Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Tam jest więcej sprawdzonych informacji niż tu na forumku, szczególnie rzucanych przez pewne persony pokroju LemonIrasaJurasa.

Zwłaszcza że ja zawsze wrzucam informacje opatrzone linkiem, kiedy ty piszesz jakieś brednie, a zapytany o źródło odpowiadasz "gdzieś kiedyś na gafie". Serio starh, japa!

No, a dalej czekamy na linka, że DC sprzedał się w 1mln w pierwszym miechu. XDDD

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No, a dalej czekamy na linka, że DC sprzedał się w 1mln w pierwszym miechu. XDDD

Wyjaśniałem ci to trzy razy. Nie moja wina że nie potrafisz nawet w obrębie forum ogarnąć, że wersja cyfrowa ze zniżką sprzedawała się przynajmniej równie dobrze jak pudełka :dunno:

@Starh - może nam przy okazji wyjaśnisz, co jest "niszczącego" w głosowaniu na gry w Plusie?

Opublikowano

Wyjaśniałem ci to trzy razy. Nie moja wina że nie potrafisz nawet w obrębie forum ogarnąć, że wersja cyfrowa ze zniżką sprzedawała się przynajmniej równie dobrze jak pudełka :dunno:

Chvj mnie to, skoro dajesz zawsze źródło to gdzie jest źródło na temat tego, że dc sprzedał się w 1mln sztuk w pierwszym miechu jak to twierdziłeś jakiś czas temu. 

I tak się nie doczekam, tak jak odblokowania psn id kłamczuszku. 

Tak samo czekam na info od amsterdama, że SO nie dobił do 1mln sprzedanych sztuk.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Biorac pod uwade ze klapy nawet DLC chca w pudelkach to jakos srednio chce mi sie wierzyc w cyfrowa dystrybucje na PSN :kaz:

Opublikowano

nowy edge na jednej stronce ma reklame playstation4 z rozpiska dat premier:

Just Cause 3 - 1.12.2015

Hitman (2015) - 8.12.2015

Mirror’s Edge Catalyst - 23.02.2016

Tom Clancy's The Division - 8.03.2016

Uncharted 4: A Thief's End - 2016

The Last Guardian - 2016

Ratchet & Clank (2016) - 2016

Doom (2016) - 2016

Horizon: Zero Dawn - 2016

Mass Effect: Andromeda - 2016

Street Fighter V - 2016

Dreams - 2016

Dead Island 2 - 2016

Final Fantasy VII (wersja z PSX-a)

Persona 5 - 2016

No Man's Sky - TBA

persona5 i no mans sky wylatuja na 2016

Opublikowano

No kto by pomyslal.

Opublikowano

Mogą przerzucić tlg i horizon na 2017 żeby sobie roboty później oszczędzić

Opublikowano

2016 to będzie gruby rok dla PS4 :obama:

Ta, to samo bedzie w przyszlym roku. Pelikany lykaja jak co roku.

Opublikowano

2016 to będzie gruby rok dla PS4 :obama:

Ta, to samo bedzie w przyszlym roku. Pelikany lykaja jak co roku.

I tak nie kupię PS4 w ciągu najbliższych kilku lat :kaz: w tym roku X1

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

TLG to i pewnie na 2018 poleci. Klapy sobie poczekają i kolejne 8 lat.

Wystarczy, że na e3 co roku będą pokazywać ze 3 minuty tego samego trailera i soniaki będą klaskać klapkami ze szczęścia

Opublikowano

po co exy na ps4 skoro batman sprzedal wiecej konsol jak bludborn

Opublikowano

Jak juz Persona 5 wyleciala to jest normalnie anihilacja PS4 w 2015 :P

Opublikowano

Brak P5 w tym roku... czyli ps4 będzie się kurzyć.

Opublikowano

anihilacja bo halo wychodzi xD don nie bierz już mocarza lepiej.

Opublikowano

MGS w 1080p, Soma, Killing Floor 2, Persona 5 to będzie  :fsg:

Dragon Quest, Persona 5, Disgaea 5 i więcej, tyle dobrej japońszczyzny na PS4 w tym roku <3

Persona 5 czy nowe Halo bez twórców Halo, nowe Tomb Raider bez twórców Tomb Raidera i nowe Girsy bez twórców Girsów... Hmm... Co tu wybrać...

:dynia:

Edytowane przez kermit

Opublikowano

xDddddd jak zwykle w kraju plejstejszonowym "w przyszłym roku bedzie mega"

To jest akurat smutne, że kogoś jara w co będzie grał za X czasu, a jak to X mija, to się okazuje, że min. połowa projektów skasowana, opóźniona, 90% z tego co wyjdzie okazuje się gierkami na max 7 (te słynne powroty SONY do znanych marek i nowe IP) i jeden świetny tytuł do grania (TLOU, Blood)  przez najbliższe lata oczekiwania czegoś co nie będzie najwyżej przeciętne. Oczywiście czasów z zbioru X (zwykle określane jako "rok kalendarzowy")  jest więcej, bo jak się kończy X1, to się zaczyna X2, X3, X4, wieczny orgazm. Serio, jak by podsumować klaperstwo, to niekończące jaranie się przyszłością ( i to od początków CW) to jest wspólny mianownik chyba każdego miłośnika SONY, nie przypominam sobie żadnego przedstawiciela tej kasty, który pisałby "ej, ale nie podali konkretnej daty premiery, do tej pory zrobili 2 gry, w obie nikt nie grał, a teraz biorą się za legendarne IP od SONY, no nie wiem...". Oczywiście, jak człowiek widzi listy YETIego i w sumie nie wie za bardzo o co chodzi, to sobie może pomyśleć "wow, 22323 gier zapowiedzianych jako exy na PS4 w 2015 z czego 22320 będzie min na 7/10 ", ale jak sobie przestudiuje poprzednie jego wpisy z lat 2014, 2013, 2012 itd., to te liczby wyglądają identycznie, podobnie jest z tytułami wydanymi i ogranymi przez YETIego.

Opublikowano

Boźe, pajgi weź przestań, ludzie kupują konsole aby grać w gry a nie exy. Nie każdy inwestuje siano w drogie PC Gaming Rigi a konsole traktują jako cos zastępcze. Dla wielu PS4 to bedzie jedyne centrum dla giereczek i tyle. Nie każdy jest hardkor gamerem i kupuje konsolę dla 3-4 gier. PS4 jest w miarę mocnę, gra na niej mnóstwo ludzi to i się sprzedaje. 100 mln sztuk lekkim ch.ujem przekroczą.

Opublikowano

W kwestii Persony nic się nie zmieniło - USA i Japonia dalej 2015. Wersja europejska bez daty premiery i zapewne do tego odnosi się reklama w brytyjskim magazynie, no ale proszę was, boty jedne, mamy XXI wiek i kto chce ten zagra :reggie:

No Man's Sky jest TBA, a nie TBA 2016 - czytać się nauczcie.

Opublikowano

Juz wiem od kogo Lem uczyl sie logiki

-Panie prezydencie w tym roku nie wyjdzie zaden ex na PS4

-Prosze sobie sprowadzic exa z Japonii

Opublikowano

to na chuy nowa konsola jak prawie nic nie zmieniaja?

aha zeby wyciagnac siano jak to bylo z new 3ds'em

nawet ich nie żal

Bo NX będzie miało jakiś nowy bajer. Dlatego.

south-park-it-o.gif

Opublikowano

W kwestii Persony nic się nie zmieniło - USA i Japonia dalej 2015. Wersja europejska bez daty premiery i zapewne do tego odnosi się reklama w brytyjskim magazynie, no ale proszę was, boty jedne, mamy XXI wiek i kto chce ten zagra :reggie:

To jak wyjaśnisz informacje, że Atlus nie zaczął pracować nawet nad lokalizacją gry?

Edytowane przez Starh

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.