Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 985,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jak widać, najpotężniejszej konsoli na świecie :dynia: , starczyło mocy na FullHD, ale na framerate już niekoniecznie.

Czy mówiłem już jak bardzo gardzę tym klatującym gó.wnem? Jednak XboxOne jest jedynym nextgenem na rynku.

Opublikowano

Przy okazji możecie mu tez usunąc sygnature na mniej TVNowską.

Podbijam z propozycja:

Spw10xr.jpg

Opublikowano

Jak widać, najpotężniejszej konsoli na świecie :dynia: , starczyło mocy na FullHD, ale na framerate już niekoniecznie.

Czy mówiłem już jak bardzo gardzę tym klatującym gó.wnem? Jednak XboxOne jest jedynym nextgenem na rynku.

Cinematic experience w sam raz dla klapów. 

Opublikowano

no akurat w tej grze framerate ma takie znaczenie, ze nawet ludzie wyczuleni nie zwroca na to uwagi. Nawet na Twoim filmiku doskonale to widac, bo gra i tak wydaje sie plynna, dropow sie nie odczuwa, no ale nic dziwnego, skoro jedyne co jest do roboty to trzymanie galki do przodu i drobne elementy QTE.

Edytowane przez easye

Opublikowano

bo gra i tak wydaje sie plynna, dropow sie nie odczuwa

buahahaha 

Opublikowano

widocznie dwie mordy w ciemności to za dużo dla szrota4 bez gier xDDD

To jak wiedzmin 20fpsów, mgs 20fpsów, mad max 20fpsów, until dałn 20fpsów, itd....Widocznie ci nieudacznicy z $ony wzięli sobie do serca 20 rocznicę PS i gry chodzą w 20fpsach   :dynia:

Dobrze mieć nadkonsole XO i płynne lepsze multiplatformy, dzięki Phil! :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Ale przecież Xbox nawet z Full HD ma kłopoty, moje PS3 potrafi FHD w paru grach, a xszrot jeden ledwo do 700p doczłapuje. Nie dziwne że przy tym samym praktycznie targecie i line upie gier, ponad dwa razy więcej ludzi wybrało PS4 ponad Xbox One.

Beroniarnia aż musiała zostać zamknięta dla postronnych, a kilku najbardziej oddanych fanów marki Playstation zbanowanych, by jakoś prewencyjnie ochronić psychikę botów. Ostatnie czego byśmy chcieli, to reportaż w TVN-ie o masowych samobójstwach botów, po tym jak zdali sobie sprawę o marności ich platformy i kiepskim wyborze.

Trudno byłoby ich wtedy winić, bo oni jakoś się trzymali w zeszłej generacji. Brakuje im tej żelaznej psychiki blacharzy i ich syndromu sztokholmskiego, gdy raz po raz ktoś ich "wiecie co" (niestety narzucono mi cenzurę, bo zbyt boleśnie się wyrażałem) ;)

Opublikowano

Zerowy gameplay, dziala jak szajs i pewnie jeszcze ok. 240 zl w sklepach :P

Opublikowano

Hahahahahahahahahahahahahahahaha ... 

Jedna postać na ekranie, nic sie nie dzieje a fpsy poniżej 30 xD Ło (pipi)a ale dzisiejsze konsole to szajs w (pipi). 

Ciekawe o ile lecą klatki w dół jak coś zaczyna sie dziać ... o ile sie zaczyna dziać bo to jeden z tych "powaznych" tytułów gdzie nie ma praktycznie gameplayu tylko ogladamy cutscenki klikajac w przyciski od czasu do czasu XD Beka w (pipi). 

Opublikowano

Until Dawn ? Widzialem ostatnio sama plytke za 120 zl na allegro,mialem brac ale pomyslalem choj i tak samograj za miesiac-dwa stanieje do praktycznie tej kwoty. Pozniej bedzie problem z sprzedaniem jak z de orderem

Opublikowano

240? Ten Until Dawn po 299zl chodzi.... Jaka beka

299? 389...!

Kto da wiecej?m

Edytowane przez easye

Opublikowano

A kogo teraz obchodzą gry sprzed dwóch lat jak teraz mamy FM6 na 89%, GoW:UE do młócenia zielonych braci gnaszerami na Multi i Rare Replay, wszystko grubo ponad 80%. Za miesiąc wychodzi mesjasz multi w FPP, a klapy mentalnie caly czas w erze kadridzy.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Wyciaganie ocen tytulow startowych, w celu zalosnej proby obrony kolejnego (pipi)filmu od sony, swiadczy o poziomie desperacji Mendrka

Opublikowano

I jeszcze to ze na jego ps3 niektore gry chodza w 1080p, a na XO dobijaja do 700p :dynia: Takiego zakrzywiania czasoprzestrzeni nie powstydzili by sie tworcy Quantum Fucking Break.

Opublikowano

A kogo teraz obchodzą gry sprzed dwóch lat jak teraz mamy FM6 na 89% to samo od 10 lat, GoW:UE do młócenia zielonych braci gnaszerami na Multi grę sprzed 9 lat i Rare Replay kolekcję gier z lat 80-90, wszystko grubo ponad 80%. Za miesiąc wychodzi mesjasz multi w FPP gra z grafiką sprzed kilku lat, a klapy boty mentalnie caly czas w erze kadridzy.

Fix'ed ;)

Opublikowano

Podobno ma wyjsc kolekcja Bioshocka, ja biore jak bedzie wygladac przyzwoicie a nie jak porty gier z tego chlebaka ps3 na tego gniota bez gier ps4. Pier,dole juz nie biore zadnych remasterow(no chyba ze wyjdzie kolekcja CoDa,to juz inna sprawa)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.