Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano
e0d9161827f170ebb91df5f5f3caf62b.jpg

Edytowane przez Hum

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 985,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Klapki jak bronią kapiszonów 3.1, bo jakiś no name wystawił im zbyt niską ocenę, co doprowadziło do obniżenia średniej o jeden punkt na MC. :dynia:

Normalnie aż strach się bać powiedzieć cokolwiek złego w kierunku drugiej gry dla której można w ogóle rozważać zniżanie się do poziomu pospolitego janusza i brać do ręki ten pad z rumuńskiego plastiku.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

A inaczej swego czasu było w temacie Quantum Break?

Opublikowano

Z jakiego powodu na console wars zostalo nalozone haslo?

sprawdzamy świadectwo wiary naczelnych klapów, prawilni czy fałszywi.

póki mendrkowi i yetiemu to przez klawiaturę nie przejdzie to każdy wygrywa bez względu na obóz

Opublikowano

a to o to chodziło w tym eksperymencie, całkiem fajne

Opublikowano

a to o to chodziło w tym eksperymencie, całkiem fajne

No, całkiem fajne, od razu widac ze to poziom colina i jego 12 lat.

Klapki jak bronią kapiszonów 3.1, bo jakiś no name wystawił im zbyt niską ocenę, co doprowadziło do obniżenia średniej o jeden punkt na MC. :dynia:

Normalnie aż strach się bać powiedzieć cokolwiek złego w kierunku drugiej gry dla której można w ogóle rozważać zniżanie się do poziomu pospolitego janusza i brać do ręki ten pad z rumuńskiego plastiku.

Recenzje są kopią tego co się działo przy premierze Alan Wake. Czyli albo ktoś pokochał, albo stwierdził, że jest "tylko" ok. Więc przeczuwam kolejny klasyk od Remedy  :obama: Średnią natomiast psują dwie czwórki od Time i GB. Na Gameranking jest liczona tylko jedna czwórka i QB tam ma średnią 80%. 

:banderas:

Zapodaj sobie może jakiegoś czopa w du.pę na ten palący ból odbytu.

Opublikowano

xm nie bądz klapem ;/

Opublikowano

całkiem fajny ten żart z hasłem, nie mogę przestać się śmiać

Opublikowano

powiedz to sobie na głos: cw bez mendrka

jak mozna tego nie docenic??

Opublikowano

yeti to az musi parowac jak buu w dragonbolu z wqrwienia, nawet w temacie u4 zaczyna lekkie cw uprawiac zeby spuscic cisnienie xD

Opublikowano

Co tam Mendrek, brak postów Yetiego to błogosławieństwo i stan lepszy niż życie.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Co za trolle z media expert. 

Sklep jest czynny do 19, a o 18:58 wysłali mi smsa i email, że Doom do odebrania w salonie. :/ No trzeba jutro z rana się przejść, a tak chciałem dzisiaj pograć. Nawet byłem w RTV EURO AGD oraz Empiku. Nic nie było, ale w RTV dowieźli U4, bo jak ostatnio byłem to stand był pusty. :obama: 

Opublikowano

Co się dziwisz, na pewno klap. 

Opublikowano

Dobra...pośmialiśmy się, było superancko, ale moze w koncu zdjelibyscie to popizgane haslo z tego wątku?

Opublikowano

Yh1JNbJ.jpg

To którego tam szczypały tablety MS w quantum?

Opublikowano

To którego tam szczypały tablety MS w quantum?

Najlepsze jest to ze jak dostajesz SMSa i wchodzisz w tryb photo mode, to spokojnie mozesz go na ekranie telefonu przeczytac jak odpowiednio kamere ustawisz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.