Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Colin ^^

To ten, ktory model jazdy porownal do Shifta ? xD

Lepsze to niż pisanie, że to jedna z lepszych symulacji gdzie AI to debile wjeżdżający w ciebie.

Nigdy nie odpowiedziales na jakim poziomie ustawiles AI konsoli  :dunno:

No jak nie. Pisałem, że na normalu. 

Poza tym nie ma to zbytnio znaczenia, bo takie coś jak omijanie przeszkód to podstawa, zwłaszcza w grze, która naprawdę ma model jazdy bliski symulacji. 

Może nie bliski, ale czuć, że symulacyjny. 

Planetside na ps4. Planetside w ogóle. XDDDDDDDD

Zayebiście, kubson chociaż wymienia jakieś dobre gry, lemonka wszystko co popadnie. xD

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

ty jestes nawiedzony rozumiesz koleszko ze mamy rok 2015 i na ch,uj mam patrzesz w przeszlosc ? jestes bez kitu jak kibic polskiej reprezentacji co tylko pie,rdoli w kolko o remisie z 1973r i brazowym medalu z 1974r xD

teraz doczytałem te patologię... jak można godzić się na takie zaniżanie standardów? przecież to nawet nie jest 30% jakości początku VII generacji. xD

ale choy z tym. wmawiaj sobie że dalej wjeżdżanie coraz głębiej w dupę przez MS jest fajne, a przez Sony nie.

:xboss:

:bolduper:

Patologie to masz jak codzień patrzysz z rana w lustro xD

Gdzie ja sie na to godzę ? Tylko chłodno oceniam to co jest i mino tego (pipi) to xbox pływa na powierzchni a Sony prawie na dnie xD

Opublikowano

nobody taki obrońca szrotstejszyn a sam go kupił dopiero jak bloodborne wyszedł.

1.wii u

2. 5 ton szamba

3. dissy kubsona

.....

.....

.....

4. x1 3/10

5. ps4 2+/10

tak na dziś wygląda obecna generacja pod względem ekskluzywnego lineupu i w odróżnieniu od was i waszych śmieszkowych tekstów o klapach na oczach nie mam żadnych problemów by spojrzeć prawdzie w oczy.  :cool:  :lapka:  

Ps do listy osób które mają wyebane na x1 zapomniałem dodać papaja i ravena. dominacja jak za czasów xbox 360 gurwo

Patologie to masz jak codzień patrzysz z rana w lustro xD

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Gdzie ja sie na to godzę ? Tylko chłodno oceniam to co jest i mino tego (pipi) to xbox pływa na powierzchni a Sony prawie na dnie xD

następnym razem jak ktoś mi będzie narzekał na usługę gier eksuzywnych sony to po prostu ocenię na chłodno sytuację i powiem że po choy mam patrzeć w przeszłość, bo przecież przez półtora roku gram w mp tlou, dc i gg.  :pawel:​ 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Colin ^^

To ten, ktory model jazdy porownal do Shifta ? xD

Lepsze to niż pisanie, że to jedna z lepszych symulacji gdzie AI to debile wjeżdżający w ciebie.

Nigdy nie odpowiedziales na jakim poziomie ustawiles AI konsoli  :dunno:

No jak nie. Pisałem, że na normalu. 

Poza tym nie ma to zbytnio znaczenia, bo takie coś jak omijanie przeszkód to podstawa, zwłaszcza w grze, która naprawdę ma model jazdy bliski symulacji. 

Może nie bliski, ale czuć, że symulacyjny. 

3/4 gry spedzilem grajac z kumplami Online, w singlu dopiero jestem w 3 sezonie, jezdze na 60-70%, nie spotkalem sie raczej z zadnym problemem wymijania, moze w sumie tez dlatego, ze czesto trudno bez wsparcie bylo mi dogonic czolowke, a co dopiero stawac specjalnie w poprzek toru....

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ale już Ori i Max klasyki gatunku - jedno określane mianem metroidvanii tak samo jak Axiom Verge, a drugie na stronie xboxa opisane jako klasyczna gra przygodowa :kaz:

Opublikowano

A gdzie ja pisałem do ciebie, że się wtryniasz nieproszony? :shotgun:

Opublikowano

To nie wyszło na komórki? xD

Opublikowano

To jest Jetpack Squad i chyba jeszcze na nic nie wyszło. Wy się na niczym nie znacie :(

Opublikowano

I jest robione przez dwóch ludzi.

No ale dobrą grę można zrobić w kilkanaście osób. 

Opublikowano

Co ta za giereczka i czy ukaże się na PS Mortem?

Widze ze jeden juz podchwycil :Coolface:

Opublikowano

Xbox na rynku polskim nie istnieje nie dlatego że gracze w Polsce mają klapki na oczach. Przecież xbox miał premierę pół roku później, był droższy i ma najsłabiej działające multiplatformy. Gracze w listopadzie 2013 roku byli tak spragnieni nowej generacji  i dlatego rzucili się na konsole sony.

Skoro sytuacja exów jest bardzo kiepska zarówno na ps4 i xone a baza użytkowników jest 10 razy większa to Polacy nadal będą kupować playstation 4. Microsoft po zdobyciu bardzo dobrej pozycji na rynku polskim z  x360 powinien pójść za ciosem i agresywnie uderzyć z promocją xone a nie przesuwać premierę o pół roku. Gdyby nie headshot w kolano microsoftu to xone sprzedawałby w analogicznym okresie się na pzoiomie PS3, które ostatecznie dobiło do jakieś 600 tysięcy Polsce.

W Polsce nie ma tak dużo klapersów jak twierdzą tutaj boty, są po prostu ludzie cwani, sprytni  dla których najbardziej liczy się wskaźnik cena/jakość i kupują sprzęt najbardziej opłacalny. 

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Amplitude opóźnione o pól roku, wyleciało na styczeń 2016... :/

Ale będzie więcej utworów - z 16 do 30.

Dno, w tym roku PS4 posysa jak jasna cholera pod względem exow.

Opublikowano

Jeszcze niech Alienation przesuną to jadę zrzucić zasilacz od Xboxa na Sory Polska :kaz::xboss:

Opublikowano

Amplitude opóźnione o pól roku, wyleciało na styczeń 2016... :/

Ale będzie więcej utworów - z 16 do 30.

Dno, w tym roku PS4 posysa jak jasna cholera pod względem exow.

ze stycznia wyleci na koncowke roku xD

w sumie to nic nowego w obozie sony

Opublikowano

Polecam temat Everyone's Gone to the Rapture. Yeti i karas hajpuja, a reszta się pyta o co w tej grze chodzi, czy jest cos poza grafika, a niezawodny Fanek pyta się czy to symulator chodzenia po domu xdd

Xbox na kolanach z pełnymi ustami jak nic

Opublikowano

Mam Deja vu z tą grą o chodzeniu po lesie i dotykaniu drzew z PS3 ;)

Opublikowano

Mam Deja vu z tą grą o chodzeniu po lesie i dotykaniu drzew z PS3 ;)

Tam była też świnia akurat dla Fanka :kaz:

small_1531213571.jpg

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

A co tam na goownie obesranym 4 słychać? Dalej indyki z komórek?

Najfajniejsze w tej gierce jest to, że NIGDY nie zobaczymy jej na konsolach :fsg:

Opublikowano

Ale nudy. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.