Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Widzę u botów recykling tekstów o anihilacji klapów która miała nastąpić na e3 , teraz na GC a później zostanie przełożona do przyszłorocznego e3 ? :reggie:

Ponieważ Sory wybroniło się - niewątpliwie dzięki, który to już z resztą raz utalentowanym specom od marketingu - po pierwsze grą widmem tj The La(o)st Guardian (biję się z myślami czy nie założyć sie z którymś z klapów o usunięcie konta, że to w 2016 r też nie wyjdzie), oraz po drugie  charytatywną grą z darów tj Shenmue 3 (data wydania 2018 r jak doskonale pójdzie). Kto jednak inteligentny wie, ze Sory w tym roku to nawet przepaski biodrowej jest pozbawione, świecąc gołym dupskiem :reggie:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jutro Scalebound, woo! 

Czuję w moczu,że po prezentacji tej gry nawet najnowocześniejsza, ultraczuła luneta na podczerwień w mojej snajperce będzie miała problem z odnalezieniem jakiegokolwiek klaperskiego tyłka wystającego spod kamieni :kaz:

Opublikowano

Jutro Scalebound, woo! 

Czuję w moczu,że po prezentacji tej gry nawet najnowocześniejsza, ultraczuła luneta na podczerwień w mojej snajperce będzie miała problem z odnalezieniem jakiegokolwiek klaperskiego tyłka wystającego spod kamieni :kaz:

Ty chyba nie znasz Platinum Cycle. W sensie Platinum Games zapowiada nową grę -> Fani mówią, że wygląda jak gó.wno -> Do premiery trwa sceptyzm, choć z każdym trailerem wrażenia są coraz lepsze -> Gra wychodzi -> Recenzenci nie potrafią robić parry i dają 7 -> Faktyczni gracze przysiadają do gry -> Okazuje się że GOTY Danego Roku.

Cykl życia.

Opublikowano

Jutro Scalebound, woo! 

I ta cała reszta nieważnych rzeczy. Woo!

nie moge sie doczekac pokazu SB :fsg:

Opublikowano

Jutro Scalebound, woo! 

Ty chyba nie znasz Platinum Cycle. W sensie Platinum Games zapowiada nową grę -> Fani mówią, że wygląda jak gó.wno -> Do premiery trwa sceptyzm, choć z każdym trailerem wrażenia są coraz lepsze -> Gra wychodzi -> Recenzenci nie potrafią robić parry i dają 7 -> Faktyczni gracze przysiadają do gry -> Okazuje się że GOTY Danego Roku.

Cykl życia.

Nie zapomnę recek w "właśnie ukończyłem..." i wymienieniem minusu - braku obrony, w MGR. :yao:

Opublikowano

Ale MS i PG juz powiedzieli ze gra ma byc bardziej dla ludzi w dotaku 30 fps i open world wiec pewnie cykl Scalebound bedzie wygladal tak:

Pokaza gre -> jara sie nia tylko Figaro -> Figaro nie ma i nigdy nie bedzie mial XO -> nikt gry nie kupuje bo zle boty graja tylko w hejlo -> Figaro chodzi smutny i wysyla MS do piekla.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jutro Scalebound, woo! 

Cykl życia.

Nie zapomnę recek w "właśnie ukończyłem..." i wymienieniem minusu - braku obrony, w MGR. :yao:

Ja nie rozumiem jak oni kończyli grę nie ogarniając czegoś tak podstawowego.

haven, tak z pewnością będzie. Niestety.

Opublikowano

pokaza gre -> smoki beda bez sukienek -> smutny figaro mowi ze ms zabil pg -> haven kupi pierwszego jrpg w zyciu

Opublikowano

Ale MS i PG juz powiedzieli ze gra ma byc bardziej dla ludzi w dotaku 30 fps i open world wiec pewnie cykl Scalebound bedzie wygladal tak:

Pokaza gre -> jara sie nia tylko Figaro -> Figaro nie ma i nigdy nie bedzie mial XO -> nikt gry nie kupuje bo zle boty graja tylko w hejlo -> Figaro chodzi smutny i wysyla MS do piekla.

Sytuacja trochę jak z Bloodborne, grupka ludzi którzy orientują się, że From i Platinum robią zaje.biste gry jara się ich zapowiedzianymi tytułami. A casule biorą te tytuły i używają ich w console wars tylko dlatego że jeden i drugi wychodzi na jednej konsoli. Beka z havena.

Scalebound jrpg xddd, aj te xboksiaki.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Czyli Scalebound to nie jrpg? No to chyba kupie.

@Daddy

Quantum Fucking Break  :banderas:  :obama:  :fsg: Najbardziej czekam na plynne przejscia z cuntscenek do gameplayu.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

to co dotykamy sie jutro jakoś po siurach?

Opublikowano

My siusiak is ready :lapka:

Opublikowano

15:45 zakladamy party, majty w dół i oliwka w dłoń

Opublikowano

Najbardziej czekam na plynne przejscia z cuntscenek do gameplayu.

Obrzydliwe.

Opublikowano

Najbardziej czekam na plynne przejscia z cuntscenek do gameplayu.

Obrzydliwe.

dlaczego

Opublikowano

Najlepsza rzecz. Oczywiście do perfekcji opanował to Rockstar. :fsg:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Mate xD jedna z fajniejszych rzeczy jakie ogarnęli w ostatnich latach obrzydliwa.  

Opublikowano

Quantum Fucking Break  :banderas:  :obama:  :fsg: Najbardziej czekam na plynne przejscia z cuntscenek do gameplayu.

jakiego gameplayu?

Opublikowano

15:45 zakladamy party, majty w dół i oliwka w dłoń

Dolaczam sie :lapka: Oczywiscie przyjmujemy tylko w krotkich spodenkach :xboss:

Opublikowano

Chętnie wpadnę zieloni bracia. :cool: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.