Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Widzę u botów recykling tekstów o anihilacji klapów która miała nastąpić na e3 , teraz na GC a później zostanie przełożona do przyszłorocznego e3 ? :reggie:

Ponieważ Sory wybroniło się - niewątpliwie dzięki, który to już z resztą raz utalentowanym specom od marketingu - po pierwsze grą widmem tj The La(o)st Guardian (biję się z myślami czy nie założyć sie z którymś z klapów o usunięcie konta, że to w 2016 r też nie wyjdzie), oraz po drugie  charytatywną grą z darów tj Shenmue 3 (data wydania 2018 r jak doskonale pójdzie). Kto jednak inteligentny wie, ze Sory w tym roku to nawet przepaski biodrowej jest pozbawione, świecąc gołym dupskiem :reggie:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jutro Scalebound, woo! 

Czuję w moczu,że po prezentacji tej gry nawet najnowocześniejsza, ultraczuła luneta na podczerwień w mojej snajperce będzie miała problem z odnalezieniem jakiegokolwiek klaperskiego tyłka wystającego spod kamieni :kaz:

Opublikowano

Jutro Scalebound, woo! 

Czuję w moczu,że po prezentacji tej gry nawet najnowocześniejsza, ultraczuła luneta na podczerwień w mojej snajperce będzie miała problem z odnalezieniem jakiegokolwiek klaperskiego tyłka wystającego spod kamieni :kaz:

Ty chyba nie znasz Platinum Cycle. W sensie Platinum Games zapowiada nową grę -> Fani mówią, że wygląda jak gó.wno -> Do premiery trwa sceptyzm, choć z każdym trailerem wrażenia są coraz lepsze -> Gra wychodzi -> Recenzenci nie potrafią robić parry i dają 7 -> Faktyczni gracze przysiadają do gry -> Okazuje się że GOTY Danego Roku.

Cykl życia.

Opublikowano

Jutro Scalebound, woo! 

I ta cała reszta nieważnych rzeczy. Woo!

nie moge sie doczekac pokazu SB :fsg:

Opublikowano

Jutro Scalebound, woo! 

Ty chyba nie znasz Platinum Cycle. W sensie Platinum Games zapowiada nową grę -> Fani mówią, że wygląda jak gó.wno -> Do premiery trwa sceptyzm, choć z każdym trailerem wrażenia są coraz lepsze -> Gra wychodzi -> Recenzenci nie potrafią robić parry i dają 7 -> Faktyczni gracze przysiadają do gry -> Okazuje się że GOTY Danego Roku.

Cykl życia.

Nie zapomnę recek w "właśnie ukończyłem..." i wymienieniem minusu - braku obrony, w MGR. :yao:

Opublikowano

Ale MS i PG juz powiedzieli ze gra ma byc bardziej dla ludzi w dotaku 30 fps i open world wiec pewnie cykl Scalebound bedzie wygladal tak:

Pokaza gre -> jara sie nia tylko Figaro -> Figaro nie ma i nigdy nie bedzie mial XO -> nikt gry nie kupuje bo zle boty graja tylko w hejlo -> Figaro chodzi smutny i wysyla MS do piekla.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jutro Scalebound, woo! 

Cykl życia.

Nie zapomnę recek w "właśnie ukończyłem..." i wymienieniem minusu - braku obrony, w MGR. :yao:

Ja nie rozumiem jak oni kończyli grę nie ogarniając czegoś tak podstawowego.

haven, tak z pewnością będzie. Niestety.

Opublikowano

pokaza gre -> smoki beda bez sukienek -> smutny figaro mowi ze ms zabil pg -> haven kupi pierwszego jrpg w zyciu

Opublikowano

Ale MS i PG juz powiedzieli ze gra ma byc bardziej dla ludzi w dotaku 30 fps i open world wiec pewnie cykl Scalebound bedzie wygladal tak:

Pokaza gre -> jara sie nia tylko Figaro -> Figaro nie ma i nigdy nie bedzie mial XO -> nikt gry nie kupuje bo zle boty graja tylko w hejlo -> Figaro chodzi smutny i wysyla MS do piekla.

Sytuacja trochę jak z Bloodborne, grupka ludzi którzy orientują się, że From i Platinum robią zaje.biste gry jara się ich zapowiedzianymi tytułami. A casule biorą te tytuły i używają ich w console wars tylko dlatego że jeden i drugi wychodzi na jednej konsoli. Beka z havena.

Scalebound jrpg xddd, aj te xboksiaki.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Czyli Scalebound to nie jrpg? No to chyba kupie.

@Daddy

Quantum Fucking Break  :banderas:  :obama:  :fsg: Najbardziej czekam na plynne przejscia z cuntscenek do gameplayu.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

to co dotykamy sie jutro jakoś po siurach?

Opublikowano

My siusiak is ready :lapka:

Opublikowano

15:45 zakladamy party, majty w dół i oliwka w dłoń

Opublikowano

Najbardziej czekam na plynne przejscia z cuntscenek do gameplayu.

Obrzydliwe.

Opublikowano

Najbardziej czekam na plynne przejscia z cuntscenek do gameplayu.

Obrzydliwe.

dlaczego

Opublikowano

Najlepsza rzecz. Oczywiście do perfekcji opanował to Rockstar. :fsg:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Mate xD jedna z fajniejszych rzeczy jakie ogarnęli w ostatnich latach obrzydliwa.  

Opublikowano

Quantum Fucking Break  :banderas:  :obama:  :fsg: Najbardziej czekam na plynne przejscia z cuntscenek do gameplayu.

jakiego gameplayu?

Opublikowano

15:45 zakladamy party, majty w dół i oliwka w dłoń

Dolaczam sie :lapka: Oczywiscie przyjmujemy tylko w krotkich spodenkach :xboss:

Opublikowano

Chętnie wpadnę zieloni bracia. :cool: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.