Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Obecnie poza TLOU które przyszło z ps3 i BB, nie ma na ps4 gier wybitnych.

Tonący brzytwy się chwyta :reggie:
  • Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Obecnie poza TLOU które przyszło z ps3 i BB, nie ma na ps4 gier wybitnych.

Tonący brzytwy się chwyta :reggie:

Drabiny*

Opublikowano

albo palety

Opublikowano

jeszcze dżurnej, ta gra to sztuka gurwa, emocje jak przy przeprowadzaniu transplantacji serca u niepełnosprawnego dziecka

Opublikowano

Akurat Journey to najlepsze co przytrafiło się ps3.

Opublikowano

Niestety nie można traktować poważnie klapoosoby, która odmawia wybitności Girsom, Forzie i wielu innym tytułom i pierdzieli coś o rzemieślnictwie. No nie da się tak.

Rzemieślnictwo to kwitnie w temacie hardware ps4.

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

Ja prdl chwilkę mnie nie było a tu klapki tak zmiażdżone :obama::xboss:

giphy.gif

Pięknie uciszyliście niebieskie robactwo :banderas:

Opublikowano

zaraz jakiś wpadnie i napiszę, że oni grają w gry i nie mają czasu na CW, tak będzie :yao:

Opublikowano

jeszcze dżurnej, ta gra to sztuka gurwa, emocje jak przy przeprowadzaniu transplantacji serca u niepełnosprawnego dziecka

Nawet kwikłem. :yao:
Opublikowano

w carsach nie da sie przyspieszyc lotusem w deszczu na prostej bo od razu nas obraca

tak to jest jak kod do gry pisza ludzie ktorzy jedyne czym w zyciu jezdzili to peugeot 206 by odebrac przelew z kickstartera

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Tak bym ujął dzisiejsze CW

82a.gif

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Hahah, co tu się odpierdala od rana, niezła orgia gejowska. Boty robią sobie nawzajem laskę, klepiąc się po pleckach i powtarzając sobie, tylko xbox, tylko rozwolnienie 900p. Przezabawnie czyta się ten narkomański bełkot, kolejny zjazd klubu wspólnego wsparcia anonimowych narkomanów. Nawet Jaczesa wypuścili z bizariusza, i co czytam, znów ma w domu PS4? DYNIA. Od tego Colina dla ubogich, to lepiej wygląda nawet Forza 6, Dejw Czerstwy trolluje na tym samym poziomie co mroku.

Szkoda, że x-korki taczer pociągnie jeszcze z dwa lata, bo fajnie czyta się takie wyznania ludzi, których psychika nie wytrzymała zderzenia z rzeczywistością. Z konsoli, która rywalizował jak równy z równym z PS3, spadek do okręgówki, wytykanie palcami na osiedlu (to ten ma xbąka, brzmi tak jak, to ten ma trypla xD), brak 1080p w 2015 (tu już knur spencer ostro zatrolował) czy gier powyżej średniej 90% od 2011, tylko crapy na 8. Już wydawcy powoli wydają gry na ten złom w Europie tylko cyfrowo, bo przecież nie opłaca się wynajmować samochodu osobowego, aby przywiózł 100 egzemplarzy gier do takiej Polski. :yao:

Z jednej strony szkoda, że to ostatnia konsola microsyfu, wiecie, to tak jakby z klasy odchodziła największa oferma, popychadło i błazen, ale z drugiej, cała populacja botów spotka się na stimie z jaczesem, potrzepiecie razem do symulatora kozy 2 czy kromki chleba, pogracie w CS, podpisujecie kilka petycji czy to do Bloodborne 2 czy do GTAVI. Pamiętajcie, będziemy o was pamiętać przy okazji kolejnej generacji, gdzie już miejsca dla microsoftu zabraknie, bo takie januszy i raków trudno zapomnieć (rocznik 99, chyba jedynie Soul się wyłamuje z teko kanonu bezguścia :kaz: ).

Zostawiam was chłopcy, bawcie się dalej, tylko pamiętajcie o higienie waszych robaków, bo jeszcze nabawicie się jakieś infekcji. Ja spadam do MGSV w full hd z lepszymi teksturami i filtrowaniem, 55 calowa bravia już odpalona.

:banderas:

Opublikowano

Dostawa leków w chuy opóźniona. :dog:

Opublikowano

Yeti jaki bóldupy xddddd i dmg ctrl w jednym xdddddddddddddddddddd

idz pograj w teraway na uspokojenie 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

ja juz na te kilka h w unczarted mam zaklepanego trojnoga od kumpla, bo przeciez nie bede dla jednej gierki tego brac xddd

To weź pożycz potem mi. :kaz:

Przecież masz już deal ze mną, ale jak nie chcesz to nie. 

Opublikowano

Ale nudy... dobrze, ze chociaz raz na jakis czas Yeti wpadnie i pozamiata ta jakze wielka spolecznosc Xbox Live w Polsce. xD

Opublikowano

Od samego rana piękna orka niebieskiego robactwa i weekend za pasem. Na poparte faktami argumenty dotyczące tragicznej sytuacji PS4 YETI w narkomańskim amoku pisze jakiś tl;dr bełkotu próbującego pocisnąć Xbotom tańczącym na grobie marki Playstation. Marki która to przoduje sprzedażowo ale dla hc graczy wychowanych na PSX i PS2 jest tylko popłuczyną po dawnej świetności tej marki.

Tylko Xbox <3

No i pokrytywstydem pozamiatał ale boisko po wuefie w swoim gimnazjum.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

yeti i pozamiata kek, czyta ktoś te posty jego w ogóle?

Opublikowano

nie no ladnie musialo zapiec zeby napisac posta na a4 w cw, no ale yeti musi jechac na 6 etatow bo klapy albo zbanowane albo niepiśmienne 

Opublikowano

Izi jakie negowanie prawdy... :dynia:

Opublikowano

Od samego rana piękna orka niebieskiego robactwa i weekend za pasem. Na poparte faktami argumenty dotyczące tragicznej sytuacji PS4 YETI w narkomańskim amoku pisze jakiś tl;dr bełkotu próbującego pocisnąć Xbotom tańczącym na grobie marki Playstation. Marki która to przoduje sprzedażowo ale dla hc graczy wychowanych na PSX i PS2 jest tylko popłuczyną po dawnej świetności tej marki.

Tylko Xbox <3

No i pokrytywstydem pozamiatał ale boisko po wuefie w swoim gimnazjum.

Dobrze, ze Xbox nie jest i po 360tce z calej spolecznosci niedlugo zostana tylko dwaj bracia z Bialegostoku xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

gier powyżej średniej 90% od 2011, tylko crapy na 8

dobrze, że jesteś samokrytyczny 

KcAwaHv.jpg

69R2BQ7.gif

Dobrze, ze Xbox nie jest i po 360tce z calej spolecznosci niedlugo zostana tylko dwaj bracia z Bialegostoku xD

izi co sie stało?

Ty kochasz MW, ja Halo ! EOT.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.