Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Kiedys te porownania, gdy ps3 bylo jeszcze niepelnosprawne, te porownania mialy jakis sens

Ale od dluzszego czasu, nie widze w zasadzie zadnych roznic w porownaniach miedzy wersjami ;(

No są marginalne - słowem i tak każdy będzie zadowolony niezależnie jaką wersje kupi (wliczając PC o ile ją naprawią...)

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 985,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Co do sandboxów to strasznie sie dziwie, ze co poniektórzy jaraja sie Falloutem 4. Jak czytam te podniety to mi ziemniaki w piwnicy gnija, a i drobne w portfelu przestaja sie zgadzac.Czy ci ludzie naprawde wierza, ze nieudacznicy z Bethesdy sa w stanie zrobic dobra gre, zwlaszcza po tym co pokazali w W3 Redzi? :yao:  Jedna czwarta questow bedzie z cala niepewnoscia miala charakter DHL-o UPS-owo Fedexowy, czyli zadania w stylu zabij 5 radioaktywnych piesków i wróć po kostkę cukru :facepalmz:

Opublikowano

No niezła padaka z tego batmana, nie wiedzialem ze mozna zrobic gorzej niz ubi.

Wyrecze YETIego.

Tytany za 5k na kolanach z pełnymi ustami :dynia:

Opublikowano

Nie ma to jak porównywać Batmana na filmiku 60fps podczas gdy żadna wersja nie osiąga takiej ilości klatek :kaz:

Opublikowano

Nie ma to jak porównywać Batmana na filmiku 60fps podczas gdy żadna wersja nie osiąga takiej ilości klatek :kaz:

eXpert miałby inne zdanie ;)

Opublikowano

A wygląda na to, że usterek nie brakuje - także na sprzęcie Nvidii. Po pierwsze, gracze donoszą, że animacja domyślnie zablokowana jest na PC do 30 klatek na sekundę, a limit zdjąć można tylko poprzez modyfikację plików konfiguracyjnych.

Liczne skargi użytkowników Steama i forum NeoGAF mówi o niskiej wydajności, spadkach znacznie poniżej poziomu 30 FPS, nagłym wychodzeniu do Windowsa, sporych problemach z samą instalacją z płyt i mało rozbudowanych opcjach graficznych w menu.

Znaleźć też można raporty o... zatrzymywaniu się gry (spadkach do 0 FPS) i niskiej płynności nawet na kartach pokroju Titan X i GTX 980 Ti.

Tymczasem w Królestwie Niebieskim:

ybxO4Dc.png

Opublikowano

Ale patch,ale master race...  :frog:

:daddy:  :kaz:

Opublikowano

Ale to smutna prawda przecież jest :(!

Opublikowano

Ale to smutna prawda przecież jest :(!

Smutna owszem, ze takie rzeczy sie w 2015 roku dzieja. Powinni wszystkich na zbity pysk za drzwi wywalic i nic nie zaplacic za takie partactwo. Mnie osobiscie Batman za duzo nie interesuje, a nawet jesli mialbym parcie to bym poprostu ogral na PS4, ale szkoda mi w sumie ludzi ktorzy kochaja uniwersum Batmana a maja np tylko PC do grania, zostali mocno wydymani.

Zapewne gdyby to byla gra na ktora bym czekal z wywieszonym jezorem i pojawila sie w takim stanie to sam bym pewnie dostal szoku termicznego...kto wie, moze Tales of Zestiria na ktora mocno czekam na PC bedzie kiepskim niegrywalnym portem i wtedy ja tez zostane wydymany :)

Opublikowano

Co do sandboxów to strasznie sie dziwie, ze co poniektórzy jaraja sie Falloutem 4. Jak czytam te podniety to mi ziemniaki w piwnicy gnija, a i drobne w portfelu przestaja sie zgadzac.Czy ci ludzie naprawde wierza, ze nieudacznicy z Bethesdy sa w stanie zrobic dobra gre, zwlaszcza po tym co pokazali w W3 Redzi? :yao:  Jedna czwarta questow bedzie z cala niepewnoscia miala charakter DHL-o UPS-owo Fedexowy, czyli zadania w stylu zabij 5 radioaktywnych piesków i wróć po kostkę cukru :facepalmz:

Po F3 można było dostać raka, no ale GOTY SUPER GRA!!!111

Do dziś współczuję sobie tego jak dałem się zwieść Bethesdzie i nabrać się na Obliviona i F3

Opublikowano

nigdy nie mogłem się przemóc do tego drewna F3 (i to na tle takich soulsów jest autentyczne drewno, przez które patrzenie na postac w tpp kaleczy oczy), ale ci, którzy się przemogli chwalili F3 właśnie za odkrywanie lore i questy poboczne, które w miarę zagłębiania w dodatkowe miejsca pozwalały na odkrywanie wielu smaczków. do tego podejścia poszli po latach m.in. twórcy Arkham Asylum, Deus, Dishonored, TLOU, RDR i przede wszystkim Soulsy.

Opublikowano

żelbetonowe z podwójnym zbrojeniem 30fps w Batmanie na PS4  :obama:

Opublikowano

Moje WiiU co kilkadziesiąt godzin pozwala mi poczuć to co plejstejszynowcy czują co 6h.

11c9u8m.jpg

pastgena :Coolface: 

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ładny zadbany pad.

Widac ze rzadko uzywany :Coolface:

Opublikowano

symetryczne gałki xD beka z plejstejszyn xDDDDDDDD

oh wait  :dog:

Opublikowano

moze Tales of Zestiria na ktora mocno czekam na PC bedzie kiepskim niegrywalnym portem i wtedy ja tez zostane wydymany :)

Wystarczy że zrobią port 1:1 :D

Opublikowano

ybxO4Dc.png

:dynia:

Nobody +1

Opublikowano

dat paint skills :obama:

Opublikowano

mate 5 znalazł to kiedyś w google i użył w pm. 

<spokojnie można się rozejść>

ale może bansai pokusi się na wersję z :fsg: 

Opublikowano

Niczym TLG i Driveclub PS+ Edizione  wstaje z popiołów :dynia:

Bez%20nazwy-3(1).jpg

:kaz:

:dafuq:

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Świat nie jest gotowy na plusowego DC.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Nvidia niczym dobry "ojczym" kocha swe dzieci  :yao:

nmrzEa5.jpg

Edytowane przez Starh

Opublikowano

tam jest tyle postproccesingu dziwnego, ze nawet na ps4 w 1080p nie wyglada ten obraz jak super zyleta jak mam byc szczery, do tego nie bylbym taki pewien ze na 100% na xone jest 900p, jeszcze zaden portal o tym oficjalnie nie pisal

AlNets to pewniak, a Digital Foundry pewnie przeklei cyferki z B3D.

Widzę dobra beka dzisiaj z blacharzy, a ja mam coś dla dona i reszty botów:

WKLEJCIE TO SOBIE W SŁOWNIKU OBOK HASŁA "REMAKE" :daddy:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.