwszy duuży ex w 2016. Jeszcze w tamtym roku bywały miesiące, że Xbox sprzedawał sie lepiej w USA, przeważnie miał strate 50-100k do PS4, a tu ponad 3 razy mniej.

Ładnie zatrzymali sprzedaż z integracją Win10, nawet jeśli wyszło to z góry MS, Spencer jako szef działu osoba podejmująca decyzje, jak mógł zgodzić sie na coś takiego.
Pieknie zaorali konsole, niedługo nawet nie starczy kasy na polonizację napisów, a wy sie jeszcze cieszycie z tej integracji zielone szambo  :shieeet:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Nom fanek zwłaszcza że QB ma premierę w nadchodzący wtorek.

Opublikowano

Mimo bycia klapem, to niestety prawda jest taka ze Uncharted to (pipi)owa seria. Na zmiane scenki i rozwalanie fal wrogow wyskakujacych z du.py. Tyle zapamietalem z tej gry. Tomb Raider mial chociaz grobowce i minimalnie trzeba ruszyc glowa. Uncharted to strzelanka, z (pipi)owym strzelaniem ktore nie daje satysfakcji. Jedynke zmeczylem, dwojke tez bo podobno mialo byc lepiej, na trojke juz nie mialem sily. Czworce moze dam szanse bo widze ze troche gameplay ulegl zmianie, ale na premiere to tego nie wezme.

Opublikowano

Nom fanek zwłaszcza że QB ma premierę w nadchodzący wtorek.

No to w nastepnym tygodniu sprzeda sie pół miliona Xboxów!

Opublikowano

82 sztuki w kkw, pewnie wszystkie kupili devi z platinium bo im sie loniaki topia podczas zbijania rozdzielczosci w scalebound by gra jako tako chodzila na tym sprzecie xDDD

Opublikowano

Sprzedaż tygodniowa do 26 marca:

bVKG6tk.jpg?1

Xboxów sprzedało sie tylko 93k pomimo dużej premiery Quantum Break, gry na którą wszyscy czekali, pierwszy duuży ex w 2016. Jeszcze w tamtym roku bywały miesiące, że Xbox sprzedawał sie lepiej w USA, przeważnie miał strate 50-100k do PS4, a tu ponad 3 razy mniej.

Ładnie zatrzymali sprzedaż z integracją Win10, nawet jeśli wyszło to z góry MS, Spencer jako szef działu osoba podejmująca decyzje, jak mógł zgodzić sie na coś takiego.

Pieknie zaorali konsole, niedługo nawet nie starczy kasy na polonizację napisów, a wy sie jeszcze cieszycie z tej integracji zielone szambo  :shieeet:

to pokazuje znaczenie marki xbox dzisiaj, miał być ekosystem a wyszło gó.wno   :shieeet:

Mimo bycia klapem, to niestety prawda jest taka ze Uncharted to (pipi)owa seria. Na zmiane scenki i rozwalanie fal wrogow wyskakujacych z du.py. Tyle zapamietalem z tej gry. Tomb Raider mial chociaz grobowce i minimalnie trzeba ruszyc glowa. Uncharted to strzelanka, z (pipi)owym strzelaniem ktore nie daje satysfakcji. Jedynke zmeczylem, dwojke tez bo podobno mialo byc lepiej, na trojke juz nie mialem sily. Czworce moze dam szanse bo widze ze troche gameplay ulegl zmianie, ale na premiere to tego nie wezme.

W każdej następnej części jest mniej strzelania na rzecz właśnie zagadek.Swoją drogą ciekawe czy u4 utrzyma tą tendencję.

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

No zwłaszcza w u3 jest najmniej strzelania xdddd

Opublikowano

No zwłaszcza w u3 jest najmniej strzelania xdddd

Najwięcej w u2

Opublikowano

Pamietam jak uruchomiłem U3 i była walka w pubie, musiałem pójść sie wyrzygać takie to było brzydkie + system walki w którym w ogóle nie czuć ciosów i wygladało to tak jakby sie ręcznikami okładali xD

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Przy QB moze wytrzymasz, w koncu musieli nakrecic caly serial, bo gra bylaby krotrza niz walka w pubie xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

W QB przynajmniej czuć jak kula wali w głowę :banderas:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dziwki na rozluznienie, płace 10 tysięcy orenów!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.