Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

jezu az lezka sie w oku kreci na ten filmik z amigi, najlepsze czasy mojego grania choc zaczynalem od c64, nawet psx tak dobrze nie wspominam

jeszcze nikomu wtedy nie przeszkadzalo, ze przy fatality w mk2 trzeba zmieniac dyskietki, tura komputera w xcom potrafila trwac bita godzine, a niektore point&click jak beyond steel sky miescily sie na 16dyskietkach i wymagaly ich zmiany co chwile

botkom gratuluje konca roku - alez dostaniecie argumenty do CW w postaci dobrych exow, do mnie koncowka roku na ps4 to tylko wrzesniowy mgs5 - do premier rime, no men sky(tutaj jakos sie boje, ze gierka okaze sie lipna) i persony5 sie nie napalam bo boje sie ze moga wypasc na 2016 wiec zostaniemy mi chyba ogrywanie zaleglosci multiplatformowych i nadzieja, ze jakas gierka okaze sie cichym hitem jesieni/zimy w oczekiwaniu na zabojczy 2016 (u4 i ratchet <3)

ogolnie obie firmy ssa, ze nie potrafia zapelnic lineupu na caly rok i serwuja nam takie dlugie puste okresy

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Dla mnie poza TR to MS nic nie ma z tegorocznych exów(tak, w tym roku TR to jeszcze ex).

Za to Fallout 4 i DLC do Wiedźmina(chyba, że gra dalej będzie w tragicznym stanie) mocno mi zrekompensuje słabą jesień. 

No i na święta będę miał JC3. Bardzo fajnie.

A potem zaczną się bomby w Q1/Q2 2016. :obama: 

Opublikowano

Rok po premierze na XO to dużo. Boty będą mieli to ograne i wtedy nowe gry będą ogrywać, a plejstejszynowce znowu czekanie. :obama:

Czysta brudna prawda. Tak samo będzie z czekaniem na resztki z pańskiego stołu w postaci czasowej ekskluzywności FFVII Remake na ps4, a  tu w odróżnieniu od TR dla niższej klasy jest na co czekać.  :banderas:   :daddy:  :kaz:

Poza tym nikt nie wątpił, że gra pozostanie exem na XO na zawsze 

no ba. nikt tu nie pisał o MS jako wydawcy, ani nie wklejał ze 3 razy dowodów że jednak nie będzie x1 only  :teehee:

Opublikowano

persony5 sie nie napalam bo boje sie ze moga wypasc na 2016

Nie bluźnij nawet mi tu :(

Opublikowano
ogolnie obie firmy ssa, ze nie potrafia zapelnic lineupu na caly rok i serwuja nam takie dlugie puste okresy

ssie to co najwyżej sony bo microsoft jak wydaje grę to jest to tytuł na pare miesięcy i dziesiątki godzin zabawy, więc nie jest to odczuwalne. Za to sony zrobiło z ps4 sprzęt do wypożyczania filmów :kaz:

5 godzin w the order vs 40h w Sunset albo 120h w Horizon

Opublikowano

Rok po premierze na XO to dużo. Boty będą mieli to ograne i wtedy nowe gry będą ogrywać, a plejstejszynowce znowu czekanie. :obama:

Czysta brudna prawda. Tak samo będzie z czekaniem na resztki z pańskiego stołu w postaci czasowej ekskluzywności FFVII Remake na ps4, a  tu w odróżnieniu od TR dla niższej klasy jest na co czekać.  :banderas:   :daddy:  :kaz:

Ja tu próbowałem pisać coś typowo wojenkowego, a ty mi tu przyłazisz z chińskimi gierkami dla gimbazy. Z poważnego klimatu zrobiłeś komedię. Dzięki niekochany.  :negative:

Opublikowano

Zagram sobie w nowego TR na PC już na początku roku, nie muszę kupować obesranego XO, a frajerzy z samymi PS4 czekają aż cała reszta ogra i znowu dostaną resztki z pańskiego stołu :banderas:

Opublikowano

@(nene)eq sam ze 2-3 razy przytaczałem wypowiedzi knura sprzed mies. - dwóch, który oświadczał że TR nie jest przez nich zagarnięty. każdy kto serio zainteresował się tematem wiedział kto jest wydawcą. twoim bezguściem względem FF7 sobie nie pomagasz. :lapka:

Zagram sobie w nowego TR na PC już na początku roku, nie muszę kupować obesranego XO, a frajerzy z samymi PS4 czekają aż cała reszta ogra i znowu dostaną resztki z pańskiego stołu :banderas:

SZACUN. dla mnie ten natłok QTE jest już zbyt ambitny.  :dog:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

No przecież nie na premierę, tylko jak będzie po 3 złote na Steamie, a w tym czasie do nabycia na PS4 za 250 zł :newell:

Opublikowano

@(nene)eq

:obama:

Opublikowano

@(nene)eq sam ze 2-3 razy przytaczałem wypowiedzi knura sprzed mies. - dwóch, który oświadczał że TR nie jest przez nich zagarnięty. każdy kto serio zainteresował się tematem wiedział kto jest wydawcą. twoim bezguściem względem FF7 sobie nie pomagasz. :lapka:

Wytykasz mi bezguście, a jarasz się jakimiś pedalskimi gierkami. To tak jakby Cie podniecały male dzieci pedofilu. :niedobrze:

TFU!

P.S Poszedł raport za obraźliwe przekręcanie ksywy. Miarka się przebrała. :lapka: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Wytykasz mi bezguście, a jarasz się jakimiś pedalskimi gierkami. 

pewni swojej hetero seksualności mężczyźni nie boją się grać w pedalskie gierki. reszcie niepewnych prawiczków zostają realistycznie wykonane cycki Lary, auta, których nigdy nie dosiądą, oraz widok lufy Master Chiefa. 

To tak jakby Cie podniecały male dzieci pedofilu.  :niedobrze:

cosplay_tifa_final_fantasy_vii_by_val_ra

:cool:  :lapka:

Opublikowano

no calkiem podobna 

maxresdefault.jpg

xD

Edytowane przez kubson

Opublikowano

To tak jakby Cie podniecały male dzieci pedofilu.  :niedobrze:

cosplay_tifa_final_fantasy_vii_by_val_ra

:cool:  :lapka:

sex_konik.gif

JEDEN DOBRY COSPLAY WIOSNY NIE CZYNI

:cool::lapka:

Opublikowano

Lara na Steamie już na początku 2016 ?  :banderas:

Już się bałem, że będę musiał grać w 30tu klatkach  :master:

Opublikowano

Niktgoniekocha jak się odegrał za to właśnie przekręcenie. A Mudżin Bujchu.j zmienił na jakieś słabe Papaj, noniewiemcotaksłabo.

Opublikowano

na chinskim trojnogu taka padaka ze klapy juz sie nawet ciesza ze rok poczekaja na gierke xd kolejny gwozdz do trumny xboxa

@lem - to ze nie ogarniasz occlution i polowy tekstow na tym forum to oczywisty znak ze jestes randomem z gejonly wiec spasuj bajere bo tutaj to mozesz co najwyzej rayosowi grzybka polerowac  :cool:  :lapka:

Opublikowano

na chinskim trojnogu taka padaka ze klapy juz sie nawet ciesza ze rok poczekaja na gierke xd kolejny gwozdz do trumny xboxa

Przypomne, ze niemal wszyscy kubociarze przewidywali, ze TR wyjdzie góra pół roku po wersji na nadkonsolę, a tu taki bolesny zonk! :reggie:  Oczywiscie moga zagrac w ta gre wczesniej na sztimie, ale zachorowania na raka to ja nawet im nie życzę...

Opublikowano

Jak to szlo?

Szemnue Trzy

Horajzon

Anczarted

A teraz:

PS Nation:Rise of the Tomb Raider exclusive to PS4 in Holiday 2016

Yeti dopisz do listy :obama:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

PS4 jest tak potężne i popularne, że nawet exy z Xboxa się na nim pojawiają. A boty próbują to obrócić w bekę xD

BOTY KILKA MIESIĘCY TEMU

"TA, MARZCIE SOBIE O TR, GRA WYDANA PRZEZ MICROSOFT STUDIOS WIEC NI MA SZANS, PEWNIE POCZEKACIE 5 LAT JAK Z MASS EFFECT HEHE"

G-G-G-G-G-Gardzę.

Opublikowano

no swiat by sie skonczyl gdyby ogranie czegos rok pozniej bylo dla figaro wadą

Opublikowano

Ten TR ma wyjść na ps4 dopiero na gwiazdkę 2016? To nieźle go utrzymali, obstawiałem q1 2016

Opublikowano

Ten TR ma wyjść na ps4 dopiero na gwiazdkę 2016? To nieźle go utrzymali, obstawiałem q1 2016

Wczesny 2016 na pc :master: (pewnie Q1) a ps4 dostaje na swieta 2016

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.