Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

lajtowo 30h siada, fajny ikspiriens

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Zastanawiam się komu bardziej "poducha" pęka. Botom o DC z jubileuszowym patchem, czy Fickowi, że zanim on zobaczy nowego racera od Sony, to boty w tym czasie ograją 4 albo 5 lepszych racerów od MS  :reggie:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

lajtowo 30h siada, fajny ikspiriens

No mam nadzieje ze doswiadczenie z dks 1 i 2 mi pomoze chociaz BB stawia na dynamiczne walki a to jest nowosc w serii. Jak ogladalem trailery to za glowe sie lapalem jakie combosy wykonuja niektorzy bossowie.

Opublikowano

Oczywiscie, że pomoże. Soulsy wyrabiają chłodną glowę i taktyczne podejscie do walki więc juz na start ma plusy chociaz faktycznie bardziej dynamiczna walka w BB sprawia, że często chce się i trzeba ryzykować. Nie no ku.rwa ta gra to arcydzieło tej generacji jak sobie przypomne pierwsze wejscie do pewnej lokacji gdzie z rozdziawioną gębą łaziłem to :banderas:

Opublikowano

drugi season pass xdd jak to wogole brzmi... byly kiedys juz dwa season passy do jednej gry? czy jak zwykle sony pionierem gamingu?

Nie, ale byla jedna bijatyka z dwoma sezonami :yao:

trzema :dynia:

bijatyka :dynia: :dynia:

Opublikowano

Tylko jest mała różnica w kupowaniu zepsutej gry za 200 zł i jeszcze płacić za kolejne season passy, a w kupowaniu gry za 70 zł  :sorcerer:

Opublikowano

vity dajo!

Opublikowano

Tylko jest mała różnica w kupowaniu zepsutej gry za 200 zł i jeszcze płacić za kolejne season passy, a w kupowaniu gry za 70 zł  :sorcerer:

Dzisiaj 90% gier na premiere jest zepsutych. Jak w styczniu typ z cdp powiedzial, ze na premiere w maju wyjdzie pacz to sie smialem dwa dni. Ale wy i tak kupicie, a potem "hmm hmm, no 26 klatek ale juz niedlugo bedzie pacz na 28". Zielony czy niebieski jedna podrasa.

Opublikowano

Zastanawiam się komu bardziej "poducha" pęka. Botom o DC z jubileuszowym patchem, czy Fickowi, że zanim on zobaczy nowego racera od Sony, to boty w tym czasie ograją 4 albo 5 lepszych racerów od MS  :reggie:

czemu racera od sony? wszystkie te eksluzywne scigalki wychodzace obecnie przehadlowalbym za pelnoprawnego multiplatformowego burnouta w stylu takedown lub point of impact 

simy mnie nigdy nie jaraly, only arcade racer

Opublikowano

Oczywiscie, że pomoże. Soulsy wyrabiają chłodną glowę i taktyczne podejscie do walki więc juz na start ma plusy chociaz faktycznie bardziej dynamiczna walka w BB sprawia, że często chce się i trzeba ryzykować. Nie no ku.rwa ta gra to arcydzieło tej generacji jak sobie przypomne pierwsze wejscie do pewnej lokacji gdzie z rozdziawioną gębą łaziłem to :banderas:

Która to lokacja bambino?

Opublikowano

Nie ma chooya. Na czezkie granie 10 pazdziernika przychodze w koszulce z napisem "jubileuszowy pazdziernikowy patch" xDDDD

Opublikowano

Jubileuszowy pacz na jubileuszowe odpalanie konsoli

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Super ten 2015rok dla plejstejszyn. Bloodborne dlc do bloodborne pacz do drive club until brown evrybody raptor latka 3.0 spotify tyle do ogrania ze ja cie pyerdole

Opublikowano

Gram sobie w demo kolekcji uncharted i... w sumie zaluje ze to odpalilem, gra sie imo slabo zestarzala [mowa o mechanice, nie grafice], kiedys jednak zrywala pape z dachu.

Opublikowano

sila i sensem drivecluba sa wyzwania i one dziala cudownie i czynia ta gre niezwykla, w historii naszego forum tylko killzone2 mialo takie community(nawet jeszcze wieksze) jak obecnie driveclub wiec nie dziwie sie, ze botom tak du.pa peka bo obie gierki to exy sony i do konca swiata beda wytykac srednia tej gry bo nic im innego nie zostalo(za co same sony i evo winne bo ta gra w takim stanie nie powinna wychodzic), nawet w ostatnim top100 z edge byl driveclub, a nie bylo prg czy forzy, przypadek? nie sadze

zostały 3x lepsze Forzy

DC na minus: mało samochodów i ich różnorodność to padaka, lag, nuuuudny gameplay bez iskryy a to arcade racer... nierówny poziom graficzny raz super raz ps3 (podobnie w Forzach), online xDDD, uboga fizyka, teleporty, niewidzialne ściany i jeszcze trochę minusów można dołożyć. Tak czy siak to oczywiście dobra gra, po patchach 7+/10 a po jubileuszowym patchu może i 8/10.

Co do społeczności na forum DC, to posiadaczy ps4 jest tutaj z 2-3x więcej niż XO a poza PC i DC nie ma na ps4 dobrego racera.

columbo.jpg

Chętnie zobaczyłbym nowego motorstorma na ps4 ale wspaniałe $ony zaorało kolejne studio.

Opublikowano

Hey, dlaczego nie mozna dostac jednej dobrej kierownicy pod obie konsole.....chyba jeszcze raz kupie G27 i bede tylko ogrywal racer-y na PC

Opublikowano

a teraz bądźmy poważni. wiecie ile dostało dlc do destiny w psx extreme?

9+/10

dyskutujmy.

Opublikowano

a teraz bądźmy poważni. wiecie ile dostało dlc do destiny w psx extreme?

9+/10

dyskutujmy.

:dafuq:

Zeratul w nagrode pewnie z 10 egzemplarzy zamowi :D

Opublikowano

9+/10 to grube posmarowanie od Acti. Jednak dla tych co dopiero będą zaczynali przygodę z grą to spokojnie 8+/9- należy się. Starzy gracze zostali wych.ujani bez mydła.

Opublikowano

Co tam sie w ogole zmienilo? Dodali jakies normalne story/kampanie, usuneli to chore RNG?

Opublikowano

Zapraszam do odpowiedniego tematu, w którym zostały poruszone te kwestie :)

W skrócie: bardzo dużo zmieniło się na plus i warto dać tej grze drugą szansę. No i wg mnie Destiny ma obecnie najlepsze community w grach na konsole.

Edytowane przez Kymel

Opublikowano

Jak możesz, przecież najlepsze community ma DRIVECLUB!

Opublikowano

z tego co pisał zeratul dali to co miało być w podstawce xd czyli kopiuj wklej model wydawniczy diablo 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.