Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

karol i kasia zakochana para 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ćwiczysz teksty przed jutrzejszym rozpoczęciem roku szkolnego?

Opublikowano

uberadi zaprasza ziomka za 10 lat

pa na moja kolekcje - tu mam instalke stema na plycie w z artworkiem z mgs'a, tu mam instalke stema na plycie z artworkiem deus exa, a tam instalka gog na plycie z obrazkiem z cyberpunk oczywiscie ze steelbookiem...

Opublikowano

uberadi zaprasza ziomka za 10 lat

pa na moja kolekcje - tu mam instalke stema na plycie w z artworkiem z mgs'a, tu mam instalke stema na plycie z artworkiem deus exa, a tam instalka gog na plycie z obrazkiem z cyberpunk oczywiscie ze steelbookiem...

chwalenie się kolekcją gierek znajomym  :dynia:

a masz już sperme?

Opublikowano

to jakis blacharski pojazd czy oferta matrymonialna? bo nie wiem co odpisac

Opublikowano

Co jak co ale pudełkowe edycje uwielbiam. Fajnie jest móc powymieniać się gierkami ze znajomymi czy też podziwiać jak rośnie kolekcja ulubionych tytułów na półce. Oczywiście czasy fajnych wydań fizycznych już pomału odchodzą w zapomnienie ale czasem jeszcze da się znaleźć gierkę którą wydali w fajny sposób. Do tego możliwość sprzedaży/wymiany to też ogromny plus. No ale to dotyczy jedynie konsol za co je nadal bardzo lubię. Na pc już się pogodziłem,że wszyscy są więźniami STEAMa i tabelki ze śmiesznymi plikami.

Opublikowano

Ale to PS4 jest głośne :/

Opublikowano

Konsolowce mysla ze wydanie pudełkowe na PC ma inne zastosowanie niz tylko kolekcjonerskie?

Wczoraj w niecale pol h sciagnalem ze STEMA ponad 30GB. PCtowa wersja Diablo 3 z plyty na hdd instaluje sie niewiele krocej wiec po co komu gry na płytach w 2015 roku na PC jak STEM tak zapyerdala?

bluray_logo755087.jpg

:kaz:

Opublikowano

Wczoraj w niecale pol h sciagnalem ze STEMA ponad 30GB. PCtowa wersja Diablo 3 z plyty na hdd instaluje sie niewiele krocej wiec po co komu gry na płytach w 2015 roku na PC jak STEM tak zapyerdala?

Bo każdy ma łącze 100 MB :dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano

Sony zaczyna dymanie na nowym froncie :D

The latest product to hit First Flight, Sony's own crowdfunding platform in Japan, is a smartwatch called the "Wena Wrist." What's a Wena? It stands for "wear electronics naturally," apparently, and takes the form of a fairly traditional-looking watch. The Wena Wrist focuses on three main features — an NFC wallet compatible with the Japanese Felica standard; notifications through vibration and a customizable LED light on the band; and activity tracking, which seems to work the way you'd expect except that the app is only for iOS.

The "Chronograph" model tells time with three separate hands and dials for hours, minutes, and seconds, while the "Three Hands" model just has a regular watch face. Both models are 42mm across; the Three Hands watch itself is expected to run for three years, while Chronograph should last for five. The band, however, is rated for a week before it needs to be charged via a cradle.

The Wena Wrist is expected to ship in March and April next year. Prices range from ¥34,800 ($287) for a silver Three Hands model up to ¥69,800 ($576) for the Chronograph in black.

http://www.wsj.com/articles/BL-JRTB-20706
Opublikowano

Ja myślałem, że blacharze są chociaż o poziom wyżej od klapów i potrafią przyznać kiedy coś śmiesznego stało się na ich ukochanej platformie.

Myliłem się. Siedzicie w tym samym intelektualnym bagnie co Lemonka i inni.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

8MB? Ale szybko pojdzie z torrenta :banderas:

Opublikowano

Ja nie mam steama na kompie, więc byłbym zadowolony z takiego goty zakupu.

Opublikowano

prowo na ircu układają coby nas rozpjerdolić na atomy żeby lemonek mógl sobie w sygnaturę wstawić a jutro do gimbazy na przyre

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

nabijaja level w tesco, tru story

Opublikowano

Clubcard level? Dobrze wiedzieć, następnym razem idąc do teskacza zapytam panią w kasie ile mi brakuje piw do następnego.

Opublikowano

Siwtna gra - polecam wsyztskim uzaleznionym od Destiny, fakt, ze biegasz z kijkiem zamiast shotguna, graficznie troche odstaje, ale ladnie pokazuje jak gra od Bungie jest plytka i jak malo w niej tworza...

No Zeratul - sam powiedz - czy to nie przypomina najlepszych Strikow ? xD

Opublikowano

Bo każdy ma łącze 100 MB :dynia: :dynia: :dynia:

No jak ktoś musi kupować biedackie konsole na raty w Providencie to nie spodziewam się, że ma jakieś dobre łącze, ale cóż, są sprzęty dla szlachty i dla plebsu.

Szlachta nie musi nawet się schylać po płytę, bo szybciej gierka się ze STEM pobierze.

1zlpd.jpg

A te Wasze płyty i tak o kant ch,uja można roztrzasnąć, bo wkładasz do konsoli i i tak trzeba gierkę zainstalować i dossać po gównianym PSN day-one pacza.

Opublikowano

Prędkośc łącza nie zależy od stanu majątkowego kruk. U mnie w biurze mam max 1 mb downloadu bo nie da się więcej nic podlączyć. 

ale że klapy to biedaki, którzy racjonalizują każdy zakup to prawda A BO KĄPUTER ZA 5 koła taki drogi, a gierki nie sprzedasz po przejsciu na wyscigi itp itd

Opublikowano

lacze moze i byc master race stem pc 1gb/s a batman jak zyebany byl tak dalej jest xd

i ten mgs v 8mb xdd

Opublikowano

Jezeli ktos jest naprawde majetny to moze zmienic lokal z dostepem do szybkiego internetu

Wiec zgadzam sie z ravenem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.