Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

> kupić ps4 dla until down

> konsola jest zyebana, odesłać do naprawy

> kupić drugie ps4 w bundlu z until down czekajac na naprawienie

ONI SA NIESAMOWICI

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

oni są jak:

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

Brak słów na to :P

Opublikowano

To juz wiemy skad tak wysoka sprzedaz PS4

Opublikowano

Nie wiem jak to skomentować, więc dałem minusa.

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Znam to uczucie Chris. :dog:

Klapy? Zawsze gardziłem.

Opublikowano

Chciałbym wierzyć, że ludzie piszący tu że GTA V > SR 4 to tylko trollują. Jednak mam wrażenie, że nie i mówią serio, co mnie bardzo ale to bardzo smuci :( Chyba, że Rockstar opłaca tu tych trolli potajemnie, to bym jeszcze zrozumiał, ale żeby za darmo bronić ich nudnego sandboxa? Degrengolada :/

Już same początki SR IV zrywają papę z dachu (sorry jj). Jak tylko otwiera się przed nami miejski sandbox, dostajemy taką dawkę rozrywki, że nie ma chwili wytchnienia. Supermoce, pełno sklepów, MASA znajdziek, ulepszanie i customizacja postaci, mnóstwo aktywności pod single jak i tylko pod coop (możemy całą grę przejść w coop!), śmieszne zdarzenia, minigry, WCH*JZYLION WSZYSTKIEGO. I do tego soundtrack robi miazgę, puszczasz In Flames, albo Datsika, albo Easy All Stars Time, albo nawet dla beki "What is Love" Haddawaya i jazda rozwalać armie Zina.

A co w GTA? Poza fabularnymi misjami, to k*rwa w TENISA możesz se pograć. Jakbym taką aktywność znalazł w SR IV to bym uznał to albo za przespany betatest, albo parodia GTA V. Zresztą absurdu i parodiii jest tu sporo, beka od Matrixa po Mass Effecta, ale wszystko z umiarem.

Innymi słowy - serio, pograjcie se w SR IV i zobaczcie jak zjada to GTA V pod względem frajdy z grania...

Opublikowano

masz prawo mieć zjebany gust mendrek bo o gustach sie nie dyskutuje

Opublikowano

Chciałbym wierzyć, że ludzie piszący tu że GTA V > SR 4 to tylko trollują. Jednak mam wrażenie, że nie i mówią serio, co mnie bardzo ale to bardzo smuci :( Chyba, że Rockstar opłaca tu tych trolli potajemnie, to bym jeszcze zrozumiał, ale żeby za darmo bronić ich nudnego sandboxa? Degrengolada :/

Już same początki SR IV zrywają papę z dachu (sorry jj). Jak tylko otwiera się przed nami miejski sandbox, dostajemy taką dawkę rozrywki, że nie ma chwili wytchnienia. Supermoce, pełno sklepów, MASA znajdziek, ulepszanie i customizacja postaci, mnóstwo aktywności pod single jak i tylko pod coop (możemy całą grę przejść w coop!), śmieszne zdarzenia, minigry, WCH*JZYLION WSZYSTKIEGO. I do tego soundtrack robi miazgę, puszczasz In Flames, albo Datsika, albo Easy All Stars Time, albo nawet dla beki "What is Love" Haddawaya i jazda rozwalać armie Zina.

A co w GTA? Poza fabularnymi misjami, to k*rwa w TENISA możesz se pograć. Jakbym taką aktywność znalazł w SR IV to bym uznał to albo za przespany betatest, albo parodia GTA V. Zresztą absurdu i parodiii jest tu sporo, beka od Matrixa po Mass Effecta, ale wszystko z umiarem.

Innymi słowy - serio, pograjcie se w SR IV i zobaczcie jak zjada to GTA V pod względem frajdy z grania...

SR lepsze od GTA, Playstation lepsze od Xboxa. Mendrek ty na serio powinieneś porozmawiać z jakimś specjalistą  :empathy:

Opublikowano

A pamietacie stwierdzenie, ze Dualshock 3 jest najlepszym padem xD byl tak dobry, ze samo Sony odeszlo od tej ulomnej konstrukcji

Opublikowano

xD

Opublikowano

SR lepsze od GTA, Playstation lepsze od Xboxa. Mendrek ty na serio powinieneś porozmawiać z jakimś specjalistą :empathy:

Zagraj w SR 4 to wtedy zrozumiesz.

Ty Ludwes także byś ograł...

Opublikowano

Grałem w SR4. Guwno jakich mało, w dodatku większość gry to kopiuj-wklej ze średniej 3. 

Opublikowano

Dostalem raka po przeczytania tej jednej strony.

Tendencyjne porownania, przywolywanie tekstur z Uncharted 1, bezbekowe posty i wzajemne poklepywanie sie klapow po plecach

Exact bedzie tam pasowal [*]

Opublikowano

frajda z grania to jest bardzo subiektywne odczucie, ja nie mogę zdzierżyć słabego humoru w tej grze, tragicznego modelu jazdy, strzelania i ogólnie bardzo budżetowego wykonania, sztampowych misji podoboczych i wielu wielu innych źle zrobionych rzeczy, po prostu karol nie znasz się na grach, ale ok nie każdy to potrafi na szczescię to nie ty ustalasz co jest dobre a co nie a oceny nie kłamią

97 > 76

Opublikowano

no to dla mendrka crackdown 3 > gta 6 bo mozna wszystko rozyebać

Opublikowano

slepe klapy przepedzone z polskiego neta do gejonly, slepe boty przepedzone z polskiego neta do naszego CW xDddd

Opublikowano

Mendreka widzę od rana żarcik się trzyma.

Opublikowano

SR lepsze od GTA, Playstation lepsze od Xboxa. Mendrek ty na serio powinieneś porozmawiać z jakimś specjalistą :empathy:

Zagraj w SR 4 to wtedy zrozumiesz.

Ty Ludwes także byś ograł...

Poczekam aż dadzą RE-elected w Games with Gold :P

Opublikowano

Szukaliście Pandy? No to się znalazła nasza małpa kochana!

http://gameonly.pl/forum/index.php?topic=12734.8680

:dynia:

xD irasek jak dobrze poinformowany w sprawach tego co dzieje się cw u nas

zVTsrcK.jpg

exact i nerwy xD

Opublikowano

bezbekowe posty i wzajemne poklepywanie sie klapow po plecach

To tu to samo, tylko w wykonaniu botów, bo nie od dziś wiadomo, że CW to ostatnia ostoja bociarni w Polsce, taki klub anonimowych alkoholików.

Redzi dzięki posiadaczom PS4 zarobili na zycie.

Jak podzieliła się sprzedaż? Ile egzemplarzy trafiło do graczy PC, ile sprzedało się pudełek na PS4, a ile na Xbox One?

Szczegółowych danych sprzedażowych nie podajemy do wiadomości publicznej. Być może CD projekt będzie chciał się podzielić w stosownym czasie takimi wynikami. Ja w podsumowaniu mogę jedynie dodać, że największym zaskoczeniem i największym sukcesem jest sprzedaż na platformę PlayStation 4. Ten wyniki potwierdził dominującą pozycję tej platformy w nowej generacji konsol.

http://www.eurogamer.pl/articles/2015-08-26-polska-to-w-pelni-dojrzaly-rynek-wywiad-z-szefem-cdp-pl

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.