Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Chyba twoja stara hejwen.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Chcesz sie naperdalac pawcio?

Opublikowano

No jedna jest chuyowa, a druga zayebista.

Dokładnie. Infamous>SO.  :hi:

Opublikowano

Chcesz sie napierdalac (nene)eq?

Opublikowano

Chyba muszę poważnie przemyśleć kupno gejlo 5 bo nie wiem czy chcę grać z takim agresywnym osobnikiem. :lapka: 

Opublikowano

Muszę jak widać złożyć mały disclaimer w obronie własnego imienia, bo ktoś postanowił nieposzanować prywatności i wyprać znowu brudy, nie do końca znając ich genezy.

Pomijając kwestie finansowe, to w erze PSX- PS2 spędziłem najlepsze czasy mojego growego życia, spędzając czas w kafejkach i gralniach, ze sprawdzoną ekipą. Graliśmy na wszystkim - od pc-ta po konsole. Dlatego nie potrzebowałem PS2, skoro i tak niemal dziennie spędzałem przy nim kilka godzin, najpierw w singlu, a potem w multi. A jak gra była fajna, to się brało konsole na weekend i kończyło ją rano lub późną nocą, bo w dzień poza wyjściem w miasto, była posiadówka przy Heroes 3 czy Warlords 3.

Nawet PSXa pomimo posiadania męczyłem głównie w gralni, szarpiąc multi w CTR-a/Muppet Race Mania, SFA3, Hogs of War i wiele innych. No chyba że w wakacje na wsi, to wtedy się grało w aingle player :)

Piękne czasy i masa wspomnień :)

Tak, kiedyś PC był piękną platformą. Wspaniałe czasy grania po lanie, wiele pereł do single playera i hot seat. Oczywiście były bufony co chwalili się grafą, ale wtedy to mało kto się przejmował nawet jak nie miał super sprzętu, bo po prostu gry były wyrąbane w kosmos.

Dziś na PC-cie zostały ledwo popłuczyny po tej świetności, a jak widać po postach na gafie, czy easey'a i suteqa, że problemy z cziterami zostały. No i bufoniada, gorsza o tyle, że teraz siedzą po uszy w wiadomo czym, a muszą udawać przed sobą i innymi, że to fabryka czekolady...

Opublikowano

tak po mnie kiedys mendrek probowal nieudolnie jechac, ze w erze ps3 mialem okres co dosc czesto od znajomych pozyczalem gierki do ogrania, a dzis sie dowiadujemy ze berlinek cala generacje ps2 przegral na pozyczonej konsoli i gierkach xDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Tak, kiedyś PC był piękną platformą. Wspaniałe czasy grania po lanie, wiele pereł do single playera i hot seat. Oczywiście były bufony co chwalili się grafą, ale wtedy to mało kto się przejmował nawet jak nie miał super sprzętu, bo po prostu gry były wyrąbane w kosmos.

Dziś na PC-cie zostały ledwo popłuczyny po tej świetności, a jak widać po postach na gafie, czy easey'a i suteqa, że problemy z cziterami zostały. No i bufoniada, gorsza o tyle, że teraz siedzą po uszy w wiadomo czym, a muszą udawać przed sobą i innymi, że to fabryka czekolady...

Przeciez w te gry dalej mozna grać i nigdzie nie poszły sobie? To nie konsola ze trzeba kupić stary sprzet + znalezc gre na ebayu + telewizor CRT. Po drugie rynek PC sie rozrósł na tyle ze są gówna, sa przecietniaki ale dalej sa perełki tylko trzeba je umiec znalezc. Nie wrzucaj wszystkiego do jednego wora bo to nie konsole gdzie jest ograniczone murami podwórko i wszyscy musza sie bawic na tym samym placu zabaw.

Opublikowano

Jednak nowe systemy operacyjne i monitory, kiepsko radzą sobie ze starymi grami. Trzeba kombinować z programami, a w sumie szkoda zachodu. To już lepiej sobie starego kompa/lapka trzymać do tego. Kiedyś na PC wychodziła masa exów AAA, a nawet te AA były dobre, dziś to jakiś śmiech na sali, a konsole trzęsą rynkiem...

Opublikowano

Jutro hejwen możemy sie ponapyerdalać jbc  :ogor:

Opublikowano

to nie konsole gdzie jest ograniczone murami podwórko i wszyscy musza sie bawic na tym samym placu zabaw.

Ja się na podwórku Klapków czy też innej japośkiej popierdóły nie bawię, więc tym argumentem trochę za bardzo uogólniasz kolego. 

Nadal jest pewien wybór na konsolach, a jakość poszczególnych podwórek, to inna sprawa.

@Mendrek

Pier,dolisz jak zwykle, instalowałem ostatnio Planescape Torment i faktycznie, trzeba było kilka dodatkowych rzeczy wgrać, by na obecnym sprzęcie w miarę zjadliwie to działało/wyglądało, ale dla chcącego nic trudnego.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Jednak nowe systemy operacyjne i monitory, kiepsko radzą sobie ze starymi grami. Trzeba kombinować z programami, a w sumie szkoda zachodu. To już lepiej sobie starego kompa/lapka trzymać do tego. 

Od kiedy jest gog.com nie ma problemów ze starymi grami, bo są w pełni kompatybilne z nowszymi systeamami jak 7 czy 8.1, a 10 zapewne też. 

Problem może być gdy ktoś chce zagrać w coś niszowego czego tam nie ma z lat 90. 

Opublikowano

Jednak nowe systemy operacyjne i monitory, kiepsko radzą sobie ze starymi grami. Trzeba kombinować z programami, a w sumie szkoda zachodu. To już lepiej sobie starego kompa/lapka trzymać do tego. 

Od kiedy jest gog.com nie ma problemów ze starymi grami, bo są w pełni kompatybilne z nowszymi systeamami jak 7 czy 8.1, a 10 zapewne też. 

Problem może być gdy ktoś chce zagrać w coś niszowego czego tam nie ma z lat 90. 

Wirtualna maszyna w takim przypadku sie moze sprawdzic.

Opublikowano

Albo DoSBox. 

Opublikowano

Pamiętam jak kilka lat temu chciałem pograć w red alert 2, no ale nic z tego, bo serwery wyłączyli.

Jak wszystko się skończyło? Oczywiście happy end, oczywiście tylko na PC, zapaleńcy postawili swoje serwery. To samo z Nox ( świetna gra)

Opublikowano

moze mendrek postawi swoje serwery?

Opublikowano

Mark Cerny i Yu Suzuki, zdjęcie z 2014 roku

bgguoybccaawbez-1.jpg

= SHENMUE 3

Mark Cerny i Kojima 8 godzin temu:

large.jpg

- SILENT HILLS NA NASTEPNYM E3 :banderas:

Opublikowano

Chciałeś chyba napisać "Shenmue 3 na kickstarterze" oraz "Silent Hills na kickstarterze na następnym E3". 

Już to widzę jak sony wydaje kilkaset mln dolarów(pewnie ze 150 znając Kojime) na jedną grę gdy jest na kresce. xD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Knack 2 the phantom shit

Opublikowano

Knack 2 the phantom shit

Przecież na 18 PPE największą atrakcją było napierdalanie w kryształy.

Opublikowano

Mark Cerny i Yu Suzuki, zdjęcie z 2014 roku

bgguoybccaawbez-1.jpg

= SHENMUE 3

Mark Cerny i Kojima 8 godzin temu:

large.jpg

- SILENT HILLS NA NASTEPNYM E3 :banderas:

czyli premiera bedzie w 2018 byc moze w 2020 ale bedzie grane :banderas::fsg::obama:

:yao: 

jarac sie ze moze zapowiedza gierke na e3, ku,rwa ale trzeba miec przykre zycie :yao: x2

Opublikowano

Knack 2 the phantom shit

Przecież na 18 PPE największą atrakcją było napierdalanie w kryształy.

sam jesteś PPE

Opublikowano

sam jesteś PPE

Mea culpa PSX

Opublikowano

Kolejne kilogramy prawdy :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.