Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Colin ^^

To ten, ktory model jazdy porownal do Shifta ? xD

Lepsze to niż pisanie, że to jedna z lepszych symulacji gdzie AI to debile wjeżdżający w ciebie.

Nigdy nie odpowiedziales na jakim poziomie ustawiles AI konsoli  :dunno:

No jak nie. Pisałem, że na normalu. 

Poza tym nie ma to zbytnio znaczenia, bo takie coś jak omijanie przeszkód to podstawa, zwłaszcza w grze, która naprawdę ma model jazdy bliski symulacji. 

Może nie bliski, ale czuć, że symulacyjny. 

Planetside na ps4. Planetside w ogóle. XDDDDDDDD

Zayebiście, kubson chociaż wymienia jakieś dobre gry, lemonka wszystko co popadnie. xD

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

ty jestes nawiedzony rozumiesz koleszko ze mamy rok 2015 i na ch,uj mam patrzesz w przeszlosc ? jestes bez kitu jak kibic polskiej reprezentacji co tylko pie,rdoli w kolko o remisie z 1973r i brazowym medalu z 1974r xD

teraz doczytałem te patologię... jak można godzić się na takie zaniżanie standardów? przecież to nawet nie jest 30% jakości początku VII generacji. xD

ale choy z tym. wmawiaj sobie że dalej wjeżdżanie coraz głębiej w dupę przez MS jest fajne, a przez Sony nie.

:xboss:

:bolduper:

Patologie to masz jak codzień patrzysz z rana w lustro xD

Gdzie ja sie na to godzę ? Tylko chłodno oceniam to co jest i mino tego (pipi) to xbox pływa na powierzchni a Sony prawie na dnie xD

Opublikowano

nobody taki obrońca szrotstejszyn a sam go kupił dopiero jak bloodborne wyszedł.

1.wii u

2. 5 ton szamba

3. dissy kubsona

.....

.....

.....

4. x1 3/10

5. ps4 2+/10

tak na dziś wygląda obecna generacja pod względem ekskluzywnego lineupu i w odróżnieniu od was i waszych śmieszkowych tekstów o klapach na oczach nie mam żadnych problemów by spojrzeć prawdzie w oczy.  :cool:  :lapka:  

Ps do listy osób które mają wyebane na x1 zapomniałem dodać papaja i ravena. dominacja jak za czasów xbox 360 gurwo

Patologie to masz jak codzień patrzysz z rana w lustro xD

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Gdzie ja sie na to godzę ? Tylko chłodno oceniam to co jest i mino tego (pipi) to xbox pływa na powierzchni a Sony prawie na dnie xD

następnym razem jak ktoś mi będzie narzekał na usługę gier eksuzywnych sony to po prostu ocenię na chłodno sytuację i powiem że po choy mam patrzeć w przeszłość, bo przecież przez półtora roku gram w mp tlou, dc i gg.  :pawel:​ 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Colin ^^

To ten, ktory model jazdy porownal do Shifta ? xD

Lepsze to niż pisanie, że to jedna z lepszych symulacji gdzie AI to debile wjeżdżający w ciebie.

Nigdy nie odpowiedziales na jakim poziomie ustawiles AI konsoli  :dunno:

No jak nie. Pisałem, że na normalu. 

Poza tym nie ma to zbytnio znaczenia, bo takie coś jak omijanie przeszkód to podstawa, zwłaszcza w grze, która naprawdę ma model jazdy bliski symulacji. 

Może nie bliski, ale czuć, że symulacyjny. 

3/4 gry spedzilem grajac z kumplami Online, w singlu dopiero jestem w 3 sezonie, jezdze na 60-70%, nie spotkalem sie raczej z zadnym problemem wymijania, moze w sumie tez dlatego, ze czesto trudno bez wsparcie bylo mi dogonic czolowke, a co dopiero stawac specjalnie w poprzek toru....

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ale już Ori i Max klasyki gatunku - jedno określane mianem metroidvanii tak samo jak Axiom Verge, a drugie na stronie xboxa opisane jako klasyczna gra przygodowa :kaz:

Opublikowano

A gdzie ja pisałem do ciebie, że się wtryniasz nieproszony? :shotgun:

Opublikowano

To nie wyszło na komórki? xD

Opublikowano

To jest Jetpack Squad i chyba jeszcze na nic nie wyszło. Wy się na niczym nie znacie :(

Opublikowano

I jest robione przez dwóch ludzi.

No ale dobrą grę można zrobić w kilkanaście osób. 

Opublikowano

Co ta za giereczka i czy ukaże się na PS Mortem?

Widze ze jeden juz podchwycil :Coolface:

Opublikowano

Xbox na rynku polskim nie istnieje nie dlatego że gracze w Polsce mają klapki na oczach. Przecież xbox miał premierę pół roku później, był droższy i ma najsłabiej działające multiplatformy. Gracze w listopadzie 2013 roku byli tak spragnieni nowej generacji  i dlatego rzucili się na konsole sony.

Skoro sytuacja exów jest bardzo kiepska zarówno na ps4 i xone a baza użytkowników jest 10 razy większa to Polacy nadal będą kupować playstation 4. Microsoft po zdobyciu bardzo dobrej pozycji na rynku polskim z  x360 powinien pójść za ciosem i agresywnie uderzyć z promocją xone a nie przesuwać premierę o pół roku. Gdyby nie headshot w kolano microsoftu to xone sprzedawałby w analogicznym okresie się na pzoiomie PS3, które ostatecznie dobiło do jakieś 600 tysięcy Polsce.

W Polsce nie ma tak dużo klapersów jak twierdzą tutaj boty, są po prostu ludzie cwani, sprytni  dla których najbardziej liczy się wskaźnik cena/jakość i kupują sprzęt najbardziej opłacalny. 

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Amplitude opóźnione o pól roku, wyleciało na styczeń 2016... :/

Ale będzie więcej utworów - z 16 do 30.

Dno, w tym roku PS4 posysa jak jasna cholera pod względem exow.

Opublikowano

Jeszcze niech Alienation przesuną to jadę zrzucić zasilacz od Xboxa na Sory Polska :kaz::xboss:

Opublikowano

Amplitude opóźnione o pól roku, wyleciało na styczeń 2016... :/

Ale będzie więcej utworów - z 16 do 30.

Dno, w tym roku PS4 posysa jak jasna cholera pod względem exow.

ze stycznia wyleci na koncowke roku xD

w sumie to nic nowego w obozie sony

Opublikowano

Polecam temat Everyone's Gone to the Rapture. Yeti i karas hajpuja, a reszta się pyta o co w tej grze chodzi, czy jest cos poza grafika, a niezawodny Fanek pyta się czy to symulator chodzenia po domu xdd

Xbox na kolanach z pełnymi ustami jak nic

Opublikowano

Mam Deja vu z tą grą o chodzeniu po lesie i dotykaniu drzew z PS3 ;)

Opublikowano

Mam Deja vu z tą grą o chodzeniu po lesie i dotykaniu drzew z PS3 ;)

Tam była też świnia akurat dla Fanka :kaz:

small_1531213571.jpg

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

A co tam na goownie obesranym 4 słychać? Dalej indyki z komórek?

Najfajniejsze w tej gierce jest to, że NIGDY nie zobaczymy jej na konsolach :fsg:

Opublikowano

Ale nudy. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.