Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Widzę, że coś słabo z psychą, skoro wyedytowałeś posta i starasz się obrócić to w żart. :reggie:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nie wiem gdzie Ty tam widzisz żart?

Opublikowano

Nawiązując do posta przed edycją.

Czy przeciwny obóz ma bekę ze mnie? Może i tak, ale wisi mi to, zresztą my też nieraz mamy bekę z nich. O to chyba chodzi w tym temacie, tak nawiasem mówiąc. A że nie każdy potrafi pisać tak ładnie jak Ty... Cóż, jakoś musisz to przeżyć. Ewentualnie zawsze możesz wejść w zakładkę ignorowanych użytkowników i kogoś tam dopisać.

Odnośnie naszego obozu, to jakoś nikt z niego mnie nie wytyka palcami przy każdej okazji, jak np. Mondrego u Kubotów, więc kolejny Twój argument jest inwalidą.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

hum vs haven czyli kolejny gwozdz do trumny xboxa

a miala byc wanna na zlocie w lublinie

Opublikowano

Panowie, gracie na jedynym nextgenie na rynku (te multimedia :fsg: ), opanujcie się :(

multimedia :dynia:

Opublikowano

No to, że gierki Xbox ma lepsze już ustaliliśmy. Jakość wykonania i niezawodność również. Multimedia to wisienka na torcie. SmartGlass i forumek na TV.

Czuję dumę posiadając tę konsolę, jakbym prowadził drogie auto czy miał u boku olśniewającą kobietę.

Opublikowano

Jak nie ma żadnych gier od początku roku to się nie ma co dziwić że się kłócą we własnym obozie z frustracji. Kupić konsole do oglądania youtube i zamawiania pizzy, też by mi było z tym źle.

Opublikowano

Fajne te konsole i next-gen. Jedna zamawia pizze i odtwarza YT, druga latem zamienia sie w wysokiej jakosci odkurzacz lub buczacy boombox :isee:

Opublikowano

Jak nie ma żadnych gier od początku roku to się nie ma co dziwić że się kłócą we własnym obozie z frustracji. Kupić konsole do oglądania youtube i zamawiania pizzy, też by mi było z tym źle.

Ty się kisisz ciągle z ps3 jak karolek. :lapka:

A ja nadrabiam dosowe klasyki. :cool:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

już miałam iść na miasto rozklejać plakaty PCMR ale przypomniałam sobie w porę, że w Polsce i tak rządzi PC  :newell:

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

pc master race

AD4XPM1.jpg

to ja już wole 900p

Opublikowano

To nie jest przypadkiem screen z testu na reddit w ktorym koles testowal gry na  jakims starym laptopie?

Opublikowano

ps4 - 20 mln konsol - 1,35 mln BB

xbon - 10 mln konsol - 0,83 mln SO

Ilość sprzedanych konsol nie przekłada się wprost proporcjonalnie do ilości sprzedanych gier. Na przykład Halo 3 zostało wydane  gdy było góra 30 milionów xboxów a osiągnęło sprzedaż ponad 12 milionów. Halo 4 osiągnęło sprzedaż 9 milionów przy 80 milionach x360 na świecie. Przykłady można mnożyć : gears of war,f orza motorsport, gran turismo. Jak gra jest dobra to i tak sprzeda się dobrze, nawet przy małej liczbie konsol, tym bardziej przy tak z(pipi)anej sytuacji z exami na ps4/xone.

Chociaż obiektywnie należy stwierdzić że fani xboxa nie wspierają twórców dobrych gier tak dobrze jak fani playstation. Dlatego takie gry jak Demon Souls, Shadow of Collossus, Bloodborne, Final Fantasy VII, Last of Us nigdy nie powstaną na ekslkluzywnie na xboxie.

Opublikowano

Panowie, gracie na jedynym crossgenie na rynku (te multimedia :fsg: ), opanujcie się :(

@fixed i proszę nie oszukiwać ludzi z tum zielonym nextgenem :rolleyes:

Opublikowano

To nie jest przypadkiem screen z testu na reddit w ktorym koles testowal gry na  jakims starym laptopie?

instalke pacza zblokował mi antywir, mysle dobra odpalam bez zainstalowanego w trybie offline i bum xd

już śmiga dobrze

Opublikowano

Chociaż obiektywnie należy stwierdzić że fani xboxa nie wspierają twórców dobrych gier tak dobrze jak fani playstation. Dlatego takie gry jak Demon Souls, Shadow of Collossus, Bloodborne, Final Fantasy VII, Last of Us nigdy nie powstaną na ekslkluzywnie na xboxie.

no plejstejszonowcy tak wsparli form software że musieli Dark Souls zrobić multiplatformowe, kolejne Final Fantasy również wychodziło na inne konsole, a na kontynuacje shadow of collossus czyli the last guardian czekacie dłużej niż trwa generacja konsol xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

sony potrafi spierdolić najprostszą rzecz, GoW III rematered chodzi sobie w 60 fps, ale nie w fullscreenie, tylko w jebanej ramce, na mojej 32 calowej Toshibie jeszcze to jakoś wygląda, ale na większych tv-kach, to musi być dramat

dobrze, że nic na to nie wydałem

beczułka

Edytowane przez golab

Opublikowano

a na kontynuacje shadow of collossus czyli the last guardian czekacie dłużej niż trwa generacja konsol

Jaki to ma związek z rzekomym nie wspieraniem gier, które wymienił Andrew?

Opublikowano

sony potrafi spierdolić najprostszą rzecz, GoW III rematered chodzi sobie w 60 fps, ale nie w fullscreenie, tylko w jebanej ramce, na mojej 32 calowej Toshibie jeszcze to jakoś wygląda, ale na większych tv-kach, to musi być dramat

dobrze, że nic na to nie wydałem

beczułka

Napewno nie bedzie tak jak wydadza remaster remastera na ps4 slim albo ps5.

Edytowane przez Velius

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.