Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

no to jest takie status quo jak na Ukrainie, gdzie MS to Rosja, a Sony to Ukraina.

Opublikowano

Ale oni się będą pocieszać, że xbox nie ma już mocy... to samo było z 360. Nic się nie zmienia... sony rak branży [*]

Opublikowano

"Nie można pobrać zawartości" - zaraz wyrzucę ten sprzęt przez okno, jest 16:00!

Co za syf, jak to można ludziom sprzedawać.

Opublikowano

Kto to przepowiadal zmiane frontu choragiewki?

Opublikowano

Żadnej chorągiewki, wypraszam sobie, nie walczyłem po stronie niebieskiej bandery po zakupie tego sprzętu.

Opublikowano

Wróciłam z urlopu nad morzem, odpaliłam steam, 15 minut - wszystkie updaty zrobione dla moich +200 gier na dysku. Abonament roczny na Steam = 0zł

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

widzę w console wars status quo, xbox na jesień ma gry, playstation ma konferencje z zapowiedziami na 2017 rok.

W 2016 roku ps4 rozjedzie exami xścierwo że z botów nie będzie czego zbierać. Oczywiście jak w to nie wierzysz to możemy się założyć o bana.

Opublikowano

Muszę przyznać,że fajnie się słucha wywodów Zeratula.

Pomimo, że beszta też po Sony osłuchałem ostatnie odcinki robiąć coś z tle, ode mnie także +

Opublikowano

widzę w console wars status quo, xbox na jesień ma gry, playstation ma konferencje z zapowiedziami na 2017 rok.

W 2016 roku ps4 rozjedzie exami xścierwo że z botów nie będzie czego zbierać. Oczywiście jak w to nie wierzysz to możemy się założyć o bana.

Andrew zrozum, że każdy ma w du.pie ciebie twoje zakłady i posty o dominacji skończ z tryhardem

Opublikowano

Uważaj! Stwierdzą, że 2016 zaczyna się we wrześniu, odrzucą TLG i Horizon, bo "nie dla każdego" i zakład przegrasz :/

Opublikowano

Zeratul nagrywa bardzo fajne filmiki, zwlaszcza podobal mi sie fragment jak powiedzial zeby nie dyskutowac z pececiarzami bo sa poyebani.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Tak a gry na Windowsie to exy dla Microsoftu xd

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

A zagrasz na plejstejszyn? No nie zagrasz. :czezky:

Opublikowano

Umysl blacharza zawsze bedzie biedny, gdy zobaczy exa, wyda mu sie zbedny. :taknieco:

Opublikowano

Andrew zrozum, że każdy ma w du.pie ciebie twoje zakłady i posty o dominacji skończ z tryhardem
W (pipi)e to wszyscy mają xboxa którego za rok będzie można kupić nowego za 799 złotych gdyż Microsoft będzie chciał się pozbyć zalegającego w magazynach ścierwa.
Opublikowano

Jedyne warte uwagi newsy ze stajni Sony to te o sprzedazy wiec co sie dziwic ze endrju lubi nimi atakowac? :dunno:

Opublikowano

No chociażby to, że gracze mają z tego całe guwno. :reggie:

Opublikowano

Lepiej wejdź na vgchartz i sprawdź jak tam sprzedaż Knacka, Andrew.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.