Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

W sensie Ori wpłynęło jakoś na Twoją opinię o TLG?

Ale żeby tego pecetowego indyka w jednym zdaniu z twórczością Uedy wymieniać? Oj Figaro... :/

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

I tak, TLG cały czas był w produkcji.

to było widać na tegorocznym E3 XD

Grafika sprzed 7 lat, irytujące dziecko drące ryja na przerośniętego kuropsa. No ale artyzm :D

Może wróć do grania w te gry dla casuali, które masz w sygnaturze.

Opublikowano

THE :yao: LAST :yao: GUARDIAN :yao:

e: Ori kozak

Edytowane przez teddy

Opublikowano

2016

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

2016 zaczyna się za pięć miesięcy. To znacznie krócej niż boty czekają od ostatniego exa :reggie:

Opublikowano

Kamiya robi robotę, ale to taki kitajski Phil Fish. Musi się powozić jaki to alternatywny jest w stosunku firmy, która mu dała kasę na pierwszą produkcję typu AAA jeśli chodzi o budżet, co zresztą przyznało samo studio  :reggie:

Robi dramę o wszystko, nawet logo WiiU na okładce Bayo 2 mu przeszkadzało.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

I tak, TLG cały czas był w produkcji.

to było widać na tegorocznym E3 XD

Grafika sprzed 7 lat, irytujące dziecko drące ryja na przerośniętego kuropsa. No ale artyzm :D

Może wróć do grania w te gry dla casuali, które masz w sygnaturze.

Lepsze to niż japońskie popierdólki ;)

Opublikowano

figaro w narkotycznym amoku po mocarzach zmalował takie pościwo xD z xboxem one nie było jeszcze tak dobrze, tona gier do ogrania i tona fajnych tytułów na horyzoncie, co miesięczne aktualizacje poprawiające użytkowanie sprzętu a na jesieni NXE, gry w goldzie lepsze niż te w PS+, różnice między multiplatformami coraz mniejsze.

Ahahahaha żadnego eksa od dziewięciu miesięcy, przez następne dwa miesiące to samo, plują na ciebie a ty się jeszcze cieszysz xdddddd Nigdy nie było tak dobrze xddddd

Kiedy z Xboksem jest najlepiej? Jak nie wychodzą żadne eksy, bo są tak chuyowe, że lepiej gdy ich nie ma :dynia::xboss:

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Najlepsze, ze roznice miedzy multiplatformami sa coraz mniejsze! Dlatego Ci wszyscy fani wyscigow nie kupili najlepszej symulacji jaka wyszla w ostatnich latach, bo "c(pipi) na Xboxie chodzi, jest rozmazana i ma sec. freezy!", sharefaktory z PS4 nagrany w 720p wyglada im "na gameplay z poteznego Peceta" xDDDDD

Edytowane przez easye

Opublikowano

PC Cars najlepsza symulacja xD chyba u ciebie na wsi xD ładnie was wszystkich piecze bo kolejny rok z zrzedu xbox gniecie plejstejszon

Opublikowano

Jaranko PCars XD

Następne ( nie szutrowe)  wyścigi na PS4 to NFS a potem co? DriveCrap 2 raczej nie zostanie wydany, GT7 w 2019? 

Opublikowano

Trzeba byc naprawde nezlym betonem by zagrywajac sie w Forze 5 pluc na pCARS.

Opublikowano

Na XO są obie scigalki wiec gracze mogą porównać i wybrać co lepsze.

Na PS4 są tylko Carsy wiec z góry da goty.

Mam nadzieje że pomoglem.

Opublikowano

Jest jeszcze te całe Rocket League,gdzie są autka więc chyba też się liczy?

Opublikowano

Ten znów o psychice, Soul już coś ci powiedział na ten temat. Z pychą coś nie tak, to masz ty minusujac zakupy growe.

Opublikowano

to nie były zakupy growe tylko ps4

Opublikowano

"Czekam na Forze 6, bo tak działające i rozmazane Carsy na Onie to nie sobie wsadza"!

xD

Opublikowano

izi ale znak cytatu " nie służy by między nim wpisywać swoje majaki

Opublikowano

To zapraszam do tematu PC i wypowiedzi Dona. Taki jest właśnie wybór na Xboxie! Gorszy Ex który od 10 lat stoi w miejscu, bo multiplatforma wygląda tak, że nikt nie chce jej kupic ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

2016 zaczyna się za pięć miesięcy. To znacznie krócej niż boty czekają od ostatniego exa :reggie:

I myslisz,ze Sony wyda TLG na poczatku 2016 :D

giphy.gif

Jak ta gra wyjdzie przed 2018 to bedzie mozna to uznac za jakis sukces.

Opublikowano

To zapraszam do tematu PC i wypowiedzi Dona. Taki jest właśnie wybór na Xboxie! Gorszy Ex który od 10 lat stoi w miejscu, bo multiplatforma wygląda tak, że nikt nie chce jej kupic ^^

Jaki ty słaby jesteś. No coś tam pisałem jak PC chodziło na klocku w 40 FPS i z tearingiem, chyba logiczne nie? Oczywiście przez zaćmę nie widziałeś co pisałem jak grę popaczowali.

EDYTA:

http://www.gamersyde.com/news_project_cars_gets_patched_on_xb1-16769_en.html

nie gralem ale ogladalem ten gameplay i wyglada bardzo dobrze

Szkoda, że nie zrobili testu z kamerą z za auta. Nie lubię kamery z kabiny  :) Ale robotę wykonali sporą pod względem optymalizacji. Czeba będzie kupić  :)

Izi pośmiewiskiem forum od zawsze na zawsze  :reggie:

Edytowane przez DonSterydo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.