Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

AHHAHA... RADUJCIE SIE BRACIA I SIOSTRY - plebian lem nie jest juz wsrod nas. Urodziny mam dopiero w kwietniu ale prezent dostalem dzisiaj..

Opublikowano

Yeti tak się miota bo czuje, że jest następny w kolejce :kaz:

Opublikowano

Dorosły człowiek a kupuje jakieś protezy ręki :teehee: ja pier.dole nawet mi nie jest go żal (zresztą to był ten koleś, który pisał, że nie umie czytać xD) 

Nadrabiam bo akurat gralem w MGSa przez ostati tydzien

Beke toczy koles ktory prosil mnie zebym mu w UK kupil MGR:R kolekcjonerke z plastikowym Raidenem bo byla za dwadziesciakilka £ xDDDDDD Jak tam dorosly czlowieku Raiden pilnuje zeby ci PS4 i TV nie ukradli jak prawdziwy Ninja? 

Opublikowano

yeti stracił swojego mentora, ale zamiast iść swoją drogą jak BB, to idzie w zaparte :dunno:

Opublikowano

raport na GO sam się nie zda.

a żeby już zakończyć temat to ja zasadziłem head'a na respawnie, pierwszy frag należy do Kyo

eEJM1oq.gif

Opublikowano

Ale figurkę Raidena proszę szanować. Jest Z N A K O M I T A.

Opublikowano

Propsy naleza sie Kyo :D Bo w 2:13 slychac pierwszy strzal z jego pistoletu. Ale jasne Glory Whore Colin teraz bedzie sie napawal chwala :D

Opublikowano

Swoją drogą to przeczytałem że tą akcją ze spoilerem z MGS-a to Sylvan chciał ukarać mroka za pocisk na psn XD

Opublikowano

Jeszcze mu zaktualizujcie sygnaturke

TeamIRC 2 - 3 TeamXBL

MaZZeoWezyr                                         irasjuraslem                 

FULL TIME          

Edytowane przez teddy

Opublikowano

MAMY TO KU,RWAAAAAAAAA

Opublikowano

Propsy naleza sie Kyo :D Bo w 2:13 slychac pierwszy strzal z jego pistoletu. Ale jasne Glory Whore Colin teraz bedzie sie napawal chwala :D

hebluj kredkę randomie z zomo :kiss:  po to pisałem by nikt nie zapominał kto miał pierwszego killa. moje za to było fatality i tak, tym się będę napawał :fsg:

Opublikowano

>Mieć figurke jacka pedała

Opublikowano

Szkoda że Lemonirasjuraswera poleciał bo nie było tu chyba drugiego takiego przegrywa życiowego z poczuciem misji identyfikującego się z kawałkiem plastikowego szrota :D Komiczna postać chyba nawet bardziej niż Mendrek bo ja wciąż wierzę, że berlinek tylko trolluje.

Opublikowano

Dorosły człowiek a kupuje jakieś protezy ręki :teehee: ja pier.dole nawet mi nie jest go żal (zresztą to był ten koleś, który pisał, że nie umie czytać xD) 

Nadrabiam bo akurat gralem w MGSa przez ostati tydzien

Beke toczy koles ktory prosil mnie zebym mu w UK kupil MGR:R kolekcjonerke z plastikowym Raidenem bo byla za dwadziesciakilka £ xDDDDDD Jak tam dorosly czlowieku Raiden pilnuje zeby ci PS4 i TV nie ukradli jak prawdziwy Ninja? 

xDDDDD figurka plastikowego geja bez jajec xDDDDDD

Opublikowano

za to z tipsami i na wysokim obcasie :banderas:

:pawel:

Metal-Gear-Rising-Revenge-Gray-Fox-2.jpg

#TeamGrayFoxSkin

Opublikowano

Sztywniutka jest ta figurka z najlepszego metal geara :cool:

Opublikowano

kurna właśnie zauważyłem że dałem plusa UberAdiemu :( (pipi)ać lemonke ważne że go niema bo tylko irytował 

Opublikowano

ja bym Moldara jeszcze wypierdolił stąd, bo kluczy z irasojurasami, jeszcze też wpadnie na podobnie chory pomysł co oni.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

ja bym Moldara jeszcze wypierdolił stąd, bo kluczy z irasojurasami, jeszcze też wpadnie na podobnie chory pomysł co oni.

Dokładnie :), tam z tego co widziałem to (pipi)ją ludzi jak im się podoba.

Opublikowano

Sztywniutka jest ta figurka z najlepszego metal geara :cool:

no ba :cool:

nadgodziny-06-09-15-29_4bjw.jpg

FIGURE-009649.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.