Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Rimejk z ps2, skorka na dead nation z ps3 i totemy, plejstejszyn nigdy nie mialo sie tak dobrze :banderas:

To samo chciałbym napisać o x-taczere, ale niestety, zielone szambo, bieda i malaria.

3HWHqGH.jpg

No ale może w październiku wyjdą Girsy 3 HD i będzie to 85% na metacritic :yao:

widze ze cena uncharted 4 spada równie szybko, co średnia ocen Shadow of the Beast xd

Ceny na xboxa nie spadają, bo do tego potrzebne są gry.

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

trafiacie wy w ogóle w mancubusa na tym gównie wy karakany niebieskie? xd

+ romazane gówno na szambie4 bez gier   ;)

maxresdefault.jpg

Gdzie wysłać SMSa o treści pomagam dla niebieskich zwierząt? Jakąś paszę wam rozsypią  w korycie biedaki   :)

Opublikowano

Trzeba bylo byc typowym klapem Sony by kupic trojnoga na premiere bez gier, ale jakim to teraz trzeba byc klapiszonem MS by nie kupic owego trojnoga dla gier.

Klapki polecicie w koncu po tego trojnoga czy tylko dla beki i nerwowej sra.czki na tym WC bedziecie siedziec zamiast grac?

Ja swojego trojnoga dopiero zakupilem po premierze W3 i z Bloodbornem by nie bylo.

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

widze ze cena uncharted 4 spada równie szybko, co średnia ocen Shadow of the Beast xd

Miał być mesjasz a mamy 78% user score, grę która opanowała pchli targ i całe stado sonybociarni która siedzi w CW 24h mając po 2,5 roku wysyp dwóch gier  :dynia:

Opublikowano

Trzeba bylo byc typowym klapem Sony by kupic trojnoga na premiere bez gier, ale jakim to teraz trzeba byc klapiszonem MS by nie kupic owego trojnoga dla gier.

:hi:

Opublikowano

Klapki polecicie w koncu po tego trojnoga czy tylko dla beki i nerwowej sra.czki na tym WC bedziecie siedziec zamiast grac?

Ja swojego trojnoga dopiero zakupilem po premierze W3 i z Bloodbornem by nie bylo.

Kupić wyjącego rzęcha z rumuńskiego plastiku wyposażonego w przewodowego pada z gałkami ze stomilowskimi gumami dla dosłownie 2 (słownie:dwóch) gier? Prowo czy...? :kaz:

Opublikowano

driveclub, ratchet, uncharted4, bloodborne, z cyfrakow resogun lub alienation, cos boty liczyc do dwoch nawet nie potraficie

Opublikowano

czezare ostatnio pytal czy nioh wyjdzie na xboxa wiec jeszcze cos tam dojdzie

Opublikowano

@Ficuś

Patrzę na te tytuły i nadal widzę tylko dwie gry warte uwagi.

Trzeba być klapem, by widzieć ich więcej.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

jakie dwie?

Opublikowano

Wiadome dwie.

Przecież nie gierka z ps2 i jeżdżenie w kółko bez możliwości cofania :gayos:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

1.Mod Do Dark Souls

2.Czołganko do Selfitotema 4

Opublikowano

nie wiem jakie dwie, wszystkie jakie wymienilem sa najlepsze w swojej kategorii 

Opublikowano

I mówisz tak po zażyciu porannych medykamentów?

Opublikowano

alienation, resogun - najlepsze strzelanki arcade, nikt nie robi aktualnie lepszych niz gierki od housemarque

uncharted4 - najladniejsza gra generacji, najlepszy aktualnie przedstawiciel nazwijmy to corridor shooter

ratchet - najlepszy platformer 3d jaki mozna ograc na ps4/xone

driveclub - boty zawsze beda mialy beke ze sredniej ale juz nikt nie poradzi ze sony to debile i wypuscili tak pocieta gre, po patchach to mesjasz i potwierdza to kazdy ktory zagra, nawet przepelniony nienawiscia do sony jak kiedys ragus czy kermit

bloodborne - wiadomo

Opublikowano

No i ja nadal widzę dwie gry...

Resztę skomentuje krótkim: :dynia:

Opublikowano

no to i tak 2 do zera, ZERA, ZERA

Opublikowano

vladimir-putin-laughing.gif

jednoplatformowiec jaki ma humorek od rana

Opublikowano

alienation, resogun - najlepsze strzelanki arcade, nikt nie robi aktualnie lepszych niz gierki od housemarque

uncharted4 - najladniejsza gra generacji, najlepszy aktualnie przedstawiciel nazwijmy to corridor shooter

driveclub - boty zawsze beda mialy beke ze sredniej ale juz nikt nie poradzi ze sony to debile i wypuscili tak pocieta gre, po patchach to mesjasz i potwierdza to kazdy ktory zagra, nawet przepelniony nienawiscia do sony jak kiedys ragus czy kermit

bloodborne - wiadomo

ratchet platformerem :rotfl: 

alienation, w którego nie grałeś

bloodborne, w którym masz 10 trofików a ostatnio grałeś w październiku i którego nie skończyłeś

Wiarygodność równa 0. 

Opublikowano

najlepsze jest motyw:

po czym ficuś wypisuje ratcheta i nagle przypomina sobie że istnieją inne konsole oprócz plejstejszyn więc tworzy kategorie 

zayebista kategoria xD

Opublikowano

2016

Grać w platformera 3D

Sprzed 15 lat

XDDD

Opublikowano

a ile ty asax lub hum ograliscie z tej listy skoro jestescie tak obiektywni?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.