Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

AHHAHA... RADUJCIE SIE BRACIA I SIOSTRY - plebian lem nie jest juz wsrod nas. Urodziny mam dopiero w kwietniu ale prezent dostalem dzisiaj..

Opublikowano

Yeti tak się miota bo czuje, że jest następny w kolejce :kaz:

Opublikowano

Dorosły człowiek a kupuje jakieś protezy ręki :teehee: ja pier.dole nawet mi nie jest go żal (zresztą to był ten koleś, który pisał, że nie umie czytać xD) 

Nadrabiam bo akurat gralem w MGSa przez ostati tydzien

Beke toczy koles ktory prosil mnie zebym mu w UK kupil MGR:R kolekcjonerke z plastikowym Raidenem bo byla za dwadziesciakilka £ xDDDDDD Jak tam dorosly czlowieku Raiden pilnuje zeby ci PS4 i TV nie ukradli jak prawdziwy Ninja? 

Opublikowano

yeti stracił swojego mentora, ale zamiast iść swoją drogą jak BB, to idzie w zaparte :dunno:

Opublikowano

raport na GO sam się nie zda.

a żeby już zakończyć temat to ja zasadziłem head'a na respawnie, pierwszy frag należy do Kyo

eEJM1oq.gif

Opublikowano

Ale figurkę Raidena proszę szanować. Jest Z N A K O M I T A.

Opublikowano

Propsy naleza sie Kyo :D Bo w 2:13 slychac pierwszy strzal z jego pistoletu. Ale jasne Glory Whore Colin teraz bedzie sie napawal chwala :D

Opublikowano

Swoją drogą to przeczytałem że tą akcją ze spoilerem z MGS-a to Sylvan chciał ukarać mroka za pocisk na psn XD

Opublikowano

Jeszcze mu zaktualizujcie sygnaturke

TeamIRC 2 - 3 TeamXBL

MaZZeoWezyr                                         irasjuraslem                 

FULL TIME          

Edytowane przez teddy

Opublikowano

MAMY TO KU,RWAAAAAAAAA

Opublikowano

Propsy naleza sie Kyo :D Bo w 2:13 slychac pierwszy strzal z jego pistoletu. Ale jasne Glory Whore Colin teraz bedzie sie napawal chwala :D

hebluj kredkę randomie z zomo :kiss:  po to pisałem by nikt nie zapominał kto miał pierwszego killa. moje za to było fatality i tak, tym się będę napawał :fsg:

Opublikowano

>Mieć figurke jacka pedała

Opublikowano

Szkoda że Lemonirasjuraswera poleciał bo nie było tu chyba drugiego takiego przegrywa życiowego z poczuciem misji identyfikującego się z kawałkiem plastikowego szrota :D Komiczna postać chyba nawet bardziej niż Mendrek bo ja wciąż wierzę, że berlinek tylko trolluje.

Opublikowano

Dorosły człowiek a kupuje jakieś protezy ręki :teehee: ja pier.dole nawet mi nie jest go żal (zresztą to był ten koleś, który pisał, że nie umie czytać xD) 

Nadrabiam bo akurat gralem w MGSa przez ostati tydzien

Beke toczy koles ktory prosil mnie zebym mu w UK kupil MGR:R kolekcjonerke z plastikowym Raidenem bo byla za dwadziesciakilka £ xDDDDDD Jak tam dorosly czlowieku Raiden pilnuje zeby ci PS4 i TV nie ukradli jak prawdziwy Ninja? 

xDDDDD figurka plastikowego geja bez jajec xDDDDDD

Opublikowano

za to z tipsami i na wysokim obcasie :banderas:

:pawel:

Metal-Gear-Rising-Revenge-Gray-Fox-2.jpg

#TeamGrayFoxSkin

Opublikowano

Sztywniutka jest ta figurka z najlepszego metal geara :cool:

Opublikowano

kurna właśnie zauważyłem że dałem plusa UberAdiemu :( (pipi)ać lemonke ważne że go niema bo tylko irytował 

Opublikowano

ja bym Moldara jeszcze wypierdolił stąd, bo kluczy z irasojurasami, jeszcze też wpadnie na podobnie chory pomysł co oni.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

ja bym Moldara jeszcze wypierdolił stąd, bo kluczy z irasojurasami, jeszcze też wpadnie na podobnie chory pomysł co oni.

Dokładnie :), tam z tego co widziałem to (pipi)ją ludzi jak im się podoba.

Opublikowano

Sztywniutka jest ta figurka z najlepszego metal geara :cool:

no ba :cool:

nadgodziny-06-09-15-29_4bjw.jpg

FIGURE-009649.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.