Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Rzygać się chce od tego "koniec roku". Na głodzie od października do września, ale w kółko tylko koniec roku i koniec roku :bad:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

A gdzie jest PC master waits?

Master rejsy niech lepiej napiszą, jak się Valve turniej Dota 2 udał :pawel:

Epic shit jak zawsze

:banderas:

Opublikowano

Wiedzę Moldar, że PS3 jest ogrywana, szacun :cool::lapka:

Chybiony strzał, konsole dałem bratankowi i wbija trofea na moje konto [emoji14]

A u mnie na ONE, Mama ogląda twitcha/ youtuba  :cool:  :lapka:

Lemonka

Halo wyszło w listopadzie, więc ogarnij się synek.

Od premiery PS4 pierwszą dobrą grę dostaliście w marcu tego roku, także ten tego  :lapka:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Pewnie kupują Xbony żeby streamować Forza Horizon 2 i Sunset Overdrive na PC ;)

Opublikowano

Rzygac mi sie chce od tego "ten rok bloodborne zaczekajcie do 2016". Na glodzie od marca do marca, ale w kolko "bloodborne" lub "w 2016 wam pokazemy"

pomiedzy bloodbornem(co mnie nie jara i go nie kupilem) czy wczesniej driveclubem (ktorego uwielbiam ale wyszedl w pazdzierniku 2015) jest turbo hiper dziura super exow, az do uncharted4 i ratcheta

Opublikowano

Na jakim głodzie? Ori od dłuższego czasu ogrywam :shieeet:

Opublikowano

Wiedzę Moldar, że PS3 jest ogrywana, szacun :cool::lapka:

Chybiony strzał, konsole dałem bratankowi i wbija trofea na moje konto [emoji14]

Jaki cwaniak. :obama:

Lemonka

Od premiery PS4 pierwszą dobrą grę dostaliście w lutym tego roku, także ten tego  :lapka:

Chciałeś napisać pod koniec marca, a nie w lutym. W lutym to oni dostali to guwno z pasami. 

Opublikowano

Epic shit jak zawsze

No, a potem:

Valve’s $18 million Dota 2 tournament delayed by DDoS attack

Lemonka

Tato, ale niedziałające przez pół roku kotlety z pierwszego xboxa nikogo!

pomiedzy bloodbornem(co mnie nie jara i go nie kupilem)

Ale to już twój problem :xboss:

Fakt jest taki, że Bloodborne wyszedł i jest wielki, a boty dalej czekają.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Francja odnotowuje spadek bezrobocia. Szrot od sory pada szybciej niż jabłka z Polskich drzew. Tyle mają roboty przy tych temperaturach. 

Opublikowano

Pewnie kupują Xbony żeby streamować Forza Horizon 2 i Sunset Overdrive na PC ;)

To pirackie windy też aktualizowali za darmo :kaz: ?

Opublikowano

Zimą upadną ciepłownie, bo zamiast grzejników ludzie będą używać tylko PS4 :D

Konstruktorzy PS4ki pewno na tym się wzorowali:

f7a6df84706fa2a7439927340216809f,640,0,0

Widać łudzące podobieństwo :P

Edytowane przez Michał102

Opublikowano

Epic shit jak zawsze

No, a potem:

Valve’s $18 million Dota 2 tournament delayed by DDoS attack

Z tym atakiem poradzono sobie w godzinę po czym turniej ruszył. Przypomnij nam teraz jak Sorry sobie radziło z atakami na tą ich prymitywną sieć :kaz:

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Za młody wtedy był, by niektóre słynne ataki pamiętać.

Opublikowano

Niezłe show robią z tymi MOBAmi, chociaż do mnie kompletnie te gry nie trafiają. Jak esport to tylko CS:GO

Opublikowano

Zimą upadną ciepłownie, bo zamiast grzejników ludzie będą używać tylko PS4 :D

Konstruktorzy PS4ki pewno na tym się wzorowali:

f7a6df84706fa2a7439927340216809f,640,0,0

Widać łudzące podobieństwo :P

Serio, wczoraj pograłem ze dwie godzinki i konsola była nagrzana konkretnie. One już nie tak bardzo.

Opublikowano

Niezłe show robią z tymi MOBAmi, chociaż do mnie kompletnie te gry nie trafiają. Jak esport to tylko CS:GO

Ja mam to samo. 23 w multikinach w całej polsce będą transmitować finały ESL Cologne, trzeba się wybrać :newell:

Opublikowano

Wy się śmiejecie, ale jakakolwiek konsola + duży TV spokojnie dogrzewają kilkunastometrowy pokój jak dłużej pochodzą :)

Opublikowano

Rzygac mi sie chce od tego "ten rok bloodborne zaczekajcie do 2016". Na glodzie od marca do marca, ale w kolko "bloodborne" lub "w 2016 wam pokazemy"

pomiedzy bloodbornem(co mnie nie jara i go nie kupilem) czy wczesniej driveclubem (ktorego uwielbiam ale wyszedl w pazdzierniku 2015) jest turbo hiper dziura super exow, az do uncharted4 i ratcheta

to nie ja zacząłem temat a bo wy od września czekacie, gdzie w listopadzie wyszło przecież beta Halo MCC :oh_you:

Opublikowano

Ja mam to samo. 23 w multikinach w całej polsce będą transmitować finały ESL Cologne, trzeba się wybrać :newell:

Zajebiście, to wszystkich multikin dotyczy czy tylko wybranych?

Opublikowano

Serio, wczoraj pograłem ze dwie godzinki i konsola była nagrzana konkretnie. One już nie tak bardzo.

To raczej dobry znak, bo jeśli konsola się nagrzewa (szczególnie przy wylocie w okolicach zasilacza), to znaczy, że radiator dobrze odbiera ciepło z procesora.

Zauważyłem to eksperymentując z pastami termo przewodzącymi - czym lepsza pasta, tym mniejsze obroty wentylatora i dużo cieplejsze powietrze wylatujące z konsoli.

Opublikowano

Nie mają w co grać tylko ci co grają tylko w multiplatformy. Ja mam napięty harmonogram na najbliższy miesiąc i to nie licząc mgs 5 czy mad maxa. A mówią że to sezon ogórkowy :banderas:

Rare-replay-collection.jpg91zpFr0TALL._SY550_.jpgUntil_dawn.jpg260px-Super_Mario_Maker_Artwork.jpgEverybody%27s_gone_to_the_rapture_logo.jDQ8-3DS_07-06-15_001.jpg255px-ShadowrunHongKongBoxArt.jpg

A w drugiej połowie września do grudnia jeszcze 3 razy tyle z fatal frame, xenoblade, halo 5 i xcom 2 na czele :)  Dla mnie multiplatformy mogłyby nie wychodzić bo poza just cause 3,  fallout 4 i metal gear 5 nie ma dla mnie z multiplatform must have. Sorry Asassins creed znowu? Fifa 16 bez zmian ? Może call of Duty następny raz to samo ? 

Opublikowano

ja np. dodatkowo gardze remasterami - w szczegolnosci gier, przy ktorych spedzilem tryliard godzin na poprzednich generacjach.

Dlatego brakuje bys jeszcze wrzucil liste gier ze wsteczna kompatybilnoscia i czepial sie, ze inni graja po raz n-ty w to samo... xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ja gardzę remasterami gdzie wycinają multi :P

Dodatkowo ja też mogę po 100 razy edytować posta to numer jeden

To numer dwa z przesłaniem

kiss_my_ass___cartman_by_belal_b3-d3j3lx

Edytowane przez blantman

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.