Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Wchodzi człowiek po kilku tygodniach nieobecności do CW i o czym rozmawiają forumowicze? O grafie, osiągach, 4k. Ja pyierdole ludzie xD pograjcie czasem w konsolowe gry i odpocznijcie od forume bo niektórym się już mózg lasuje konkretnie.

Gram sobie teraz w Magna Carta 2 z przerwami na Warriors Orochi 3 Ultimate. Na grafę nie patrzę, bawię się świetnie, a Wy co? Digital Foundry i tasowanko do cyferek? Psyyyyyyyyyyy.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Grac w gry XDDDDDDDDDDDDD CO TYP

Opublikowano

Wrzuciłem te tytuły do google grafika bo żadne normalny gracz nie zna takich chinskich guwien i stwierdzam, że to nie jest nawet grafika. Sorry no bonus.

Opublikowano

Wchodzi człowiek po kilku tygodniach nieobecności do WC i o czym rozmawiają forumowicze? O grafie, osiągach, 4k. Ja pyierdole ludzie xD pograjcie czasem w konsolowe gry i odpocznijcie od forume bo niektórym się już mózg lasuje konkretnie.

Gram sobie teraz w Magna Carta 2 z przerwami na Warriors Orochi 3 Ultimate. Na grafę nie patrzę, bawię się świetnie, a Wy co? Digital Foundry i tasowanko do cyferek? Psyyyyyyyyyyy.

xetc-uc-drakesring-ring-flat.jpg.pagespe

Jedyna "MAGNA" jaką jesteś w stanie zajarać użytkowników tego forum, sorry

Opublikowano

No niestety, na playstajszyn to tylko symulatory podrywania uczennic i bieganie za smokami z mieczem większym niż dwie postacie na raz

Opublikowano

macio znalazł sobie oddane grono na ppe. Szukał słuchaczy jego mądrości w społeczności xboxa, potem pc'ta ale w końcu znalazł swój target wiekowy i  IQ :)  Grunt że ps4 ma swoje a nie pożyczone  .  Czekamy na kanał na youtube albo bloga z częstymi aktualizacjami !

Niebieskie gadki w drodze  :mendrek:

ficuś oj jak boli chłopaczka z prowincji że inne osoby jadą po symulatorze chodzenia unch3.1 z user score 78%  xD

shadow of best crap

homefront crap

Dobrze że DOOM daję radę   :daddy:

Opublikowano

ficuś oj jak boli chłopaczka z prowincji że inne osoby jadą po symulatorze chodzenia unch3.1 z user score 78%  xD

Co wy macie z tym user score czy w ogóle całym tym gównianym MC? Ktoś w ogóle sugeruje się takimi ocenami z tej strony? To wasza wyrocznia? Jak nie jest na zielono to grę omijacie? Serio? :D

Opublikowano

Co wy macie z tym user score czy w ogóle całym tym gównianym MC? Ktoś w ogóle sugeruje się takimi ocenami z tej strony? To wasza wyrocznia? Jak nie jest na zielono to grę omijacie? Serio? :D

Tylko na potrzeby c.w

Opublikowano

Jeszcze jak. 

Opublikowano

Ależ (pipi)nia ostatnio w CW :<

Opublikowano

Widocznie xbox przegrał wojnę :dog:

Opublikowano

Zdejmijcie te hasło na co to w ogóle, codziennie trzeba wpisywać po zalogowaniu sie

Opublikowano

Tak bo inaczej kończy się tak, że ktoś gra w gry pokroju Need for Speeda i mówi, że dobre bo wydał 200zł xD

Opublikowano

No nie wiem jak wpisałem raz i mam xD

takie rzeczy tylko fanek

Wczoraj wybiło mi równo 14 lat na forum i w nagrodę jestem użytkownikiem xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

fanek to przechodził uncharted 4 przez 30h więc nie ma co sie dziwic xD (ciekawe co on tam tyle czasu robil bił niemca po kasku do photo mode twarzy drejka?)

Opublikowano

30h grać w U4? Jak? 
Na wymagającym zajęło mi to ~15h, a biegałem jak głupi po tych lokacjach szukając skarbów i podziwiałem widoczki robiąc 4GB screenów. 

Opublikowano

fanek strzelał 6h w skarpe i liczył kamienie

Opublikowano

Pewnie szukał gameplayu.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Macio na miazdzacym powtarzałem kilka razy tą samą scene walki, gdy po zmianie na wysoki przechodziłem to od razu, różnica jest ogromna w poziomie trudności.

Troche też czasu strzelałem w skarpe i liczyłem kamienie

Opublikowano

30h grać w U4? Jak? 

Na wymagającym zajęło mi to ~15h, a biegałem jak głupi po tych lokacjach szukając skarbów i podziwiałem widoczki robiąc 4GB screenów. 

Płakał ze szczęścia i nic nie widział

Opublikowano

Po raz pierwszy w życiu popieram klapa tj Fanka. Zdejmijcie to idiotyczne hasło. Mówiąc idiotyczne nie mam na myśli li tylko jego treści, a w ogóle. Kto to widział blokować użytkownikom drogę do treści? Do czasu zdjęcia tegoż nie będę tu zaglądał nie mówiąc już o zwyczajowym trollowaniu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.