Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Wiecie co, trochę się zastanawiam nad kupnem Xboksa.

Nie wiem, co się ze mną dzieje.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

tylko xbox

Opublikowano

wezyr jak sie rozbujal, nasz randomek i spadochroniarz z nikogoforum - tam cie wygonili to ostoje znalazles w naszym CW gdzie razem z pozostala dziesiatka wszystkich posiadazcy xone z polski robicie sobie dziennie loda, glaskajac po glowce, jeszcze nigdy z spolecznoscia xone nie bylo tak dobrze

Opublikowano

lepsze to niż "chciałbym kupić tego xboxa, naprawdę, ale nie kupię bo nie". xddd

Opublikowano

zona dała a prezentów się nie wyrzuca lub sprzedaje - suteq będziesz miał kiedyś coś więcej niż renie rączkowską to zrozumiesz

Opublikowano

Gdzie ja tu piszę o sprzedaży? :lapka:

Poza tym konsola po gwarze się popsuje i tak ją wywali. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

dorosli ludzie nie mają czasu więcej niż na jedną konsole :cool: :czesc:

Opublikowano

Jak dobrze jest grać na Nintendo i nigdy się nie martwić o możliwości popsucia się konsoli. 

Opublikowano

Zdajesz sobie sprawę, że Wii U jest jedna z najbardziej awaryjnych konsol Nintendo ? Nie do pomyślenia, ale trochę po tym jak zakupiłem konsolę wiatrak zaczął wariować. Jako, że nie ma u nas ludzkiego serwisu i nie chciałem czekać buk wie ile to sam naprawiłem usterkę. Autentycznie pierwsza konsola Nintendo, z którą miałem jakiś problem, a jestem z marką od czasów SNESa.

Opublikowano

Zdajesz sobie sprawę, że Wii U jest jedna z najbardziej awaryjnych konsol Nintendo ? Nie do pomyślenia, ale trochę po tym jak zakupiłem konsolę wiatrak zaczął wariować. Jako, że nie ma u nas ludzkiego serwisu i nie chciałem czekać buk wie ile to sam naprawiłem usterkę. Autentycznie pierwsza konsola Nintendo, z którą miałem jakiś problem, a jestem z marką od czasów SNESa.

Tak? Możliwe że Wii U jest faktycznie najbardziej awaryjną konsolą Ninny. Ale to dalej nic w porównaniu z taką PS4, z tym się chyba zgodzisz.

Nawet najbardziej awaryjna konsola Ninny jest dużo dużo bardziej stabilna od innych konsol.

Opublikowano

Pewnie, że się zgodzę. Nintendo miało zawsze bezawaryjne sprzęty, tylko Wii U troszkę zaniża ten świetny standard. No ale w porównaniu z PS4 to jedynie można się uśmiechnąć pod nosem :)

Opublikowano

A w porównaniu z X360?

Opublikowano

Kyo na multikoncie?

Opublikowano

Boli go odbytnica bo non stop jest minusowany za bycie odpadem bez mózgu, nawet klapy maja go w poważaniu (szacunek). Co innego moze zrobić niż opłacać jakiegoś dziekaka z afryki by go plusował.

Opublikowano

Pewnie, że się zgodzę. Nintendo miało zawsze bezawaryjne sprzęty, tylko Wii U troszkę zaniża ten świetny standard. No ale w porównaniu z PS4 to jedynie można się uśmiechnąć pod nosem :)

Masz jakies dane dotyczace uszkodzonych konsol? Cieka jestem jakie byloby porownanie, gdyby wziac pod uwage liczbe sprzedanych sztuk.

Opublikowano

Warto na pewno wspomnieć – przedstawiciele Sony kilkukrotnie wypowiadali się, że usługa EA nie reprezentuje odpowiedniej wartości względem ceny dla posiadaczy PlayStation 4 i dlatego EA Access nie jest dostępne na tej konsoli.

xD zoltki sa mega bezczelne i zaklamane 

za to ich usluga reprezentuje odpowiednie wartosci wzgledem ceny :yao:

Opublikowano

NIe, ale tak zalowali swojej decyzji, ze 2ke od razu zapowiedzieli jako multiplatforme, a na targach oddali innego exa (Plants vs Zombies) wszytskim uzytkownikom Sony za darmo. xD

Opublikowano

ciekawe po co wydaja Titanfall 2 na ps4, przeciez kazdy klap nienawidzi tej gry i brzydzi sie strzelaniem do botow 

Edytowane przez kubson

Opublikowano

NIe, ale tak zalowali swojej decyzji, ze 2ke od razu zapowiedzieli jako multiplatforme, a na targach oddali innego exa (Plants vs Zombies) wszytskim uzytkownikom Sony za darmo. xD

Titanfall 2? Ależ będzie strzelania :obama: Może w końcu będzie jakaś porządna strzelanka na PS4, bo jak kolega w odpowiedzi na Titanfall pokazał mi lagujące Blacklight Retribution to myślałem, że skisę :dynia:

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.