Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Nie wywołuj wilka z lasu. :problem:

Edytowane przez Hum

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No 2 lata, beka z MS*

*pomijając, że przez kolejne 5 Sony będzie w tyle.

Opublikowano

Co by nie mówić o M$ to starają się bardzo po początkowej wtopie z prezentacją Xone. Wypuszczają nowe gierki, ich składanki są atrakcyjne cenowo, update'y systemu,które rzeczywiście coś poprawiają,jakość wykonania sprzętu. Sony tymczasem od czasów prezentacji PS4 nic nie robi tylko zlicza hajs za ten swój szrot zrobiony z materiałów z odzysku.

Opublikowano

No 2 lata, beka z MS*

O kurde, xboksowy dash będzie szybszy od szybkiego dasha PS4. Dramat, yebane Sony.

Opublikowano

no jedyne co bylo fajne w ps4 juz jest lepsze na xbonie, beka

Opublikowano

Wam też Sony wspaniałomyślnie wrzuciło na menu głowne Destiny (oczywiscie z możliwościa kupna za 379zł)? Serio aż tak na siłę chcą ludziom wciskać gierki, że same się w dasu będą pokazywać :( Ja rozumiem jakies reklamy na PSS ale menu mojej konsoli powinno pokazywać MOJE gry a nie to co jakiś smieć z Sony chce żebym sobie kupił.

Opublikowano

update'y systemu,które rzeczywiście coś poprawiają,jakość wykonania sprzętu. Sony tymczasem od czasów prezentacji PS4 nic nie robi tylko zlicza hajs za ten swój szrot zrobiony z materiałów z odzysku.

Może sprawdź, czy PS4 masz podpięty do sieci...

Edytowane przez easye

Opublikowano

No 2 lata, beka z MS*

O kurde, xboksowy dash będzie szybszy od szybkiego dasha PS4. Dramat, yebane Sony.

Ty na ps4 nadal trzeba synchronizować trofea xd to jes beka, odpaliłem starą 360 i tam wszystko smiga jak człowiek przykazał a nie xdd

Opublikowano

Szkoda, że na Onie tak nie dzialaja.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Szkoda, że z jaskini wyszedłeś izi.

Opublikowano

Na xo wszystko smiga dobrze. :lapka:

Robilem test. Zdobylem osiagniecie i odswiezylem strone na xbox.com. osiagniecie juz bylo na profilu. Moc chmury. :banderas:

Opublikowano

Synchronizacja pucharków to większa patologia od żuli sikających w spodnie xDDDDD

Opublikowano

Heroes VII jaka spi*rdolina. XD

Opublikowano

Heroes VII jaka spi*rdolina. XD

Już pomijając jakość tej gry, to ona wygląda po prostu brzydko. Dlaczego oni zawsze decydują się na styl 3D? 2D wygląda dużo lepiej.

Idę pograć w trójkę.

Opublikowano

Mam takiego znajomego janusza który gó.wno wie o gierkach ale w "HEROSY" to zawsze chętnie pogra. Mówił, że fajna nawet ta VII, ja mu wierze.

Opublikowano

Mendrek sprzedaje gre z PS4 (MGS V) na PT. Polecam tego allegrowicza. xD

Edytowane przez Hum

Opublikowano
Q: And what about Resident Evil 7?

A: We’re currently not at a state to talk about it… but please stay tuned.

Q: Are there plans for any spinoff titles or anime for Sengoku Basara?

A: I’d like to do those, but it’s undecided for now.

Q: What about plans for a new Devil May Cry or a new offline Dragon’s Dogma?

A: They’re also things I’d like to personally do, but there are no plans [for now].

Q&A z Capcomem.

[*]

Opublikowano

jeszcze mysli, ze w gierkach na next geny sa instrukcje xDDDDDDDDDDDDDDDDd

Opublikowano

Zarobi tyle kasiory, to może nawet kupi tym razem kebaba z frytkami w formie dania. :dog:

Reszta zostanie na PS plus, kolejny rok ogrywania chuyowych gierek z japoneczkami i kotkami w roli głównej, lub innych klikadeł z androida, których na pewno sporo dostanie. Najbardziej oddany fan marki Playstation. Każdą z generacji jej konsol cebuli do oporu, o ile w ogóle ma z nią kontakt. 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

No ba, kasa się przyda (dołożę do PS4), a MGS-a V kupię albo na PS3 albo kiedyś na PS4. A ten szkoda by się marnował, ktoś inny tanio może poobcować wcześniej.

I CO MI ZROBICIE ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.