Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

FF XV, KH 3, Shenmue 3, Last Guardian, Project Setsuna, Persona 5, tradycyjny i wysokobudżetowy jrpg DX XI, FF7R, Nier2, a na miesiącach pewnie DMC 5...

Co tu się odp.ierdala :obama:

A nowe Dragon's Dogma to onlajnowe obesraństwo :(

Mam nadzieję, że na TGS/PGW pokażą Gravity Rush 2 na PS4.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Troche czerstwo ten DQ wyglada :/...

Opublikowano

na 3ds ladniej niz na ps4 wiec jest ok

Opublikowano

Jaki ból dupy od kilku stron że figaro dostał konsole od dziewczyny xD. No sory boty ale wasza prawica raczej wam nic nie kupi.  :kaz:

Opublikowano

wezyr kupi humowi i co teras

Opublikowano

Ja to zazdroszczę Figaro ze ma dziewczynę która kupiła mu konsole, super sprawa

Tylko żeby nie okazało sie że teraz ona oczekuje ślubu i dziecka ;)

Btw zapowiedzieli ze na ps4 wyjdzie gierka z 3ds'a i lemonka cały obs,rany ze szczęścia ?

Opublikowano

ze ślubnych złoży mocnego kompa nasa i kupi wszystkie konsole a dziecko przyda sie do kanapowego coopa na wiiu

win-win

Opublikowano

Troche czerstwo ten DQ wyglada :/...

A z główką wszystko okej?

Wszystko okej, wyglada tragicznie, nie bede dla zasady obsrywal sie tylko dlatego ze to DQ, cala seria od VIIIki zalicza podobny spadek formy jak Final od Xtki.

Opublikowano

ze ślubnych złoży mocnego kompa nasa i kupi wszystkie konsole a dziecko przyda sie do kanapowego coopa na wiiu

win-win

wyobrażam sobie jak stawia pierwsze kroki w Wind Wakerze i Mario 64 :banderas: Oczywiście Xboxa nigdy nie podam mu do ręki, będę go karmił tylko dobrym stuffem.

Bansai, wersja na 3DSa wygląda prawilnie. Na PS4 faktycznie trochę wczesna wersja.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano
... Na PS4 faktycznie trochę wczesna wersja.

No to jak pokaza "pozniejsza" wersje i nie bedzie w dalszym ciagu wygladac jak drewno to chetnie zmienie zdanie.

Opublikowano

Wind Waker :banderas: gdybym zagral w to za malolata na bank zostalbym nintendofagiem i gejem

Opublikowano

Wind Waker uwielbiam jak ta gra robiła na premiere :banderas: w sumie dalej robi

Opublikowano

w sumie dalej robi

Absolutnie. Są gry, które nigdy się graficznie nie zestarzeją. WW jest jedną z nich.

Opublikowano

Jaki ból dupy od kilku stron że figaro dostał konsole od dziewczyny xD. No sory boty ale wasza prawica raczej wam nic nie kupi.  :kaz:

I kto to pisze.  :obama:

Przecież to normalne, że dziewczyna po takim prezencie oczekuje czegoś od Figaro. Już niedługo pewnie powie jedno "nie" za dużo i zobaczy WiiU wychodzące przez drzwi. :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

FF XV, KH 3, Shenmue 3, Last Guardian, Project Setsuna, Persona 5, tradycyjny i wysokobudżetowy jrpg DX XI, FF7R, Nier2, a na miesiącach pewnie DMC 5...

Co tu się odp.ierdala :obama:

Dominacja jak za czasów PS2, a co to będzie się działo na TGS? Piękna generacja, dla prawdziwych graczy, oj piękna.

:fsg:

A tu mamy przedstawiciela tych co przez całą generacje cofają czas w racerach i strzelają glutami do krasnali.

qz0yifk2eekp.jpg

Jaki ten człowiek jest smutny, az mi go żal. Boże chroń mnie przed tym zielonym rakiem i graczami, którzy w 99 nie wiedzieli co to PSX, a ich gust growy jest na poziomie gustu ludzi słuchających Milano i Popka.

Opublikowano

Nie mogę się doczekać aż yeti będzie grał w Shenmue 3 bez znajomości poprzednich części. 

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Co chwilę dostarcza beki, ale to będzie beka roku. 

Opublikowano

Nie będę grał w raka który wprowadził qte do gier, ale w TLG, FFVII, FFXV czy Persone zagram, a na czym zagram? Na...

NADKONSOLI!!!

:banderas:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Czyli co nowy DQ nie dla blacho-botow? Nie dziwi mnie to, jedni mają grę o geju, a drugim przez całą generację wystarczy strzelanie do krasnali. Dobrze, ze SE wspiera KONSOLE, a nie PLEBS bez gustu ściągając gry z torrentow.

raka mozna dostac od tych postow Yetiego

yeti to prosty wirus napisany w DOSie przez fanka na lekcjach informatyki, polecam antywirusa w postaci dobrych gier który brak na ps4  :)

FF XV, KH 3, Shenmue 3, Last Guardian, Project Setsuna, Persona 5, tradycyjny i wysokobudżetowy jrpg DX XI, FF7R, Nier2

Co tu się odp.ierdala  :obama:

i to jest najlepsze w sonybotach od lat te same gry wymieniane w listach i pewnie przez kolejne lata dalej będą wymieniane, niektóre zmieniły nazwę dla zmyłki.

Opublikowano

i to jest najlepsze w sonybotach od lat te same gry wymieniane w listach i pewnie przez kolejne lata dalej będą wymieniane, niektóre zmieniły nazwę dla zmyłki.

Masz racje nie to co boty mające pewność że MS leci z harmonogramem i wystarczy przekopiować listę z przed dwóch lat zmieniając cyferki przy tytułach czasem dopisując coś nowego i tak co roku :(

Edytowane przez Karas

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.