Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Persona 5 to ta gra co miała wyjść 2lata temu na PS3? Last Guardian chyba też na ps3, ile 7lat temu?

Horizon wyjzie na PS5 w takim wypadku.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 996,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Horizon jeszcze Sony przeniesie kilka razy, zrobili trailer żeby klapy miały dodatkowy argument co roku. Serio jaką trzeba być amebą, żeby się ciągle nabierać.

Wyjdzie w tym roku, aż Święta Trójca Chorągiewki aka Isis, Maciogatki i Soul z kurzem wychodzącym z tyłka polecą po PS4K :xboss:

Soul jak będzie chciał to sobie pójdzie i kupi bo go stać nie muszę się prosić mamy, treściowej, dziewczyny, że by mi kupiła konsolę do gier.

W sercu tylko XBOX, ale jestem graczem i gram we wszystko na wszystkim i na co tylko mam ochotę nie ograniczam się w przeciwieństwie do Ciebie nie siedzę na gafie i nie walę gruchy pod gify...ja siedzę w domu na kanapie odpalam wybrany tytuł na wybranej konsoli i podziwiam je na żywo na mojej kochanej plazmie Panasa czaisz typie ? Także gleba bo tam twoje miejsce, kupisz sobie jakiegoś nextgena to może zacznie ktoś te Twoje bzdety przyjmować do wiadomość, bo ogólnie teraz Cie tu nie ma nie istniejesz., youtube i gaf się nie liczy przykro mi bardzo.

Opublikowano

Czy figaro jest już zbanowany za wyzywanie ludzi od śmieci? Pozdrawiam.

Opublikowano

psycha figaro taka mocna xDDD

wyrzucic tego stulejarza raz na zawsze

Opublikowano

Nie używaj gimbusiarskich określeń bo to brzydko. Jeszcze jakiś czas temu był lubiany, to co to się teraz dzieje.

Edytowane przez Tankietka

Opublikowano

czy jest chociaż jedna osoba która szanuje tego stulejarza?

Raczej nie i aż dziwię się co ta jego panna w nim widzi.

Siedzi takie małe zgarbione coś i śmieje się do komputera, zero pożytku z niego, a ta mu jeszcze konsole kupuje. :facepalmz:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Nie używaj gimbusiarskich określeń bo to brzydko. Jeszcze jakiś czas temu był lubiany, to co to się teraz dzieje.

Ten jakis czas temu był tak bardzo dawno, że taki świeżak jak Ty nie ma prawa o tym wiedzieć. Niech ktoś wyj.ebie tego altera.

Opublikowano

Przecież wiadomo że tankietka to alter nie nie wiadomo kogo... Also, figaro, póki nie odzyskał dostępu do cw był w porządku chłopakiem, potem jad sony go przesiakl :-(

Opublikowano

Ja na poczatku myliłem go ciągle z Rayosem xD

Edytowane przez Starh

Opublikowano
:whyyy: podobna zelda w awatarze i już mylić? :/
Opublikowano

No to nie było miłe Starh. Powinieneś przeprosić.

Opublikowano

:whyyy: podobna zelda w awatarze i już mylić? :/

Cóż poradzić mogłem :/ Nawet posty podobne pisaliście w dziale Nintendo, wiec tym bardziej was myliłem ze sobą. Dopiero później zauważyłem, ze Rayos to ten normalny, a fiagro to zydek niewspierający branży - człowiek gift, ale raczej afirmujący tego słowa znaczeniu.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Niedaleko pada Rayos od Fujaro.

Opublikowano

Ten jakis czas temu był tak bardzo dawno, że taki świeżak jak Ty nie ma prawa o tym wiedzieć. Niech ktoś wyj.ebie tego altera.

To, że ktoś się rejestruje miesiąc temu i wbija od razu do cw to kompletnie normalne zachowanie. 

:yao: 

BAN

Opublikowano

user score na mc

the witness - 6.7

firewatch - 7.0

street fighter v (XD) - 3.2

quantum fucking break - 7.6

bo liczy sie opinia graczy a nie zepsutych przepłaconych growych pismaków przekupionych ipadami

Opublikowano

To, że ktoś się rejestruje miesiąc temu i wbija od razu do cw to kompletnie normalne zachowanie.

:yao:

BAN

Jeżeli lubi ruchać roboty, to normalne.
Opublikowano

user score na mc

the witness - 6.7

firewatch - 7.0

bo liczy sie opinia graczy a nie zepsutych przepłaconych growych pismaków przekupionych ipadami

no super

kłócenie się o to kogo gunwo mniej śmierdzi

nawet mi was nie żal konsolorze

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

user score na mc

the witness - 6.7

firewatch - 7.0

SV5 ma 0,2 za każdego zawodnika  :teehee:

Opublikowano

Also, figaro, póki nie odzyskał dostępu do cw był w porządku chłopakiem, potem jad sony go przesiakl :-(

To może znowu będzie; jest nadzieja.

Opublikowano

ehhh bedzie mi go brakowało

xD nie.

Opublikowano

Po 4h z QB mam beke z tych ocen. Botki dostaly swietnego szpila.

Opublikowano

Kyo ma duże szanse na zostanie adminem roku i zrzucenie Colina z tronu. :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.