Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 995,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No super, 90 procent framerate'u z Wii U i gorsza grafa. I tylko jedna gra dostępna. MEGA. 

Opublikowano

isis, nie wiem co ci gorzej wychodzi, bycie klapem czy blacharzem. 

Na grupie fejsowej ktoś zapytał Jakie są wg nich najlepsze gry na PS4 do tej pory. Odpowiedzi były, eee, "odważne".

g0mF6Dh.jpg

Opublikowano

Przynajmniej pecetowcy będą mogli pograć w gierki z ocenami 90+ na metacritic :)

Opublikowano

DOUBLE KILL

MULTI KILL

ULTRA KILL

M-M-M-M-M-MONSTER KILL

zaorane :kaz: 

Opublikowano

Sam Druckman powiedział, że to będzie najdłuższe u4 więc można się spodziewać gdzieś 12h gry. 

Opublikowano

ND już raz coś mi obiecywało, drugi raz się nie dam nabrać. :dafuq:

@nobody

Kiedyś brałem tę stronę jako jakiś wyznacznik, ale od kiedy kilka gier skończyłem prawie dwa razy szybciej grając normalnie to jak już coś tam patrzę to zawsze odliczam sobie 2-3h i wtedy wychodzi mniej-więcej czas przejścia gry. 

Opublikowano

Najdluzszy singiel w serri uncharted, a potem nieskonczona ilosc godzin czolgania sie do totemu :fsg:

Opublikowano

Aha czyli że stema już dobrze ale ze sklepu ms już nie xddd

Ekosystem kurtyzany. To są gry MS i będą sobie je dawać gdzie im się podoba, a że nie ściąganie bo "nie podoba mi się polityka" to już wasza strata. Przecież w całej unifikacji nie chodzi o wrzucanie gierek gdziekolwiek na PC ale właśnie stworzenie i rozwijanie uniwersalnego MS Store który działa na wszystkich Windows Device.

Tylko ze oni jak zwykle robia co innego niz mowia. Na sklepiku cmentarzysko, bo wiekszosc exow wydali na stema, nawet nadchodzace Ori ma wyjsc wszedzie poza MS Storem. Do tego firma, ktora specjalizuje sie w oprogramowaniu przenosi nas swoim sklepem mocno do przeszlosci - nic tutaj ustawic sie nie da, pare gierek na krzyz, w tym promowane glownie darmowki z komorek, a juz najsmieszniejsze jest to, ze trabia o tej unifikacj i ich nowym pomysle od miesiecy, a takiego QB do dzisiaj nie ma xD

isis, nie wiem co ci gorzej wychodzi, bycie klapem czy blacharzem.

no ale taka prawda Figaro - to samo bylo z Wii.

Jak juz udalo im sie ogarnac emulator i odpalili na nim najpopularniejsza gre, to pozostale tytuly to tylko kwestia czasu.

Opublikowano

Wersja PC kuantum fakin brejk, nie ma opcji wyjścia z gry z menu, wygląda niewiele lepiej niż wersja na bąka i działa w niestabilnych 30 klatkach na 980GTX

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

SMOKI NA KOLANACH   :daddy:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Całe szczęście że gra to crap bo by wstyd był :obama:

Opublikowano

Jaki byl podjar gra a teraz

Boty: NIE EX, NIE OBWINIAJCIE NAS O 7/10 NIECH BLACHA OGRA.

Blacha: TNIE SIE NA SMOKACH, NIECH BOTY OGRAJA W 720P.

:pawel:

Ravenku ale DR3 robil i wydal Capcom, Ryse robilo Crytek ,a wydalo Silver cos tam bo sie obrazili na MS ze chcialo im kupic IP, a Ori czy Maxa wydali jeszcze przed pelna wizja unifikacji.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ale pieknie Ms zabija xboxa, nie ma juz powodow do kupna konsoli, podlaczenia do TV kablem, wygodnie siasc na kanapie z padem w lapie, wlozyc plyte i grac, przesc QB w 6h i szybko poleciec do CEXa zeby gra nie wyszla drozej niz bilet do kina i juz skladamy preordera na Dooma 4 aby ograc multi na najlepszym padzie i usludze online generacji ze znajomymi z jednej friendlisty .

Przeciez wystarczy kupic blache za 4x wiecej, sprawdzic czy mamy aktualna wersje MS stora, jak nie mamy to szybki reinstal systemu, przeciez w dzisiejszych czasach to nie problem, kazdy z nas zostal wychowany na PC. sklepik juz dziala to szybki login na ukraine czy indie. Gry jeszcze nie ma? To nic, wchodzimy na recenzje, screeny, do okla po omacku wreszcie dochodzimy gdzie zla korporacja ukryla swoj najnowszy tytul tylko po to zeby zobaczyc ze opcje zakupu z ukrainy juz zablokowane :pawel: Ale hajp jest, smok jest to 260zl mlody kawalerze za wersje cyfrowa ktora nie odsprzedamy nigdy, 1080p juz niedaleko, ultra juz puka do mych drzwi, a tu zonk i optymilizacja zyebana, smoki na kolanach z pelnymi ustami xddd No ale nie poddawajmy sie, szybko na forumek ostrzec braci blachy zeby gry nie kupywali albo czekali na wersje stemowa i przeceny za 5 dolcow czyli notabene po co wam te smoki jak gry AAA na premiere nie ogranie bo zyebana, a wasze indyki chodza na androidzie  :reggie: Ale ze online za darmo to mozna odpalic CSa albo innego LoLa, ewentualnie The Division albo Battelfronta tylko cholera jaki mialem login i haslo do apkki origin czy uplaya :reggie:

Gardze tak mocno tym blacharskim szambem.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Wersja PC kuantum fakin brejk, nie ma opcji wyjścia z gry z menu, wygląda niewiele lepiej niż wersja na bąka i działa w niestabilnych 30 klatkach na 980GTX

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A jak przestawisz rozdzielczość na 720p i 4MSAA? xD
Opublikowano

Nie po to kupowałem smoka żeby go karmić guwnem pokroju qb

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.